vencanice

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pnina-Tornai-12108-large.jpg

posto ne mogu pronaci Pnina Tornai vencanicu iz emisije Say yes to the dres prelepu, cipkanu, vilinsku- savrsenstvo
evo jedne onako, ok... bez masne napred

...Jedna od meni omijenih lokacija kada su vencanice u pitanju - spanska kuca 'Pronovias':

http://www.pronovias.com/

jao baba, opet mi dodje da s udajem kad vidim ove vencanice:heart:
sa-vr-se-no:heart:
interesantno sto kad sam se udavala, uopste nisam bila tip za svadbe i romanticne vencanice,odnosno vencanice uopste, kao nisam ja u tom fazonu, mrzim porodicna okuljanja, ljubakanja a roddbinom i tako to, tako da smo bukvalno samo ozvanicili vezu kod maticara i to je bilo to.
sad mi nekako krivo:confused:
evo, rastuzila sam se zapravo. ja nikada nisam obukla, cak ni probala nijednu vencanicu:(

Meni ova divna... Obozavam ovako kratke... I duge mogu da budu lepe, ali mi nekako ove krace prakticnije... Treba igrati, a kad se ona haljine umota okolo mogu samo da sedim i gledam...:roll: A i kad pocne da kupi prasinu...:lol: Bas mi se svidja...:heart: Nasla sam vencanicu jos da trknem do Barselone da kupim, nadjem muza i mogu da se udam...:hahaha:

Meni ova divna... Obozavam ovako kratke... I duge mogu da budu lepe, ali mi nekako ove krace prakticnije... Treba igrati, a kad se ona haljine umota okolo mogu samo da sedim i gledam...:roll: A i kad pocne da kupi prasinu...:lol: Bas mi se svidja...:heart: Nasla sam vencanicu jos da trknem do Barselone da kupim, nadjem muza i mogu da se udam...:hahaha:

...Ne moras do Spanije (ovo drugo je ipak obavezno ;)), Pronovias ima zastupnike u Beogradu, Kragujevcu i Nisu (tacne lokacije mogu se pronaci na zvanicnom site-u - 'Where to buy' ili 'Tiendas y Puntos de Venta')... :)

...Veoma volim njihove modele jer uglavnom insistiraju na prirodnim, kvalitetnim materijalima, odlicnog su dizajna prilagodjenog razlicitim afinitetima i potrebama, imaju i couture ponudu (najcesce Valentino, Elie Saab i Manuel Mota) i - cak i kod modela koji su veoma raskosne izrade i/ili koketiraju sa kicom, retko skliznu u isti...Posebno mi se dopada cinjenica da koriste sirovu svilu, starinsku, penastu i pashku cipku izradjenu zahtevnom i cenjenom tehnikom 'na batiće'...Gotovo se ne mogu videti poliester i neukusno, a neretko, preterivanje sa cirkonima, tilom, sintetickom cipkom masinske izrade i plasticnim perlicama...Takodje, svedeni, jednostavni modeli vrhunske izrade koje je po pravilu veoma tesko pronaci, uvek su deo njihove ponude...

...neko se udaje? Pricamo o hanjinicama...super...kondicional III if...kada bih se ja udavala odabrala bih nesto ovako...

...Modeli koje si postavila neodoljivo su me asocirali na jednu od meni najdrazih, jednostavnih, bezvremenski elegantnih haljina koju je na svom vencanju nosila Njujorcanka od stila, Carolyn Bessette Kennedy...

carolynbessettekennedy8.jpg

Poslednja izmena:
...Ne moras do Spanije (ovo drugo je ipak obavezno ;)), Pronovias ima zastupnike u Beogradu, Kragujevcu i Nisu (tacne lokacije mogu se pronaci na zvanicnom site-u - 'Where to buy' ili 'Tiendas y Puntos de Venta')... :)

...Veoma volim njihove modele jer uglavnom insistiraju na prirodnim, kvalitetnim materijalima, odlicnog su dizajna prilagodjenog razlicitim afinitetima i potrebama, imaju i couture ponudu (najcesce Valentino, Elie Saab i Manuel Mota) i - cak i kod modela koji su veoma raskosne izrade i/ili koketiraju sa kicom, retko skliznu u isti...Posebno mi se dopada cinjenica da koriste sirovu svilu, starinsku, penastu i pashku cipku izradjenu zahtevnom i cenjenom tehnikom 'na batiće'...Gotovo se ne mogu videti poliester i neukusno, a neretko, preterivanje sa cirkonima, tilom, sintetickom cipkom masinske izrade i plasticnim perlicama...Takodje, svedeni, jednostavni modeli vrhunske izrade koje je po pravilu veoma tesko pronaci, uvek su deo njihove ponude...

Obradovala si me... Mislila sam da ih sigurno nema kod nas...:D Ovo sto si navela i mene nervira kod nasih vencanica, zato sam bila ubedjena da necu nositi taj kic na vencanju.. Sad mi je vec lakse...:lol:

...Modeli koje si postavila neodoljivo su me asocirali na jednu od meni najdrazih, jednostavnih, bezvremenski elegantnih haljina koju je na svom vencanju nosila Njujorcanka od stila, Carolyn Bessette Kennedy...

carolynbessettekennedy8.jpg

Upravo tako...videla sam bas ovu fotografiju u svojoj 12. godini u italijanskom casopisu i ostala pokosena a da nisam razumela ni rec...od tada znam da ce moj izbor biti nalik haljini Narcisa Rodrigeza za Kerolajn...:heart::heart::heart:

Back