Veliki i mali

ako je tvoj obim manji od duzina onda ti je najjednostavnije receno tanak

Ево морао сам да будим жену да ми узме мере. Изгледа да је танак. Фали ми 2 цм у обиму (најдебљи део) до 19.
Пошто су жене извор интелигенције сад морам да се конектујем јер жена каже да су мушкарци најпаметнији кад су конектовани.:shock:

pa jedini nacin da ti zena izmeri obim jeste pocu krojackog metra ili matematicke jednacine.to znaci da ili ti samo zena zna tajnu lokaciju krojackog metra pa si morao da je probudis ili zena zna formulu.treca varijanta je da jednostavno lazes.

pa jedini nacin da ti zena izmeri obim jeste pocu krojackog metra ili matematicke jednacine.to znaci da ili ti samo zena zna tajnu lokaciju krojackog metra pa si morao da je probudis ili zena zna formulu.

Ниси сналажљив. Послужио је кабл пуњача мобилног (одмоташ га на лењир).;)

treca varijanta je da jednostavno lazes.

Што, доћи ћеш ми на славу!?

Даље, то је величина код максималног узбуђења (морала је жена да се потруди добрих десетак минута) а секс се не упражњава увек са максималном ерекцијом. Док сам тренирао видео сам, на туширању, да је бар половина обдаренија од мене и то ме је мало тангирало док нисам скапирао да уствари не мора да буде велики него чврст и да га знаш употребити.:!: У војсци је било свега али тамо су нас кљукали неком хемијом против ерекције па то није репер (кад ти се најави ''посета'' нити доручкујеш нити ручаш).;)

Znachi, 19 x 17 :)
Masala .. blago tvojoj zeni :)
Пази, 19 без њене помоћи, сам, би данас тешко постигао. То је могло у младости. 17 је на најдебљем делу, отприлике на средини (сваки је уникатан) али ту из округлог прелази у елипсасти облик, као земља на екватору, па у неким позама зна да упумпа доста ваздуха. Важно је да се партнери ''нађу'' ако је у питању дужа веза.
Лично мислим да би формула дужина=обим била супер.

Не смемо заборавити у целој причи једну важну ставку: оне нису једнако дубоке!:arrow::!:
Значи, свако треба наћи своју меру.;)
Џаба што је задиви величина ако не може да га прими па почне да ти се измиче кад ти је најслађе.:(

Не смемо заборавити у целој причи једну важну ставку: оне нису једнако дубоке!:arrow::!:
Значи, свако треба наћи своју меру.;)
Џаба што је задиви величина ако не може да га прими па почне да ти се измиче кад ти је најслађе.:(

bogami slabo nesto ima vakih:) osim onih na ekstazijima sto vichu bebo boli me:)

bogami slabo nesto ima vakih:)

Нема пуно али их има (источњаци их зову ''мриги'' (мислим, давно сам читао) илити срне.
Највише их има међу онима чија је задњица крушкаста (изгледало ми је нелогично) а никако међу ''јабучастима'' (проверено).8)

Нема пуно али их има (источњаци их зову ''мриги'' (мислим, давно сам читао) илити срне.
Највише их има међу онима чија је задњица крушкаста (изгледало ми је нелогично) а никако међу ''јабучастима'' (проверено).8)

aj mi malo pojasni to kruskasto i jabuchasto...ako moze neka fotka bilo bi dobro.

Bolje se covek oseca ako nema nekog maleckog trola u gacama. I sam osecaj sigurnosti da nece da zafali je odlican. I naravno vecina zena preferira veliku kitu ali to uglavno ne priznaju.
Moje je mislenje da je sve ispod 18 cm premalo za kompletan osecaj sigurnosti muskarca jer je fakat da samo 5% muske populacije ima preko 18cm tako da su sanse da je naletela na veci minimalne.

Back