Veliki maher Vojislav Koštunica

GIDEON

Iskusan
Poruka
6.105
Kao sto su eksperti sa krste predvideli, Kostunu je poslo za rukom da zajebe Aleksandra Vucica i ostane ispod cenzusa na poslednjim izborima. Posto je vec zasao u godine, mozda ce se kao Dinkic povuci iz politike i posvetiti gajenju macaka.

Tan2014-3-16_234556933_1.jpg

Slavljenicke face na konferenciji za stampu.:hahaha:

http://www.naslovi.net/2014-03-17/beta/kostunica-rezultati-razocaravajuci/9296551

Ima on mnogo dobrih kadrova u svojoj stranci, šteta zbog stranke. Tu su jedan Popović, pa drugi, pa Samardžić, pa Mladenović, Samardžić, Sanda Rašković Ivić. Koštunica po meni treba da se il povuče, ili napravi neki nacionalni blok zajedno sa Radikalima I Dverima. Bojim se samo da su radikali prsli, a da se Koštunica (ko nekada Milošević Karadžića) plaši da mu Boško Obradović vremenom neuzme stranku

Poslednja izmena:
Kao sto su eksperti sa krste predvideli, Kostunu je poslo za rukom da zajebe Aleksandra Vucica i ostane ispod cenzusa na poslednjim izborima. Posto je vec zasao u godine, mozda ce se kao Dinkic povuci iz politike i posvetiti gajenju macaka.

http://www.naslovi.net/2014-03-17/beta/kostunica-rezultati-razocaravajuci/9296551

а ово је апсолутно тачно.
Koštunica je ocenio da je izbornoj pobedi SNS doprinela i "agresivna i skupa kampanja i propaganda", a posebno mediji, stavljajući se na stranu vlasti.

за снс се отприлике знало да су најјачи али да дсс не пређе цензус никад се не би кладио у то. странка има добар програм само мора да мења врх, да дођу млађи на чело а ова три бећара у пемзију, сада су шокирани и једва чекам да видим шта ће бити са том странком, оће ли је коштуница закључати или препустити млађим и амбициознијим људима.

Bolje i da gaji mačke, nego da popusti kerovima po Srbiji.
Dosadni ste, ako je to sve sto imate da mu prebacite - mačke - koje nikada nije ni imao - onda je on zaista bez mane:D
Jedina prava i ispravna osoba je upravo on - gospodin Kostunica, ali kao i najcesce Srbi ce to shvatiti onda kad bude kasno...

(...)

за снс се отприлике знало да су најјачи али да дсс не пређе цензус никад се не би кладио у то. странка има добар програм само мора да мења врх, да дођу млађи на чело а ова три бећара у пемзију, сада су шокирани и једва чекам да видим шта ће бити са том странком, оће ли је коштуница закључати или препустити млађим и амбициознијим људима.

Никад се ДСС неће вратити на политичку сцену, у смислу да поново постане парламентарна странка.
То са млађим и амбциознијим људима можеш да окачиш мачку о реп. Знам једног таквог, као бивши менаџер у Агенцији за приватизацију (када је Цветковић био директор исте) завршио у цезеани јер је продао угоститељко-туристички комплекс "Национал" са свим објектима (хотелом, ресторанима, царинским терминалом и паркингом за шлепере,) и неколико хектара земљишта, све то код "Змајеве" пумпе на улазу у Београд из правца аеородрома "Никола Тесла" - за 400 000 евра предузећу "Имел група д.о.о." (бивша јуловска фирма). Толико је тада, 2006те, коштао мало бољи стан у Београду.

Али чак и да постоје "млађи кадрови", Коштуница је персонификација те странке, а СНС фаланга самлела је и њега. Јер је то у суштини иста идеологија - десничарска идеологија. Зар није Коштуњави подржао Диплому у другом кругу председничких избора 2012? јесте, и сада је небески конобар дошао да му то наплати - са каматама.
Једино левици "напредна" фаланга не може ништа.

Poslednja izmena:
Za uspeh u politici moraš da budeš prevarant.Vojislav to definitivno nije.

да те исправим у србији мораш бити професионалац преварант.

није могло боље, ја сам се надао да ће добити тих "загарантованих" 7% тј био сам сигуран 100% али како је кампања протицала и агресивност нових радикала видео сам да су решили да узму све, па сам био убеђен да ће бар прећи цензус.

једноставно нови радикали су смарали људе по србији, звали телефоном куцали на врата и то је доста допринело да људи не изађу на гласање, а њихова војска а већ знамо како су радикали послушни страначки војници морала је да успе стратегија да што више странака одстране из парламента и успели су у томе, само мислим да им криво што је ђилас прошао.

ето дошло време да сад навијамо за ђида у парламенту ми опозиционари :hahaha:

дачићу већ вире само пертлице а овом лаковане ципелице

Никад се ДСС неће вратити на политичку сцену, у смислу да поново постане парламентарна странка.
То са млађим и амбциознијим људима можеш да окачиш мачку о реп. Знам једног таквог, као бивши менаџер у Агенцији за приватизацију завршио у цезеани јер је продао угоститељко-туристички комлекс "Национал" са свим објектима (хотелом, ресторанима, царинским терминалом и паркингом за шлепере,) и неколико хектара земљишта, све то код "Змајеве" пумпе на улазу у Београд из правца аеородрома "Никола Тесла" - за 400 000 евра. Толико је тада, 2006те, коштао мало бољи стан у Београду.
Осим тога, Коштуница је перцонификација те странке, а СНС фаланга самлела је и њега. Јер је то у суштини иста идеологија - идеологија деснице. Зар није Коштуњави подржао Диплому у другом кругу председничких избора 2012? јесте, и сада је небески конобар дошао да му то наплати - са каматама.
Једино левици "напредна" фаланга не може ништа.

па не може јој ништа јер је и нема.

коштуница је све њих од 2000 године довео на власт и дачића и тадића и николића, е сад нек трпи и контрадикторна му она изјава да је запад довео и тадића и вучића. можда схвати једног дана да их је он довео.

Где је Шормаз? Чини ми се да је прешао у СНС али га нигде нема.

A Бубало? Нема га... Продаје гајбе што је покрао док му је Воја Млохави чувао леђа.
A Маршићанин, велики председник ДСС-ове владе из сенке, који се после увалио за амбасадора у Швици?
A где га је Шами? Нешто се утањила екипа из Млохаве странке... Нема више дрпања, па се разишли

Jedina licnost koja nesto vredi u toj stranci je Vladeta Jankovic.

mi smo odrasli uz njegov duboki glas i starogrčku mitologiju...

- - - - - - - - - -

Шами - мој идол. Као да је побегао гробару с лопате.

Маршићанин - био је занимљив политичар али га је упропастила секс-афера. Штета.

Seks afera s kim i ili s čim?! Ko će s njim sunce ti?!

Btw, mislim da si ga pomiješala sa Vukom Obradovićem...

Да вреди, не би био ту где јесте

Bio bi u LDP ili kod Čanka u stranci.:rotf:

- - - - - - - - - -

mi smo odrasli uz njegov duboki glas i starogrčku mitologiju...

- - - - - - - - - -

Seks afera s kim i ili s čim?! Ko će s njim sunce ti?!

Btw, mislim da si ga pomiješala sa Vukom Obradovićem...

Maršićanin je fin gospodin čovek.Pojma ti nemaš Boske.

Back