Veliki trigon

glupisnupi

Zainteresovan član
Poruka
199
ovako...vodeni lotos ,i da li neko nesto vise zna o njemu...? ...i to ako je izmedju merkra u skorpiji,jupitera u ribama i meseca u raku (2,5,9 -ta kuca )

....takodje taj jupiter pravi trigon i sa saturnom...a satur5n opet sa merkurom ....9saturn 10-ta kuca)...

Inace sam dupla vaga sa 5 planeta u prvoj kuci..dve na samom ascendentu (pluton,venera)

Hvala unapred

M.

Osobe koje imaju veliki trigon u vodenim znacima, obično poseduju veliku intuiciju i osetljivost. Oprezni su treba im mnogo (tek kad su uvereni u rezultat) da stupe u akciju, a kad krenu onda se ne zaustavljaju, kao bujica vode.

Kod velikog trigona je potrebno da postoji barem neka opozicija ili kvadrat da bi stvarala tenziju i terala ih na akciju, jer može osoba da se opusti i ne realizuje svoje prirodne potencijale.

Poslednja izmena od moderatora:
:D veliki vodeni trigon u vod. znaku kao sto je vec neko odgovorio znaci veliku intuiciju, osetljivost, ali i talenat za muziku i uopste umetnost...
ME, Mo, i Jup = lako izrazavas emocije, i uzivas u porodicnim odnosima (Mo majka ; Me braca,sestre)
2,5,9 pa to bi povezala ovako : Tvoja kreativnost(5 kuca)dolazi do izrazaja na fakultetu(9 kuca) ti omogucava da lako zaradis novac (2 kuca.)
trigon sa saturnom ti daje sposobnost koncentracije , istrajnosti, i samodiscipline...
Ali mislim da to nije lotos jer nijedna od planeta u velikom trigonu nesme biti ni u kakvom aspektu sa nekom od losih planeta (saturn).
Ovakvu slicnu konfiguraciju je imao onazis, a on se bavio poslovima na vodi(nafta, prekookeanska trgovina...) Ako se svojski potrudis mozes steci bogatstvo

Lepo si rekla - od ZEMLJANOG lotosa.

Vazdušni bi doneo ideje i odličnu mentalnu aktivnost a vatreni samouverenost, entuzijazam,naglašenu potrebu za fizičkim aktivnostima.

Poslednja izmena od moderatora:
Daje dobar osećaj za materiju, konkretne i praktične stvari.
Ovde je naglasak na intelektu pošto je Merkur u Devici (u sedištu), i u trigonu je sa Saturnom u sedištu što govori o dobroj logici i zaključivanju. Trigon s Marsom to produbljuje pošto svaka (dobra) kombinacija Merkura i Marsa daje oštroumnost.

Veliki trigon je uopšte uzevši konfiguracija koja govori o talentima.

Sve zavisi kojim kućama te planete vladaju i gde se nalaze, pošto može biti dosta toga ... i umetnost, i nešto intelektualno, ili oba - talenat za pisanje, na primer.

Mislim da je bolje ne tumačiti uopšte ovako izolovano aspekte, jer uopštena tumačenja se mogu dobiti kombinovanjem značenja pojedinih aspekata. Mnogo je bolje (i korisnije) analizirati konkretan primer :)

Back