Venera

• Začetnik teme Začetnik teme cITAT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

U kom znaku Vam je Venera?

• Ovnu

• Biku

• Blizancima

• Raku

• Lavu

• Devici

• Vagi

• Skorpionu

• Strelcu

• Jarcu

• Vodoliji

• Ribama

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
e pa ima neshto na tome ja imam VE trigon Neptun (0°13) - i nosim jakooooooo roza naočare :lol:

Venera u lavu na Regulusu sextil sa saturn i pluto... :mrgreen:

Znam da ljudi koji imaju veneru konjukciju satrun...možda vole malo sado mazo i privlače ih partneri koji su već u vezi...

ali sekstil sa saturnom...hm može da bude stabilnost u ljubavi i malo hladnoće

šta ti kažeš na to mklj?

I meni je venera u djevici, stidljivost u pokazivanju osjećanja živa istina.

Može li neko da mi kaže za ove aspekte Venus Opposition Jupiter-to je loše je li? Mercury Sextile Venus-?

Inače venera mi je u 6 kući. I imam jedno pitanje mogu li ljudi kojima je venera u 6 kući da budu ispunjeni ako ne rade? Ja mislim da ne. Nama je rad opsesija !?

Iste su, samo što se tumače drugačije, ako si to htela da pitaš.

U ženskom horoskopu Venera je signifikator za nju samu (ona kao devojka, mlada) tako da će opisivati jedan deo nje. U muškom horoskopu ona je signifikator za devojke u njegovom životu - majku kao mladu, sestre, njegove devojke itd. tako da neće opisivati njega lično, izuzev ako je Venera vladar njegovog ASC-a ili nešto slično.

Mene zanima da li su iste muska i zenska venera u devici?
Pa cega je Venera vladar kod Tebe? I tebe kao devojku definise...
U muskom pokazuje uglavnom kakve ga devojke privlace, a pored toga isto se gleda cime mu vlada? Ali cesto znam da se Ve u konjukciji u uporednom mogu pokazati, pored nekih dr.losih aspekata, ne tako dobre za skladan brak...jer moze vremenom nastati ravnodusnost. Ipak je to susret istih ukusa, i dosta poverenja, mnogih dobrih mogucnosti. Opet dalje od znaka ;)

Iste su, samo što se tumače drugačije, ako si to htela da pitaš.

U ženskom horoskopu Venera je signifikator za nju samu (ona kao devojka, mlada) tako da će opisivati jedan deo nje. U muškom horoskopu ona je signifikator za devojke u njegovom životu - majku kao mladu, sestre, njegove devojke itd. tako da neće opisivati njega lično, izuzev ako je Venera vladar njegovog ASC-a ili nešto slično.
Ve vladar Asc? Taj mi treba? Samo nije za ovde, nije u Devici ...............

Pa mislila sam u smislu pokazivalja ljubavi... jer ve o tome govori.. u devici analiticna, rezervisana, tesko se opusta, nepoverljiva... ja imam takav polozaj pa znam da je to istina al ne znam da li isto vazi i za musku ve u devici...

Pa mislila sam u smislu pokazivalja ljubavi... jer ve o tome govori.. u devici analiticna, rezervisana, tesko se opusta, nepoverljiva... ja imam takav polozaj pa znam da je to istina al ne znam da li isto vazi i za musku ve u devici...
Ako posmatramo iz tog ugla, odnosno ako kroz Veneru gledamo šta osoba voli i kako voli, onda važi nevezano za pol :)

Želela bih da saznam više o veneri u strelcu, u 5. kući, muški horoskop... Venera je ovde u svojoj kući, zar ne?
Jako mi je interesantan ovaj položaj, bila bih zahvalna na odgovorima. Pišite sve što znate :)

Po ovoj tvojoj postavci VE nije u svoj kući ali pošto se VE odnosi na ono što nas privlači u ljubavi i sve vrste zadovoljstva, na neki način VE u 5p je ovde na pravom mestu.

Problem ove VE u Sa u 5p je što ovu VE ne bih svrstao u vernu VE jer znak Sa sve širi pa time i više partnerki ali često su dobro stojeće, obrazovane ili imaju vezu sa inostranstvom, mada nisu isključene ni promiskuitetne ženske baš kao što može biti i vlasnik ove VE...

Naravno bliža odredjenja bi dao kompletan natal jer simbolika je beskrajna

Jel moze neko stvarno da odgovori?
Imam veneru i jupiter u devici ali me pre svega zanima venera u devici? :)
Od estetskog potencijala, potrebe za lepotom, fizičke lepote i snage erosa malo ima.

Racionalna i hladna Vi ne unapređuje VE uticaj (ne daje bujna osećanja), pa ova osoba hladno i sračunato pristupa ljubavi. Meri osećanja i voli onoliko koliko je voljena, nikada više od toga.

Strast nadoknađuje erotskim lukavstvima, odnosno više teoretskim poznavanjem seksa nego urođenim instiktima i strastima. Ako je vladalac, daje smisao za trgovinu, ekonomiju i ponekad literaturu. Često nalaze ljubav ispod svog društvenog nivoa.

