svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
nemam pojma kakav je čo'ek, samo kažem po izgledu... ovog malog Samardžića znam, on je ok profa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mi smo odrasli uz njegov duboki glas i starogrčku mitologiju...
- - - - - - - - - -
Seks afera s kim i ili s čim?! Ko će s njim sunce ti?!
Btw, mislim da si ga pomiješala sa Vukom Obradovićem...
Seks afera s kim i ili s čim?! Ko će s njim sunce ti?!
Btw, mislim da si ga pomiješala sa Vukom Obradovićem...
Ја помешала? Шалиш се.
Давно је то било, пукла је велика брука. Нека секретарица скупштинска, не могу тачно да се сетим. Син није говорио са њим годинама после тога.

Ја помешала? Шалиш се.
Давно је то било, пукла је велика брука. Нека секретарица скупштинска, не могу тачно да се сетим. Син није говорио са њим годинама после тога.
Захваљујући његовој сујети, сада Срби у скупшити Србије немају никог да их заступа. И све то у сред Србије, која се по Србима и зове.
Није ми јасно како је Борис Тадић прешао цензус.
Nisu ovi izbori smak sveta...bice jos izbora. Narod nije glasao za SNS da se ne lazemo vec za Vucica..a on ce imati veliki problem da ostvari sve predizborne bajke a za to u svojoj stranci nema ni kadrova ni kapaciteta pa ce morati traziti pomoc sto od drugih stranaka sto od nestranackih licnosti... Jer ako ne uradi nista a 80% od obecanog nece onda padaju na sledecim izborima i ne trebaju stranke koje sada nisu presle cenzus da propadaju.Licno Kostunica treba da ode jer ima 70 godina a ne zbog toga jer stranka nije presla cenzus... Malo se narod zaleteo u pusta obecanja... Za mene je ovo veliki dobitak stranaka koje nisu usle u parlament jer ni za sta nece odgovarati a sleduje nam velika kriza i ekonomska i kriza identiteta... Na sve ucene cemo pristati a duznicka kriza bice sve veca... a ko zna koliko jos ceka ljudi da izgube posao... I kad dodju sledeci izbori sve sad vanparlamentarne stranke imace najjace adute u rukama... Eto videli ste kako su vam vladali pa odlucite sami...
Kao sto su eksperti sa krste predvideli, Kostunu je poslo za rukom da zajebe Aleksandra Vucica i ostane ispod cenzusa na poslednjim izborima. Posto je vec zasao u godine, mozda ce se kao Dinkic povuci iz politike i posvetiti gajenju macaka.
Slavljenicke face na konferenciji za stampu.
http://www.naslovi.net/2014-03-17/beta/kostunica-rezultati-razocaravajuci/9296551
Али овој ''прелазак'' цензуса мирише да ће ипак бити у власти.Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku GIDEON.Kao sto su eksperti sa krste predvideli, Kostunu je poslo za rukom da zajebe Aleksandra Vucica i ostane ispod cenzusa na poslednjim izborima. Posto je vec zasao u godine, mozda ce se kao Dinkic povuci iz politike i posvetiti gajenju macaka.
![]()
Slavljenicke face na konferenciji za stampu.
http://www.naslovi.net/2014-03-17/beta/kostunica-rezultati-razocaravajuci/9296551
Знаш ли ко је у Хрватској био Бакарец и како се истакао?![]()
Знам само за Бакарића али он и није био Хрват него Јеврејин - Kuperštajn.

Бакарец- први одликовани усташа који се борио код Стаљинграда.
А у последњем рату, опет потомак Бакареца од Стаљинграда био један од усташких команданата у источној Славонији.
Повезују га с њима.![]()