vencanice

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
aj, nema veze, poshto je tema, gledajte samo venchanicu:neutral: qq :rumenko:
svadba102nnh.jpg

Ja sam obe kopirala sa Odive...Ne znam gde ti je drugarica lokacijski, ali ima jedna radnja zavucena skroz kod one male pijacice u Bulevaru Kralja Aleksanda (bivsi Bul.Revolucije), kad se kreces ka Cvetkovoj pijaci, s leve strane ima mala pijacica, e pa ulica koja sece bulevar a prolazi pored pijacice, na cosku je radnja, tamo sam videla predivne vencanice, srce mi je na njima ostalo... Oni i siju, i iznajmljuju i prodaju. Ne mogu da se setim kako se zove radnja, nije fensi, ni ultra poznata...a uzela sam vizitku, samo ko zna gde mi je :( Ako ti je drugarica u Bg, moze da ode i cekira to mesto :)

mala pijaca je djeram pijaca :)
i gledano sa bulevara postoje dva butika vencanica-1 s leve i drugi s desne strane u odnosu na jacpi

mislim...ako se uopste budete cimale do bg-a..

svadba203.jpg
svadba247.jpg

ne vidi se cela venchanica ni na jednoj slici, jer svuda moram da seckam ljude oko sebe..ipak:neutral:
pa sam se odluchila za ovu mutnu otpozadi fotku i ovu bistru odnapred :)
bez boje, veo, zipon, rukavice, ono na butini za skidanje zaboravih kako se zove..full oprema povoljno :lol:

joj bre hepi,kako si jezivo bila mršava:sad2:
venčanica je obična a lepa:ok:
:rumenko:
nije bash toliko obichna koliko deluje:lol: hvala:)
e mojne da sklanjate fotke koje nisam videla:sad2:
evo necu sad da sklanjam..mada nisam stavila onu od pre :)
Hocu ja da vidim sliku:)
Posle razvoda si se ugojila?
Da.....razumem....
Cmokkic
eto :) kupila si me :mrgreen: ma morala sam da se nateram da se ugojim,da jedeem, dojila sam bebu sa 45 kg..sick:rumenko: :lol:

Evo nekih vencanica:
Male su slike.....
Volim takve vencanice...:)

Prilozi

• vencanica 1.jpg
    vencanica 1.jpg
    2,2 KB · Pregleda: 161
  • vencanica2.jpg
    vencanica2.jpg
    2,2 KB · Pregleda: 159
  • vencanica3.jpg
    vencanica3.jpg
    2,7 KB · Pregleda: 161
  • vencanica4.jpg
    vencanica4.jpg
    2,6 KB · Pregleda: 161
Poslednja izmena:
Koto, kad je kum imala vencanje, a ja kao kum isla sa njom u soping, svratile smo negde tu kog Gaje, pa iza, gde se grade one silne zgrade...a posle izlaze na Trg mladenaca...kum neka podseti...Fantastticne haljine, vencanice i ostalo, ali ne onako obicne vec prave kreacije i to u najcudesnijim bojama...kum moj videla jednu i mnogo joj je lepo stajala...ali nije je uzela...ja stavila dijademu...:)...

Cene suu onako povisoke, pa cak i za rentu...ali, ko voli i ima, to bih mu preporucila...ustvari, samo je potrebna darezljiva svekrva...:)

Back