Molim da prokomentarisu svi koji imaju Veneru u Skorpiji ili znaju za slucajeve iz njihove prakse o

OPSESIVNOJ LJUBAVI, da nesugerisem kakve odgovore trazim, a ko prepozna situaciju znace o cemu pisem...

znam osobu koja ima Veneru u Skorpiji..ne znam koliko ima bash se veze sa tim,ali svaka njena ljubav ( one koje su bile bitne jel,dve } su se loshe zavrshile..i jeste opsesija,i ljubomora,jako velika ljubomora i nesposobnost da se kontroloshes,i fizicki nasrnesh na partnera ( shto je ta osoba uradila ) ukoliko je partner podjednako strastven u tom slucaju su se desavaju i tuche

Poslednja izmena:
a sta je to sa muskarcem koji ima veneru u jarcu i ima sadomazohisticki odnos u sexu??vec tri meseca smo zajedno i usli smo u tu igru,nikada nisam to volela,ali me je on lepo uvukao i sad ne umem i ne zelim da prekinem....kao droga je.ON je u sexu dominantan,voli da vlada situacijom i samo potcinjavanje partnerke ga dovodi do orgazma...e sad ako neko moze da mi to pojasni.sta ga tera da to radi,kaze da je to jace od njega?
evo nasih venerica,moja u biku,njegova u jarcu

JA:

planet sign degree
Sun Pisces 23°50'05 in house 12
Moon Aquarius 18°28'12 in house 11
Mercury Pisces 8°52'00 in house 11
Venus Taurus 8°20'54 in house 1
Mars Leo 29°16'10 in house 5
Jupiter Virgo 2°57'10 in house 5
Saturn Virgo 23°38'05 in house 6
Uranus Scorpio 25°28'58 in house 7
Neptune Sagittarius 22°38'43 in house 8
Pluto Libra 21°07'02 in house 6
True Node Leo 29°10'07 in house 5

HOUSE POSITIONS (Placidus)
Ascendant Taurus 3°41'54
2nd House Gemini 5°20'06
3rd House Gemini 27°26'34
Imum Coeli Cancer 17°46'43
5th House Leo 11°07'28
6th House Virgo 14°05'31
Descendant Scorpio 3°41'54
8th House Sagittarius 5°20'06
9th House Sagittarius 27°26'34
Medium Coeli Capricorn 17°46'43
11th House Aquarius 11°07'28
12th House Pisces 14°05'31

ON:

PLANETARY POSITIONS
planet sign degree
Sun Scorpio 28°06'35 in house 7
Moon Libra 9°07'19 in house 6
Mercury Scorpio 10°38'38 in house 7
Venus Capricorn 15°01'40 in house 9
Mars Aries 25°30'15 in house 12
Jupiter Aquarius 6°35'22 in house 10
Saturn Cancer 3°41'45 in house 3
Uranus Libra 25°31'53 in house 6
Neptune Sagittarius 6°49'30 end of house 7
Pluto Libra 6°08'28 in house 6
True Node Sagittarius 28°59'20 end of house 8
Planets at the end of a house are interpreted in the next house.

HOUSE POSITIONS (Placidus)
Ascendant Taurus 7°12'09
2nd House Gemini 7°44'33
3rd House Gemini 29°26'13
Imum Coeli Cancer 19°43'19
5th House Leo 13°21'26
6th House Virgo 17°05'26
Descendant Scorpio 7°12'09
8th House Sagittarius 7°44'33
9th House Sagittarius 29°26'13
Medium Coeli Capricorn 19°43'19
11th House Aquarius 13°21'26
12th House Pisces 17°05'

Sta je to sto izaziva neverovatnu privlacnost i sex zelju.Nisam dozivela to pre,a nije ni on a nismo mladi....i psiholoska igra moci i dominacije u sexu
ako neko zna,molim pomozite
hvala

a sta je to sa muskarcem koji ima veneru u jarcu i ima sadomazohisticki odnos u sexu??vec tri meseca smo zajedno i usli smo u tu igru,nikada nisam to volela,ali me je on lepo uvukao i sad ne umem i ne zelim da prekinem....kao droga je.ON je u sexu dominantan,voli da vlada situacijom i samo potcinjavanje partnerke ga dovodi do orgazma...e sad ako neko moze da mi to pojasni.sta ga tera da to radi,kaze da je to jace od njega?
evo nasih venerica,moja u biku,njegova u jarcu

Sta je to sto izaziva neverovatnu privlacnost i sex zelju.Nisam dozivela to pre,a nije ni on a nismo mladi....i psiholoska igra moci i dominacije u sexu
ako neko zna,molim pomozite
hvala

Nista bez natalnih karti,ovo je tema sinastrije.

Ne mogu vise, koliko god se trudim da ne budem povredjena uvek na kraju jesam... Mrzim sto analiziram, sto ne umem da se opustim, mrzim sto mi je venera iskvadratirana, sto mi je vladar 7. polja, mrzim mrzim mrzim........

Ne mogu vise, koliko god se trudim da ne budem povredjena uvek na kraju jesam... Mrzim sto analiziram, sto ne umem da se opustim, mrzim sto mi je venera iskvadratirana, sto mi je vladar 7. polja, mrzim mrzim mrzim........

To je deo tebe i ne smes da pricas tako da to mrzis.Sve sto nam je dato u horoskopu,postoji da bi se na tome radilo i da bi se to prevazislo.
I makni ovaj potpis "suvisna",molim te!:D
Posalji mi kartu da vidimo u cemu je problem.:)

E pa ja nemam pojma kako vise da prevazidjem tu veneru! Kako god da pokusam da prevazidjem ne ide nikako!!!!
Pa sta cu kad sam suvisna! Takav mi horoskop... :)

Meni je Venera u Devici u 11 kuci.

Tesko verujem prijateljima, stalno cak i nesvesno trazim potvrdu prijateljstva , a u ljubavi je ista prica. Ponekad se ponasam hladno i nezainteresovano, mada mi je to nekada samo caka .
E sada...takva sam ja...za druge ne znam.

Back