^DraGaNa^
Aktivan član
- Poruka
- 1.607
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je jedna vencanica koja je jako lepo izgledala..naci cu i nesto spreda...![]()
ova je bozanstvenaEvo neke koje i nisu bas adekvatne..al nemam bolje..![]()
To je meni sve preklasicno.Sad cu vam reci sta ce meni trebati...cca za februar/mart next year...
Nece biti klasicna svadba sa setanjem od opstine preko crkve do restorana vec ce sve biti u restoranu/klubu.Osim crkve...naravno.Elem, to napominjem jer je jos uvek hladno tada ali, kazem necmo biti nesto napolju pa mogu da sebi dam oduska,tj da se razgolitim
... kao svaka nevina i nadasve casna mlada...
E sad, u pitanju je zurka, vise mladih neg matoraca i zabavna muzika.Dakle,igracu celu noc... A ja opet zelim da obucem nesto poput vencanice...zelim nesto belo,sljokicasto ili chipkano , zelim da imam tip haljine koju vise nikad necu obuci u zivotu (nikad ne reci nikad hehe), , zaista zelim, elegantno, nesto sto se ne nosi na bilo kojoj svecanosti ... a opet ne klasicno,nikako necu klasicnu i jednostavnu vencanicu.Nesto sto lici a opet da mogu da gzuskam, dakle ne moze biti duga...
![]()
... A ja opet zelim da obucem nesto poput vencanice...zelim nesto belo,sljokicasto ili chipkano , zelim da imam tip haljine koju vise nikad necu obuci u zivotu (nikad ne reci nikad hehe), , zaista zelim, elegantno, nesto sto se ne nosi na bilo kojoj svecanosti ... a opet ne klasicno,nikako necu klasicnu i jednostavnu vencanicu.Nesto sto lici a opet da mogu da gzuskam, dakle ne moze biti duga...![]()
Највећа ми је мука шта обући, иако је то мала свадбица, желим нешто што ћу само једном у животу обући. А опет да не буде превише раскошна! Ма немам појма.
'ebem vam temu. umesto da ucim, ja trazim haljine za vencanje po netu. a ni decka nemam... eee![]()
meni prelepa haljina![]()
cim nadjem krojacicu (koja ovo moze da stvori) sasicu je. a gde cu je ( i da li cu je ikada) nositi, to vec nije bitno
![]()