Velja Ilić pod istragom

Da li je DSS jurio same sebe? Ovi su uhapsili makar ponekog svog funkcionera (eto npr. tog Kneževića ili ovog doktora što je u DS) a prethodnici nikoga svog nisu dirali. Tako da je jasno ko je u našim uslovima u prednosti ;)

Pa nije cilj da budete "malo bolji", cak ni "bolji", nego kako treba, normalni ko u drugim zemljama. Za to ste se zalagali.
A za DSS, zalim, ali ja nisam njihov ni clan ni portparol. Osudila bih to isto i kod njih, ne brini, ali sada je DS ne vlasti.;)

Pa nije cilj da budete "malo bolji", cak ni "bolji", nego kako treba, normalni ko u drugim zemljama. Za to ste se zalagali.
A za DSS, zalim, ali ja nisam njihov ni clan ni portparol. Osudila bih to isto i kod njih, ne brini, ali sada je DS ne vlasti.;)

Nisam ni ja portpatol DS-a i znam da može bolje ali i mali napredak se računa. DS je na vlasti baš zato što je bolji od DSS-a i što su ljudi to prepoznali. Setimo se koliko je Koštunica imao podrške 5.10 a koliko ima sada ... ljudi sve pamte, počev od štrajka crvenih beretki pa nadalje.

Nisam ni ja portpatol DS-a i znam da može bolje ali i mali napredak se računa. DS je na vlasti baš zato što je bolji od DSS-a i što su ljudi to prepoznali. Setimo se koliko je Koštunica imao podrške 5.10 a koliko ima sada ... ljudi sve pamte, počev od štrajka crvenih beretki pa nadalje.

Ne, ne slazem se. Ljudi su glasali kako su glasali, a to sto su napravljene neprincipijelne koalicije, druga je stvar.;)

A sto ti meni govoris za DSS? :dontunderstand:

Uostalom, mogla je i drugacija koalicija da bude da se SPS nije prodao - vama, stranim ambasadorima i kome sve ne!

Uostalom, tema o Velji.:roll::roll::roll:

I da je bila drugačija koalicija DS bi opet sa svojom koalicijom imao 39% a DSS-NS 10%. Govorim ti zato što si rekla da ova vlast ne hapsi svoje već samo tuđe članove (kao što su radili prethodnici) ;) A budući da je tema o Velji i istrazi o njemu onda vi prvi niste trebali da uvlačite u priču DS pa bi i poučna priča o raspadu stranke po imenu DSS bila izostavljena ;) :mrgreen:

I da je bila drugačija koalicija DS bi opet sa svojom koalicijom imao 39% a DSS-NS 10%. Govorim ti zato što si rekla da ova vlast ne hapsi svoje već samo tuđe članove (kao što su radili prethodnici) ;) A budući da je tema o Velji i istrazi o njemu onda vi prvi niste trebali da uvlačite u priču DS pa bi i poučna priča o raspadu stranke po imenu DSS bila izostavljena ;) :mrgreen:

Ne mozes da me ubedis da je pohvalno ne dirati svoje clanove, a tudje kad sidju s vlasti hapsiti, to li je ta evropska demokratija za koju ste se zalagali?

Nego, ni po babu ni po stricevima!:evil:

Ne mozes da me ubedis da je pohvalno ne dirati svoje clanove, a tudje kad sidju s vlasti hapsiti, to li je ta evropska demokratija za koju ste se zalagali?

Nego, ni po babu ni po stricevima!:evil:

Mi naše članove diramo, evo ti primer Gorana Kneževića i doktora koji je uhapšen pre neki dan. Kog svog člana na položaju je uhapsila prethodna vlast? Kog svog člana na funkciji je uhapsila vlada SPS-SRS? :mrgreen:

ДС би формирао коалицију и са шиптарским партијама с Косова ... само ако је то потребно да се дочепа власти.
Формирање коалиције са 'мрачним 90-им' .... након оноликог драња против истих у кампањама, говори све о ДС-у .... колико је овој партији потребна власт не због народа, државе ... већ због себе, због својих личних интереса (отимачине).
Веља је за жуте - Мајка Тереза !
Уживање је слушати га у парламенту како их 'ебе а не покрива'. А и то све говори каква је наша 'жута демократија' !

Znači ne znaš koga je DSS od svojih uhapsio? Naravno pošto NIJE NIKOG :mrgreen: Tek toliko da znaš da ne kritikuješ DS koji hapsi barem neke svoje ljude što je korak napred ;) A over i out sa zlim smajlijem je očigledno fraza za nedostatak argumenata :lol: :zcepanje:

Nisam ja placena da branim DSS kao sto ti radis za DS, dobrovoljno ili honorarno. Ja ti pricam o principu i molim da ne mesas babe i zabe!:evil::evil::evil:

Nisam ja placena da branim DSS kao sto ti radis za DS, dobrovoljno ili honorarno. Ja ti pricam o principu i molim da ne mesas babe i zabe!:evil::evil::evil:

Princip ih je doveo do toga da padnu na nivo statističke greške. Nama se to nije desilo što će reći da većina naroda razume šta i kako radimo a tvoje lično mišljenje je stranci sa 35% glasova (ako ne i više) apsolutno nebitno kao i tvoje doživljavanje principa :) ;) :mrgreen:

Веља не сме пасти. Највећи мислилац демократске Србије не сме пасти.

За Вељу сам спреман и живот да положим. Под багером.

Poslednja izmena:

Back