vencanice

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prodavnice vencanica imate najvise u TC Piramida (Pepeljuga,Sreca,...) , imate Odivu u siminoj 9, Klara M u Kondinoj 1, Matrimonia u Simonoj 33, ....

Totalno je drugacije kada vidis vencanicu na slici i kada je obuces. Govorim iz iskustva jer je to bio moj problem prosle godine. Probala sam oko 50 vencanica i nasla sam se u jednoj 100%. Bilo mi je vazno da mi nije teska, debela, da mogu lepo da se krecem u njoj, i najvaznije da mogu opusteno da igram u njoj.:manikir:

To je meni sve preklasicno.Sad cu vam reci sta ce meni trebati...cca za februar/mart next year...
Nece biti klasicna svadba sa setanjem od opstine preko crkve do restorana vec ce sve biti u restoranu/klubu.Osim crkve :lol: ...naravno.Elem, to napominjem jer je jos uvek hladno tada ali, kazem necmo biti nesto napolju pa mogu da sebi dam oduska,tj da se razgolitim:manikir: ... kao svaka nevina i nadasve casna mlada...
E sad, u pitanju je zurka, vise mladih neg matoraca i zabavna muzika.Dakle,igracu celu noc ... A ja opet zelim da obucem nesto poput vencanice...zelim nesto belo,sljokicasto ili chipkano , zelim da imam tip haljine koju vise nikad necu obuci u zivotu (nikad ne reci nikad hehe), , zaista zelim, elegantno, nesto sto se ne nosi na bilo kojoj svecanosti ... a opet ne klasicno,nikako necu klasicnu i jednostavnu vencanicu.Nesto sto lici a opet da mogu da gzuskam, dakle ne moze biti duga...:confused::roll::dash:

To je meni sve preklasicno.Sad cu vam reci sta ce meni trebati...cca za februar/mart next year...
Nece biti klasicna svadba sa setanjem od opstine preko crkve do restorana vec ce sve biti u restoranu/klubu.Osim crkve :lol: ...naravno.Elem, to napominjem jer je jos uvek hladno tada ali, kazem necmo biti nesto napolju pa mogu da sebi dam oduska,tj da se razgolitim:manikir: ... kao svaka nevina i nadasve casna mlada...
E sad, u pitanju je zurka, vise mladih neg matoraca i zabavna muzika.Dakle,igracu celu noc ... A ja opet zelim da obucem nesto poput vencanice...zelim nesto belo,sljokicasto ili chipkano , zelim da imam tip haljine koju vise nikad necu obuci u zivotu (nikad ne reci nikad hehe), , zaista zelim, elegantno, nesto sto se ne nosi na bilo kojoj svecanosti ... a opet ne klasicno,nikako necu klasicnu i jednostavnu vencanicu.Nesto sto lici a opet da mogu da gzuskam, dakle ne moze biti duga...:confused::roll::dash:

С овим се и ја слажем.
Ми правимо венчање у Септембру.
Биће само најближи, 40-ак људи.

Највећа ми је мука шта обући, иако је то мала свадбица, желим нешто што ћу само једном у животу обући. А опет да не буде превише раскошна! Ма немам појма.

... A ja opet zelim da obucem nesto poput vencanice...zelim nesto belo,sljokicasto ili chipkano , zelim da imam tip haljine koju vise nikad necu obuci u zivotu (nikad ne reci nikad hehe), , zaista zelim, elegantno, nesto sto se ne nosi na bilo kojoj svecanosti ... a opet ne klasicno,nikako necu klasicnu i jednostavnu vencanicu.Nesto sto lici a opet da mogu da gzuskam, dakle ne moze biti duga...:confused::roll::dash:

Највећа ми је мука шта обући, иако је то мала свадбица, желим нешто што ћу само једном у животу обући. А опет да не буде превише раскошна! Ма немам појма.

...Izbor nije velik, ali se moze pronaci nekoliko zanimljivih modela kratkih vencanica, kao i koktel haljina svetlih nijansi:

http://shop.nordstrom.com/C/6005465/0~2376776~2374327~6005464~6005465?mediumthumbnail=Y&P=1&viewAll=0&origin=styleCollectionPager_numbers&pbo=6005465

...Srecno! :)

meni prelepa haljina :heart:
cim nadjem krojacicu (koja ovo moze da stvori :) ) sasicu je. a gde cu je ( i da li cu je ikada) nositi, to vec nije bitno ;)

Prilozi

• carrie-bradshaw-hibiscus.jpg
    carrie-bradshaw-hibiscus.jpg
    33,4 KB · Pregleda: 23
  • carrie-bradshaw-flower.jpg
    carrie-bradshaw-flower.jpg
    39,5 KB · Pregleda: 14
e'o i ovo moze da posluzi kao neka ideja..

Prilozi

• EVATERI111final123.jpg
    EVATERI111final123.jpg
    26,9 KB · Pregleda: 21
  • eva-longoria-best.jpg
    eva-longoria-best.jpg
    23,4 KB · Pregleda: 19
  • Eva.jpg
    Eva.jpg
    67,7 KB · Pregleda: 17
Poslednja izmena:
meni prelepa haljina :heart:
cim nadjem krojacicu (koja ovo moze da stvori :) ) sasicu je. a gde cu je ( i da li cu je ikada) nositi, to vec nije bitno ;)

Ovo mi se svidja!Samo bih manji cvet jeee pojeo je :confused: J*bt, ko bi uostalom znao da sasije takav cvet za haljinu?:( A kontam da bez tog cveta ( samo u nesto manjim dimenzijama ) ne bi bilo to.

Back