Veliki dokaz da Bog postoji, Isus Hrist i Majka Bozija...

SestraUHristu

Zainteresovan član
Poruka
176

Razne knjizevnosti, filozofije i nauke su samo izmisljotine, koje idu protiv Boga, jer ga ne vole sto je stvorio Coveka.

"Zaista vam kazem, ako se ne obratite i ne budete kao deca, necete uci u Carstvo Nebesko. Koji se dakle ponizi kao dijete, on je najveci u Carstvu Nebeskom"
A, kakvo je dete? Cisto u mislima, puno ljubavi prema svakome, tolerantno, nevino. bezgresno.

Okrenimo se Srbi Gospodu ponovo, On pati za nama sto ga odbacujemo i ne priznajemo...

Poslednja izmena:
Nemoguć je dokaz postojanja/nepostojanja nečega što nema potpunu i dovoljno preciznu definiciju, a ako je filozofija "izmišljotina", onda je i dokazivanje izmišljotina.

navea sam 3 primera da Bog postoji od hiljadu i jednog...jesi li video dugu na zemlji odjednom, a da kise nije bilo?
U Jerusalimu? Priblizi se veri, citaj i uverices se. Pred Ikonom Majke Bozije iz Jerusalima, osetila sam moc koja izbija iz nje, umalo da zaspim od zanesenosti..decko jedan i ja...kako to da objasnim? sta je to?

navea sam 3 primera da Bog postoji od hiljadu i jednog...jesi li video dugu na zemlji odjednom, a da kise nije bilo?
U Jerusalimu? Priblizi se veri, citaj i uverices se. Pred Ikonom Majke Bozije iz Jerusalima, osetila sam moc koja izbija iz nje, umalo da zaspim od zanesenosti..decko jedan i ja...kako to da objasnim? sta je to?
Ta tri primjera nisu nikakav dokaz .Nikakva moc ne izbija ni iz kakve slike .
Sve je u nasoj glavi .

Ja govorim o dokazivanju, ne o ubeđivanju.

A gde je dokaz da ne postoji?

Uzmimo za primer sve i da ne postoji, na sta bi ovaj svet licio?
Da l' bi postojalo ikakvo postovanje medju ljudima, svi bi isli na to "da iskoristim zivot dok sam mlad"?
Ne dokazuje se da nesto ne postoji .Dokazi ti meni da ne postoji covjek visok pet metara .
A svijet bi licio na sto i danas lici . Postovati se moze i bez price o bogu .

Ako bog postoji zašto crkve imaju gromobrane

Zato što nigde nije obećao da će remetiti uzročno-poslednične prirodne zakone kako bi zaštitio zgradu... čak ni vernike, npr. one koji mu se mole da ozdrave od raka, pa ih rak izjede, ili oni koji mu se zarobljeništvu mole da ih spasi mučenja, pa ostaju u životu danima tokom najstrašnijeg kasapljenja i iživljavanja i još izgube razum od užasa, straha i bola...

Samo cu reci jedno ime ..... Darvin ..... Toliko o tome :)

3999326153.jpg

A gde je dokaz da ne postoji?

Dokazati da nesto ne postoji je ne moguce, inace svet i ne lici dobro, da sam ja bog smrti, nepravde i druge stvari ne bi postojale.

- - - - - - - - - -

Razne knjizevnosti, filozofije i nauke su samo izmisljotine, koje idu protiv Boga, jer ga ne vole sto je stvorio Coveka.

..

A sta ce mo za filozofima i naucnicima koji su vernici???

"Zaista vam kazem, ako se ne obratite i ne budete kao deca, necete uci u Carstvo Nebesko. Koji se dakle ponizi kao dijete, on je najveci u Carstvu Nebeskom"
A, kakvo je dete? Cisto u mislima, puno ljubavi prema svakome, tolerantno, nevino. bezgresno.

Okrenimo se Srbi Gospodu ponovo, On pati za nama sto ga odbacujemo i ne priznajemo...

Po cemu je sve ovo dokaz?

Samo cu reci jedno ime ..... Darvin ..... Toliko o tome :)

Ne raumem kakve veze ima fabrika namestaja sa ovom temom?

Poslednja izmena:

Back