gost 183655
Veoma poznat
- Poruka
- 11.300
А што су га прозивали да није енглески англиканац већ грчки православац кад су дубоко нерелигиозни?
Поента примедбе је да сте отишли у перверзију с обожавањем Енглеског. Ја нпр. не разумем то.
Не покушавај мени да инпутираш радикализам у било ком смислу. Ја нити неког мрзим нити се неком дивим до имбецилности.
Sofija ti jesi veoma radikalna ali to nije najgore, najgora je prepotentnost kojom iznosis optuzbe ali to nije moj problem te mahom uvek ocutim, mislim da sam ti samo jednom prilikom skrenula paznju kada si, takodje sa puno sigurnosti u svoje reci tvrdila da zene u Svajcarskoj danas nemaju pravo glasa kao i da je Srbija vojno neutralna drzava. Ja postujem kada neko jednostavno kaze "ne znam". Velika rec velikih ljudi. Nebitno, reagujem jer vredjas coveka koji je kao dete svake godine par nedelja provodio na Atosu sa rodjenim ocem a danas se smiruje koseci seno, citajuci u kelijama, u razgovoru sa monasima, odvojen od svih. Zasto? Zato sto tamo nalazi mir koji mu nedostaje i to nema veze sa verom. Ne zaboravi da se engleska stampa vrlo cesto jednostavno sprda na sebi svojstven nacin i ne uzimaj previse ozbiljno napisano jer kada mi nesto napisemo te reci imaju snagu dorskog stuba a kada oni nesto napisu najcesce je to zafrkancija. Tvdim da ozbiljnih optuzbi na racun vere nije bilo.