Veliki penis, problem sa erekcijom

Aaaa! Na sta ti ja licim da se slikam gola. Ja nisam to radila ni kada sam igrala striptiz. Sram te bilo. Moja slika se nalazi na mom profilu. To je kada sam snimala neku reklamu za donji ves, pa sam opet pristojna. Sram da te bude! Nisam ti ja neka opajdara.

Slikaj se ti ako nemas obraza. Slikaj se ako smes! Sram te bilo!

ahahh ti to mene izazivas???

Brzo ces se ti udati :hahaha:
nego pojasni mi ovo boldovano , jel ti cekas princa u beloj mecki ili ...

i ja mislim da cu se brzo udati. hvala na podrsci. ona mi je bas bila potrebna. divan si :cvet:.
ne mora da bude na beloj mecki. ni na crnoj, smedjoj, kakve li su vec. dovoljno je da bude na konju.
sto ja volim konje :zaljubljena:. divni su. svako treba da ima nekog konja.ali treba da zna da jase.glupo je da pokusava da bude dzoker, a ne zna to da radi.
zelim princa, ne mora da bude pravi, moze i kobajagi, al na konju. ne belom vec vrancu. onako snazan, muzevan, u sjajnom oklopu, vitez srca moga :heart:...
jase, jase, jase, po svom ogroooomnom rancu, dodje do mene, potegne uzde, konj se propne na zadnje noge, a moj princ svoje koplje koje visoko drzi u desnici ruci snazno zabode u zemljicu crnu, kraj mojih dugih, predivno izvajanih nogu (ni vajar ih ne bi lepse napravio) sagne se i uhvati me oko struka tananoga (kakav ja struk imam, stalno mi zavide), podigne kraj sebe, na konja i prozbori: djevo bajna, bices moja ili nicija...:zaljubljena:

Pitanje je: dali se nekom od vas momcina dogodilo da vam penis otkaze, a za devojke, ne da li imate penis (Svasta), vec da li se dogodilo da vasem partneru otkaze penis prilikom seksa.

Eto, on je bio hrabar i ispricao mi tako nesto. Da cujemo vas.

svasta od tebe...vec sam rekla da sam nevina.na sta bi to licilo da mi okazuju tudji ... ne smem za sad da izgovorim sta od sramote i te ciste nevinosti kojom sam obasjana...da meni neki drugar isprica takvo nesto,nikad mi vise ne bi bio drugar a ja bi svoju nevinost spremila u fijoku i otisla lepo da se...nesmem stvarno da kazem, sta,ukaljacu svoje devicanstvo...
ali sad...ako ti je drugar vec ispricao takvo nesto,ti se uvaljala u blato nemorala, pa pomozi mu.budi drugar.na nevinost zaboravi, ukaljala si je i pomozi drugaru da mu se vrati erekcija.mozda ce mu tvoja, sad vec propala nevinost, zaista pomoci.
drugarstvo je jako vazno. mozda i vaznije od nevinosti. poverio ti se, saslusala si ga, prihvati se posla i neostavljaj drugara nesrecnog.budi i ti hrabra.

Back