Velja: Pucaću ko me dira!

Mito, možeš da se cerekaš do sutra, ali ako je to uopšte bio napad i ako misliš da Velja ne zna od koga mu je taj "pozdrav" poslat, mnogo si naivan.

Meni spisak osumnjičenih deluje prilično dugačak, od braće ovih službenica koje je maltretirao svakodnevno do nenamirenih pajtosa u drumskoj pljački i političkih protivnika, ali on sigurno može da ga suzi ;)

Ево, нека ти он одговори уместо мене:

12:14
ВЕЛИМИР ИЛИЋ: ПРИПРЕМА СЕ НОВА КОАЛИЦИЈА

ЧАЧАК – Лидер Нове Србије Велимир Илић изјавио је да се за излазак на нове изборе већ припрема нова коалиција странака које су сада у опозицији, али о њеном саставу није желео да говори.

„Очигледно је да без ванредних избора нема решења за велику кризу која влада у Србији. На власт треба да дођу паметни и способни људи, једна сасвим нова екипа”, истакао је он.

Илић је у синоћњем интервјуу локалној ТВ „Галаксија 32” замерио надлежним органима што нису спровели истрагу после физичког напада на њега који се догодио пролетос у Београду.
„Добио сам снажан ударац у потиљак јер сам као посланик у Народној скупштини износио чињенице непријатне за неке утицајне личности.Повреда је била опасна,па сам подвргнут операцији на лобањи.После тога не смем да се нервирам. Поводом тог догадаја до сада није спроведена никаква истрага”, изјавио је Илић синоћ на локалној телевизији „Галаксија 32”.

Он је додао да су „сада многи кренули у кампању против њега „што се види по разним новинама”, да је међу онима који га опањкавају и човек код кога је „клинички утврђен тежак случај поремећености”, али,да му и поред тога, не пада на памет да подржи нови Закон о информисању „мада су га да то учини молили и неки главни уредници”. Илић је оштро критиковао актуелну владу,која је „потпуно упропастила ову лепу земљу причајући народу бајке. Додао је да „нешто покушава да уради једино министар Мркоњић,али да му не дају паре.Уместо да модернизују Ибарску магистралу, они хоће да направе аутопут по Зеленој трансверзали”.

Танјуг

Back