ej, dragojlo, ako je jezik ok na cm moze i malo da se zazmiri. uostalom bitno je zadovoljstvo, zar ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako je tvoj obim manji od duzina onda ti je najjednostavnije receno tanak

ili da pita komshinicu, a u gorem sluchaju i komshiju...pa jedini nacin da ti zena izmeri obim jeste pocu krojackog metra ili matematicke jednacine.to znaci da ili ti samo zena zna tajnu lokaciju krojackog metra pa si morao da je probudis ili zena zna formulu.treca varijanta je da jednostavno lazes.

pa jedini nacin da ti zena izmeri obim jeste pocu krojackog metra ili matematicke jednacine.to znaci da ili ti samo zena zna tajnu lokaciju krojackog metra pa si morao da je probudis ili zena zna formulu.
treca varijanta je da jednostavno lazes.
У војсци је било свега али тамо су нас кљукали неком хемијом против ерекције па то није репер (кад ти се најави ''посета'' нити доручкујеш нити ручаш).Пази, 19 без њене помоћи, сам, би данас тешко постигао. То је могло у младости. 17 је на најдебљем делу, отприлике на средини (сваки је уникатан) али ту из округлог прелази у елипсасти облик, као земља на екватору, па у неким позама зна да упумпа доста ваздуха. Важно је да се партнери ''нађу'' ако је у питању дужа веза.Znachi, 19 x 17
Masala .. blago tvojoj zeni![]()
To nije pravilo nego sporadicni slucaj ..
Ako je kita prosecne duzine, oko 15, onda je i obim prosecan, oko 11-12 (najcesce)

i ko uopste ima najveci??

Не смемо заборавити у целој причи једну важну ставку: оне нису једнако дубоке!
Значи, свако треба наћи своју меру.
Џаба што је задиви величина ако не може да га прими па почне да ти се измиче кад ти је најслађе.![]()
osim onih na ekstazijima sto vichu bebo boli me
bogami slabo nesto ima vakih![]()
Нема пуно али их има (источњаци их зову ''мриги'' (мислим, давно сам читао) илити срне.
Највише их има међу онима чија је задњица крушкаста (изгледало ми је нелогично) а никако међу ''јабучастима'' (проверено).8)
aj mi malo pojasni to kruskasto i jabuchasto..

Њена селуета (од позади или спреда у противсветлу) у односу на пресек јабуке и крушке.
Црнкиње су углавном јабучасте (расна карактеристика) не рачунајући мешанце.