Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:shock: Kako moze Veliki Brat da izgleda kao GRUPA ljudi???Aj ti to meni molim te objasni!!!:lol: Modelsiceeeeeeeeeee!SAD CES DA VIDIS!!!:evil:
Hm.Ja ZNAM da on izgleda kao veliki covek,ipak je on VELIKI brat.Ima bradu-garant!U nekoj mantiji beloj...U jbt,pa to je BOG!!!:shock::shock:
Grupa nego šta... nis' valjda mislila da je to jedan čovek... čak nije uvek ni muško, to se može primetiti po glasu, kad ga onako baš izdebilizuju, da se ne primeti... Ma kakav veliki čova, garant su neki štreberčići sa napisanim pitanjima i mogućim potpitanjima, a onda kad Miki uđe u ispovedaonicu pa im ispopomerava koncept, treba im povelika pauza posle svake njegove rečenice da bi smsilili odgovor... :D

Meni je Zorica potpuno cool i ne vidim zašto ona onako iritira ukućanKe ... Gojko mi se ne dopada - kod njega mi falli mnogo toga.

Oblaci se kao baba, ima dve moderne stvari, suknju belu i cizme prljavo bele na stiklu. Dve nijanse razlikuju njen stil u oblacenju od stila one Jelene koja je izbacena a ogromna je razlika. Obe su punije pa zato ne mogu da nose neke bas lepe, male, slatke, stvari. Kao ni Suzana. Zorica izgleda kao da je starija, ozbiljnija, i tako se i ponasa, zato se nije uklopila.

E, kandidovali su najlepshe ukutjane.. :(

Ako njih izbace, ostatje nam
samo ovi.. smarachi.. njak! :(

Ti i ja imamo potpuno razlicit ukus kad se radi o lepoti. Meni je Zorica najruznija od svih devojaka. Ruznija mi je i od Suzane, Suzana je ruzna kao akrep, ipak ima nesto u tim kikicama i u sisama, a Zorica nema nista u umetcima i u sisama, ne ume da ih istakne kao Suzana. Njih dve su najruznije od devojaka. A decko mi se ne svidja ni jedan ali daleko je od toga da je Gojko najlepsi. On nema ni gej lepotu niti musku lepotu.

Jos je rano da se govori o favoritima. Zbog toga me iznenadjuje koliko se Suzana kida oko sume za pobednika. Ona ide direktno na to da ce da pobedi. Sigurna sam nikome nece pomoci nekakva taktika, otvoreno je ko ce pobediti. Jer, ni taktiku ne moze neko da ima drugaciju od onog kakav je on sam, to sto zovu taktika to je samo deo licnosti.

Glupo je predvidjati stvari koje tek treba da se dogode. Nikad se ne zna sta nosi dan a sta noc. Ja bas nikad ne tvrdim sta ce da se desi, ni za sebe, u sebi, ni naglas. Bas nikad. To je mozda moja najstandardnija osobina koja se nikad ne menja. Nemam tu naviku da mislim o tome sta ce da se desi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back