VENCANJE PRINCA VILIJEMA...

Ne znam zasto BLJAK? :think:
To je stvar o kojoj se prica u svetu, aktuelna vest koja se mozda ne tice tebe, ali, bar postoji mogucnost da je pogleda onaj ko zeli...
A, ako ti je BLJAK, promeni kanal na TVu;)
Meni se, na primer, to dopada, na kablovskoj gledam programe u kojima se govori o vencanju i sl, tako da cu ja odgledati i taj prenos prekosutra..
:bye:

Ne bljak zbog prenosa, nego na ovu recenicu o modernoj bajci. A sto se tice samog prenosa, sigurno ce biti na mnogim kanalima, ovi zaljubljenici u zapadne vrednosti sigurno bolje znaju engleski od svog maternjeg pa im prenos ni ne treba.

BEOGRAD - Radio-televizija Srbije (RTS) saopštila je danas da će prenositi venčanje britanskog princa Viljema Velsa i Kejt Midlton 29. aprila ujutro od 9.00 na svom Drugom programu. Pripreme za kraljevsko venčanje

Kako je najavljeno, u petak će televizijski prenos venčanja iz Vestminsterske opatije u Londonu pratiti komentari Ivane Miloradović, Gorice Nešović i Dragana Ilića.

"Budite svedok moderne bajke, kraljevske svadbene povorke, venčanja u Vestminsterskoj opatiji i prvog poljubca princa i princeze na balkonu Bakingemske palate", saopštio je RTS.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/250736/RTS-prenosi-kraljevsko-vencanje-u-Londonu

"Budite svedok moderne bajke" :bljak: :)

Wow! ja sam ushićen. Idem odma da platim sav zaostali dug za pretplatu, kako bih pomogao rts-u da vernije prenese ove događaje :hahaha:

Nego, da vi znate što sam našao ekstra stvar: wc papir, al ima isprintovan sudoku na svakom listiću. Kakva fantastična stvar. Samo kontam da Mingo neće biti previše oduševljen. :)

SULOOPAPER.gif

Imam plan...

Karađorđevići trenutno zauzimaju od 95. do 106. mesta među naslednicima britanskog prestola. Aleksandar Karađorđević se, prema „vikipediji“, nalazi na 94. mestu naslednika britanskog kraljevstva, a iza njega su sinovi Petar, Filip i Aleksandar i još deset članova porodice Karađorđević. Prva naslednik je princ Čarls, zatim slede njegovi sinovi Vilijem i Hari.

Dakle smaknemo 100 ljudi, onih koje treba i ... :per:

Preuzmemo Veliku Britaniju...

Bog da nas vidi..

Naravno, onda se nehebemo majke ovim, varvarskim i primitivnim narodima na balkanu u našem okruženju... :D

Back