Veliki ljubavni problem

joj, ja imam problem druge vrste... na primer, ja bi' voleo kad bi kafana mogla da bude daleko od mene pa da se vidjamo sa s' vremena na vreme... a ne, ovako... svaki dan zajedno... a, jos +, obecao sam vec sebi da nikada vise necu mesati sok od rotkvice sa sokom od paradajza... i opet se zeznuh...

Neznam kako ce ovo da vam izgleda ali...
Prije 5 mjeseci sam otisao na jedan chat, tamo sam upoznao jednu osobu sa kojom sam prvo poceo kao drug da pisem, razgovarali smo kao prijatelji o svim temama i tako duze vrjeme, a onda smo poceli i da ulazimo malo i u intimnije razgovore. Vremenom stekli smo povjerenje jedno u drugo. Ali vremenom smo se zaljubili jedno u drugo, sada nemozemo da cekamo ponovo da budemo zajedno na netu i da se dopisujemo, kada nisam sa njom cjeli dan mislim na nju, a ona na mene. Nikad nisam bio tako zaljubljen. Na chatu nikad trazio nesto tako da imam djevojku preko neta, nego cista malo zabave i ubijanje dosade, ali ispade drugacije. Sve bi to bilo lijepo da ona nije 9 godina starija od mene i ima jedno djete ali to mi ne smeta, a jos smo daleko, ja sam u Novom Sadu, a ona je u Americi. Ja sam tek upisao fakultet i neznam sta da radim, zelio bi da budem sa njom, ali bi i fakultet nastavio, a pitanje je sta ce bude jos. Tesko mi je ostaviti jer je veoma osjecajna i neznam sta bi moglo da bude, a i ja je mnogo volim tako da ni meni nije svedno da je ostavim.

Molim za savjet jer neznam sta da radim. Da li je neko imao slicnu situaciju ili neko od vasih prijatelja i kako postupiti. Razmiljsao sam da razgovaram sa roditeljima, ali se bojim njihove reakcije na sve to. I na pocetku kao sto reko kako vam izgleda, ja sam zbunjen jer sam cuo za ovakve slucajeve ali nisam obracao paznju jer sam smatrao da je glupost, kako moze neko imati djevojku preko neta, smijao sam se i svasta nesto, ali sad sam u istom problemu.

pa ona ti nije djevojka jer niste u vezi. Ako se svidjate jedno drugom tu nije nista nenormalno, kao ni u tome sto mozda zelite cesce i cesce da pricate, jer u tome isto tako ne vidim neki problem kojem bi ti se mogo iko od ljudi sa foruma koji cesto i cesto zele da pricaju sa ljudima sa neta smijati. Mozda bi mogao neko ko nije normalan. Jer, svi mi na forumu zelimo da pricamo sa osobama preko NETa koje znamo, i nema tu niko da to porekne. A sad, ako ti se svidi neka osoba koju znas preko neta, to je isto tako normalno. Jednostavno, nije "normalno" ono stanje u kome ti se neko ne svidja nista vise od onog u kome ti se neko "svidja". A ako si zaljubljen, onda neznam sta si dok bolje ne opises, ali iz toga svakako ne mogu ni ja ni niko drugi zakljuciti da si lud ili zavistan. Zavistan od nekoga biti koga znas u zivo jednako je ludo koliko i zavistan od nekoga biti u net-u koga znas. Tako da nema tu nista nenormalnije ili smesnije u tome od ovoga u realnom vremenu a ne u net-u. Inace, mislim da bi zaljubljenost trebalo da upraznjavas (onu na net i onu u realnom svetu, to je jedno te isto samo je drugo mesto) bez neke zavisnosti, "lepo mi je sa njom, al mogu i sam" jer "nemogu bez nje" je nesto bolesno bilo o cemu (realnom svetu ili net-u) da se radi.

Tako. Mislim da nisi shvatio ni ti nista sto sam htio da kazem ni niko al dobro ok nebitno nema veze svatices.

ipak, nijedna emocija nije zasluzila da bude vredjana. nijedno voljenje, ma kakvu formu imalo,ne sme da bude prezreno ili ismejano. tek zato sto je to najplemenitije, najcistije i najlepse u nama. ako to gazimo, ne preostaje nista zbog cega bi smo bili ponosni.

Prije 5 mjeseci sam otisao na jedan chat, tamo sam upoznao jednu osobu sa kojom sam prvo poceo kao drug da pisem, razgovarali smo kao prijatelji o svim temama i tako duze vrjeme, a onda smo poceli i da ulazimo malo i u intimnije razgovore. Vremenom stekli smo povjerenje jedno u drugo. Ali vremenom smo se zaljubili jedno u drugo, sada nemozemo da cekamo ponovo da budemo zajedno na netu i da se dopisujemo, kada nisam sa njom cjeli dan mislim na nju, a ona na mene. Nikad nisam bio tako zaljubljen. Na chatu nikad trazio nesto tako da imam djevojku preko neta, nego cista malo zabave i ubijanje dosade, ali ispade drugacije. Sve bi to bilo lijepo da ona nije 9 godina starija od mene i ima jedno djete ali to mi ne smeta, a jos smo daleko, ja sam u Novom Sadu, a ona je u Americi. Ja sam tek upisao fakultet i neznam sta da radim, zelio bi da budem sa njom, ali bi i fakultet nastavio, a pitanje je sta ce bude jos. Tesko mi je ostaviti jer je veoma osjecajna i neznam sta bi moglo da bude, a i ja je mnogo volim tako da ni meni nije svedno da je ostavim.

Molim za savjet jer neznam sta da radim. Da li je neko imao slicnu situaciju ili neko od vasih prijatelja i kako postupiti. Razmiljsao sam da razgovaram sa roditeljima, ali se bojim njihove reakcije na sve to. I na pocetku kao sto reko kako vam izgleda, ja sam zbunjen jer sam cuo za ovakve slucajeve ali nisam obracao paznju jer sam smatrao da je glupost, kako moze neko imati djevojku preko neta, smijao sam se i svasta nesto, ali sad sam u istom problemu.

To care! ;)

Prije 5 mjeseci sam otisao na jedan chat
Nikad nisam bio tako zaljubljen.
Na chatu nikad trazio nesto tako da imam djevojku preko neta, nego cista malo zabave i ubijanje dosade, ali ispade drugacije. Sve bi to bilo lijepo da ona nije 9 godina starija od mene i ima jedno djete ali to mi ne smeta, a jos smo daleko,
a ona je u Americi.
E zvuci kao da neki ljudi previse mastaju i previse sanjaju. :lol: Bar da neko izvuce pouku iz ovih komedija slucajeva, ali eto nekima brze ulazi u glavu a nekima sporije.... mnogo sporije. :lol:

Back