Veliki i mali

Meni nije jasno zasto je muskarcima bitno da imaju veliku kitu?

Pa zar to ne bi trebalo biti bitno zenama? Muskarac isto uziva i onaj sa malim i onaj sa velikim, jedino mozda ako se ne racuna da onaj sa vecim duze gura unutra (duze traje ulaz) pa mu je zato veci uzitak.

Ne moze da bira devojku. 25 % od svih devojaka nece biti srecno sa njim u krevetu. Od toga pola ih nece ostati sa njim iz tog razloga.

Meni nije jasno zasto je muskarcima bitno da imaju veliku kitu?

Pa zar to ne bi trebalo biti bitno zenama? Muskarac isto uziva i onaj sa malim i onaj sa velikim, jedino mozda ako se ne racuna da onaj sa vecim duze gura unutra (duze traje ulaz) pa mu je zato veci uzitak.

Па, мушкарцу је поред личног уживања битно и какав утисак оставља на околину...
Из тог разлога бих рекао да је величина јако битна...;);)

Kao sto za ruznu zenu kazu da je dusa bitna
tako i muskarca, sa tim hendikepom, tjese kako velicina nije bitna!

Sve je bitno!:D

Па нек их теше...
Ја још нисам срео жену која је рекла да би између Малог и Великог изабрала Мали...
Али, к'о што рече Синке, мушкарци су ипак превише оптерећени величином која је њима битна на психолошком плану...

Па нек их теше...
Ја још нисам срео жену која је рекла да би између Малог и Великог изабрала Мали...
Али, к'о што рече Синке, мушкарци су ипак превише оптерећени величином која је њима битна на психолошком плану...

na kom planu vam je bitna, ne znam, ali ni Veliki vam ne treba ako ne znate da ga koristite!

Back