topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.561
Zorica. Cacani ce da glasaju a ja ne znam ni odakle je Zorica.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grupa nego šta... nis' valjda mislila da je to jedan čovek... čak nije uvek ni muško, to se može primetiti po glasu, kad ga onako baš izdebilizuju, da se ne primeti... Ma kakav veliki čova, garant su neki štreberčići sa napisanim pitanjima i mogućim potpitanjima, a onda kad Miki uđe u ispovedaonicu pa im ispopomerava koncept, treba im povelika pauza posle svake njegove rečenice da bi smsilili odgovor...:shock: Kako moze Veliki Brat da izgleda kao GRUPA ljudi???Aj ti to meni molim te objasni!!!Modelsiceeeeeeeeeee!SAD CES DA VIDIS!!!
Hm.Ja ZNAM da on izgleda kao veliki covek,ipak je on VELIKI brat.Ima bradu-garant!U nekoj mantiji beloj...U jbt,pa to je BOG!!!:shock::shock:

Neeeee, samo TO ne...Modelsiceeeeeeeeeee!SAD CES DA VIDIS!!!

Meni je Zorica potpuno cool i ne vidim zašto ona onako iritira ukućanKe ... Gojko mi se ne dopada - kod njega mi falli mnogo toga.
ajmo sad- ko ispada??? gojko ili zorica???????????

E, kandidovali su najlepshe ukutjane..
Ako njih izbace, ostatje nam
samo ovi.. smarachi.. njak!
 i onaj Mikijev glupav razlog za nominaciju Zorice "Ona je sva dobra i fina, a to nikad ne moze na dobro da izadje" :shock:
 i onaj Mikijev glupav razlog za nominaciju Zorice "Ona je sva dobra i fina, a to nikad ne moze na dobro da izadje" :shock:Ni ja ne kapiram zasto ukucanke toliko mrze Zoricui onaj Mikijev glupav razlog za nominaciju Zorice "Ona je sva dobra i fina, a to nikad ne moze na dobro da izadje" :shock:

Gnojko u subotu u 23:30 ima autobus za Velja city
miki nije nepobediv ali od ovih ostalih laznih ljudi,foliranata nema ko da ga pobedi,pozdrav

Meni je Zorica potpuno cool i ne vidim zašto ona onako iritira ukućanKe ... Gojko mi se ne dopada - kod njega mi falli mnogo toga.