Venustrafobija

Pisem stihove kad imam neku muzu kao inspiraciju
Jer ti mislis da ima takvih na forum..posljednja je izumrla Jos prije par godina....
Tko zavisi od drugih...jer Sam ja nekada zickao od njih Ili one stalno zickaju od mene
A ako ces apstraktno da, ne bi mogao nastati da cale nije upozno kevu..
Tebi je prirodni poredak jer ne odmacinjes od animalizma...a I odgovara ti jer ti u njemu mozes sprovoditi svoje prohteve na konto toga
Ako bi se upecala na propagandu o nenadjebivo samostalnim ženama 21 veka da li bih se odmakla na lestvici animalizma za podeok ili dva?

koriste se lepe žene da stoje pored auta na sajmu automobila ili da ližu izazovno sladoled na dršku sa nekog bilborda u prometnoj ulici.
to su zaista mutne radnje u kojima žene učestvuju ali kao sporedne uloge ne kao kreatori
Ma ne, to je fino korišćenje lepog pakovanja za reklamu. Misli se na zloupotrebu lepih žena u špijunske, prevarantske, marketinške i ostale funkcije gde stvarno rade....da ne govorim o zloupotrebi u ratne svrhe...

Ko ovo ima, taj bas nije imao srece u zivotu :mrgreen:
ti koje fobije imas da moras ovako da se ponasas sa svojim klonovima i da seres bljuvotine o meni na knjizevnoj kafani, to retko majka radja..i jos ko dileja stalno pominjes u nekoliko postova da sam te ja kao "molio" za ban.

https://forum.krstarica.com/threads...nformeru-i-pinku.1042782/page-2#post-51816395

na temu...strah od pichqke je strah od onoga sta se svidja qurzu onoga koji taj strah ima, a to nije picnqa. tacka.

Poslednja izmena:

Back