vencanice

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hm...
lepsa je prva i mnogo ti bolje stoji. nekako je mladalackija i urbanija,onako cool (al sam objasnila :lol:) i bas je sexy softificirana
druga- nisam ni provalila da je od cipke dok nisam uvecala sliku. ok,malo je mozda previse cipka i ti volani.
sad,ti bolje znas kako je uzivo.al gledaj i da se lepo slika.ostace ti slike ceo zivot:D

1) Ovo je favorit :) Ima sve sto mi se svidja,ocrtava tamo 'de treba, a ima pufnu :zaljubljena: Mislim da nije klasicna - ZAR NE?Slobodno kazite ako mislite drugacije - stvarno!:lol: Zelela bih da cujem razlic.misljenja...Bela je, em sto sam zelela belu vencanicu em sto mi bela boja mnogo lepse stoji od sampanj boje...

2) E, a ovu sam danas prvi put probala...najsira od svih koje sam isprobavala, svidja mi se sto ne ide u sirinu odmah onako, jako, vec ipak ocrtava i struk, pa zar ne?Ono sto mi se ne svidja je sto nije bela.A svidja mi se sto je cela od cipke a opet nije nakicena...

Potpuno su razlicite...Treba da dam kaparu sad za vikend a ja ne znam sta da radim :sad2: Mami+njenoj prijateljici+svekrvi se vise svidja prva, sestri i meni - ne znamo...:(:(

....prva je prelepa...i odlično ti stoji....:super:

I ja glasam za prvu, to je fazon koji ja volim (bez čipke, ali dobro, našle smo kompromis :lol: ) Još samo vidi koliko možeš u njoj da se krećeš i da li te ''sputava''... (*** delim savete ko da sam se 100x u životu udavala, a 200x probala venčanicu! :lol: )

Prva -zato sto si rekla da ti lepse stoji bela boja,model ti stoji savrseno,mladalacka je, nekako bas otmena,ali ne i prejednostavna.Druga mi nekako vise izgleda kao da je za "starije".

hm...
lepsa je prva i mnogo ti bolje stoji. nekako je mladalackija i urbanija,onako cool (al sam objasnila :lol:) i bas je sexy softificirana
druga- nisam ni provalila da je od cipke dok nisam uvecala sliku. ok,malo je mozda previse cipka i ti volani.
sad,ti bolje znas kako je uzivo.al gledaj i da se lepo slika.ostace ti slike ceo zivot:D

:zper: Dobro si objasnila...slikovito bas ;)
@Afrodita- hvala, jos 1 glas za nju...

@Pusiket (ovako po Vuku ti bas cool nick :lol:) - da, kompromis...Pa ta je ono sto sam ti rekla, uzana je do kraja kukova, istice struk i kuk a opet pufna...sto volem bas!:lol: E da, mogu da se krecem u ovoj, vezbala sam i sedenje i tako...Recimo probala sam i neku sirena fazon, al bas skroz uzana, lepa isto, samo sto je preuzana, tj sto moja mama kaze igracu sitan vez jer je veci korak malo teze napraviti u njoj :confused: A ova shira je (teska srca moram priznati) malko teza...a ja bas i nisam kurpulentna i snazna jel...I probala sam u njoj isto da sednem pa sam gledala kako da potrefim stolicu, bogte ne znam od silne haljine 'de mi doope a gde stolica :eek: Pogubila se.

@WIFE - Upravo sam i ja tako definisala prvu, otmena, drugacija a nije klasika... :) Ova druga ti deluje kao za starije jel?Pa, neznija je u svakom slucaju, da.

Dakle, 5:1 cini mi se... Hm, napredujemo!!! :)) Jako mi znace vasi komentari stvarno, polako naginjem ka jednoj!Finally!

Poslednja izmena:
:lol: Pusiket čitam pucket(anje) :lol:
Ok je meni pufna, ali je očigledno problem u materijalu, to je ono što se meni ne sviđa.... E, da, vidi da te negde ne žulja korset (ako ima), moja kuma se živa odrala na žicu ispod pazuha :sad2: pa još ako se malo zađuska i oznoji a ono počne da peče :eek:

:eek: Au...Mislim da ne zulja...Secam se u jednom salonu pre par dana sam probala neku, isto top, preko njega cipka i til, tako nesto, al til kao visi gore...kao cm izvan granice korseta od gore til, to simpa izgleda ali s obzirom da je til cvrst materijal, a deluje tako penasto :confused: ... tako me nazuljalo ispod pazuha da sam posle manje od minut morala da je skinem :confused: Mislim, kako ne povedu racuna o tome...proba li to neko pre neg sto izbace u prodaju?Bas onako znacajno sece ruku blizu pazuha, nisam zanovetalo, posle sam gledala da mi se nije zacrvenelo koliko me zuljalo...

mini,
prva tj. bela ti odlicno istice liniju tela dok druga meni deluje suvise dzakasto.
Ne brini zbog sedenja jer neces ti ni sedeti na sopstvenoj svadbi...
Savet+ Obavezno nadji extra udobne cipele i furaj ih par dana po kuci
Srecno

mini, jos 1 glas za prvu vencanicu. lepse ti stoji, a bukvalno imas 2 u jednoj, i pufnu :lol: i usku. :D
druga mi je malo previse barbikasta...i obicna...
el je ovo konacan izbor ili jos tragas?

Rezervisala!:worth: Ovu prvu, koja je i vecini ovde favorit :) Probala sam desetak i odlucih se za ovu, ko sto Sehnsucht kaze, ovde imam 2 u 1 :lol: Mama mi je rekla nesto sto me prelomilo, da ta princeza varijanta-druga istice haljinu a ova bela mene.Slazem se.
Ne mogu vise ni da gledam, ni da isprobavam, samo se jos pogubim a u NS i nije ne znam koliki izbor, u BG nemam nameru da idem, samo bih se dodatno izmorila i iznervirala :roll: Stizu nove kolekcije pocetkom 2010, koje ce biti skuplje naravno.Ja sam svoje zavrsila.Thank you lord!!!:zurka:

Rezervisala!:worth: Ovu prvu, koja je i vecini ovde favorit :) Probala sam desetak i odlucih se za ovu, ko sto Sehnsucht kaze, ovde imam 2 u 1 :lol: Mama mi je rekla nesto sto me prelomilo, da ta princeza varijanta-druga istice haljinu a ova bela mene.Slazem se.
Ne mogu vise ni da gledam, ni da isprobavam, samo se jos pogubim a u NS i nije ne znam koliki izbor, u BG nemam nameru da idem, samo bih se dodatno izmorila i iznervirala :roll: Stizu nove kolekcije pocetkom 2010, koje ce biti skuplje naravno.Ja sam svoje zavrsila.Thank you lord!!!:zurka:

Мини, реци ми да хаљина није из Беле, иначе ћу помислити да знам све венчанице града Новог Сада напамет.:eek:

Шалу на страну, добар избор, одлично ти стоји!:super:

:zag: Hvala!Pa, kontam da nisam pogresila, na tu sam i ja non stop mislila dok sam isprobavala druge :)

...Mislim da nisi pogresila, haljina izgleda veoma lepo na tvojoj figuri...Mozda bih, ukoliko je izvodljivo, skinula cvet od tila (na gornjem delu haljine), kao i ostatak istog materijala koji spiralno obmotava torzo - cini mi se da bi ukupan utisak bio jos bolji...Svako dobro!...:)

Back