Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trebalo je da izleti Slaviša! Mnogo je ljigav tip, pokazao se posle nominacija. Garantujem da je ostao stari dogovor sa Elmirom da on ne bi izašao sa njim, a da je bilo obrnuto Elmir sigurno bi.
Iako mi Elmir nije neki lik, ipak je 100 puta bolji od Slaviše seljobera...
Djoša je baš dobrica, a Zorica je najlepša ali će im doći glave, namazana je i provocira, podsmeva im se, nekad mi ih žao...

Slazem se da je Slavisa trebalo da ispadne.
A sto se Mikija tice, Emotion mu je obezbedio siguran boravak u kuci narednih 5 nedelja, jer ce dobar deo njih koji bi glasali da Miki ispadne odluciti da to ne uradi zbog novca koji ide u humanitarne svrhe. Prakticno su ga time zastitili od ispadanja.

Muzikravic jes simpa,al nesto mi smrdi kod njega.Il je zatvoren,nije se jos opustio pa zato stalno cuti,al nekako mi deluje kao da konta da je pametniji od ostalih pa kao njegova rec vise vredi:? Nesto u tom smislu,kao oni ljudi sto kapiraju da pametni ljudi ne trebaju puno da pricaju vec samo kad imaju nes' pametno da kazu...pa za sebe misli da je jedan od tih.
Zorica mi je bezlicna,ok ali...Nije mi simpaticna prosto.
Vesna ok ali me toliko nervira s becejskim naglaskom-AAAAAAA!!!Ne mogu da je slusam!Crnac ima jako smesan glas,kad god gledam VB,tj vise slusam neg gledam a on prica, mislim da zensko prica...Al sto Miki kaze,on da nije crnac nikad ne bi upao u kucu:lol:
Onaj Djosa,ne znam kako se zove-s djozlarama lik,cuti mnogo...nemam utisak jos uvek.
Kako god,meni je Suzana favorit i PUNTO.

Tek sad gledam izbacivanje.Ovaj Elmir je bas faca-faca.Jedini je smekerski napustio kucu-nemoj da bi ko zaplako.3,2,1-dovidjenja.I izasao.Bez patetike,cmizdrenja,cmakanja...Dovidjenja i to je to.Kralj.

Ne svidja mi se sta Emoution radi.
Manipulise sa jedne strane sa Mikijem kao on je kriv za opadanje sume za glavnu nagradu(za koju uopste ne znam da li bi smela da se menja),a sa druge strane se bori za humanitarih 20000 evra.Sumnjivo mi to.Sve se vrti oko para.
Miki ima dosta starih fanova koji ce se glasati da on ne ispadne,a njima eto nove zarade.
Njima se definitivno povecala gledanost od kada je on usao a i novi ukacani.
U sustini ja mislim da je njima ove godine show propao,da nije krenulo kao sto je planirano i da traze nacin da smanje iznos ukupne nagrade.

E pa ovako - i ja sam se iznenadio da je Elmir izašao, jer se zaista stvorila euforija kako Slaviša sigurno izlazi.....izgleda da Slaviša ima više obožavalaca, i da su oni glasali za Elmira, jer je malo ko mogao da poveruje da će Miki izaći, a da nije sastavio ni 7 dana, a ko zna - možda je i Emotion manipulisao sa glasovima, možda im je Elmir antipatičniji, pa su iskoristili priliku što je nominovan da ga izbace, jer je u kući donekle prihvaćeniji od Slaviše,a veruju da će Slaviša uskoro ponovo biti nominovan.....U svakom slučaju, drago mi je da je ispao, stvarno je bio neviđeni smarač i krme, kao i Slaviša.

Što se tiče Mikija, uopšte mi nije simpatičan, nisam gledao "Velikog brata" kada je učestvovao prošle godine, ali ove godine sve što je pokazao je da je BUKAČ i DREKAVAC, samo se izvali na krevet pa pametuje, a pored toga je ružan kao lopov i aljkav kao svinja. Ipak, voleo bih da ostane tih 5 sedmica, čisto da Emotion ne bi imao kud, da bi morao da plati te pare u dobrotvorne svrhe, mada mi je krajnje degutantan i nezanimljiv, mediji su ga opisivali kao nekoga ko je otvoren i nema dlake na jeziku, a pokazao se kao najobičniji dunster, štaviše, mislim da je prenosio i informacije iz spoljnog sveta, nešto u fazonu da o Suzani pišu novine....

Od novih za Crnog Đorđa mislim da je retard, i da je ušao samo zato što je crn i što koliko-toliko dobro izgleda, ili bar nema stomak do zuba kao većina dosadašnjih muških ukućana, ovaj Aleksandar iz Vranja se definitivno nije uklopio, samo sedi u ćošku i ćuti, potpuno je neprimetan, i rekao bih da je postao muška verzija Marine, koja je sa dolaskom novih ukućana ponovo nestala sa lica zemlje, da se čovek prosto zapita gde li provodi dan, mada to i nije loša taktika.... Vesna mi je OK, mislim da je polako počela da se uklapa u društvo, a Zorica je mnogo dobra, zrela i pametna devojka, ali joj zameram što očigledno primenjuje taktiku da se distancira od ostalih devojaka, nesumnjivo je da je pomno pratila šta se u kući dešavalo, i misli da su joj šanse za uspeh veće ako se drži sa muškarcima, nisam ubeđen da su je ostale devojke tek tako odbacile, jer je od samog ulaska pokazala odredjenu dozu nadobudnosti, još kad se izdrala na Mićka i rekla mu: "Nemoj više da maltretiraš Natašu!" Mislim da nije korektno to što je suviše zatvorena prema devojkama i očekujem da će odmah biti nominovana. A što se tiče Gojka, na mene je ostavio utisak nadrndanog malograđanina koji je umislio da je za 3 klase iznad ostalih i tobož neka osoba od integriteta, pa se večito mršti i ispravlja ostale umesto da se opusti, generalno mrzim te ljude koji druge posmatraju sa visine, a još uvek nisu prikazali ništa od navodnih sopstvenih kvaliteta.....Što se tiče njegovog pevanja, nisam neki stručnjak, ali mislim da je ono sasvim prosečno, bar ono što se čulo u emisijama, i da ga je neko baš prevario da sjajno peva, te da ne bi trebalo da se u tom pravcu dalje eksponira.....sem ako ne misli da posle snimi neki singl, kao Ena. :oops: :oops: :oops:

"U sustini ja mislim da je njima ove godine show propao,da nije krenulo kao sto je planirano i da traze nacin da smanje iznos ukupne nagrade."

- mislim da je krajnje nekorektno to što rade, jer to automatski znači privilegovanje Mikija i stvaljanje u neravnopravan položaj ostalih ukućana- em je poznat od ranije, em je dobio mogućnost da svojim ponašanjem utiče na iznos nagrade, za koju se neki od ukućana bore 40 dana duže od njega....Verovatno imaju neku ugovornu odredbu po kojoj Emotion zadržava pravo da smanji iznos nagrade pa je koriste, jer je očigledno da ljudi nisu ovce, i da neće da daju 35 dinara za poruku, a da nemaju pojma da li se ti glasovi stvarno računaju, ili oni izbacuju ljue po svom ćefu. Da je bar 10 dinara + PDV, ljudi bi se lakše odlučili da glasaju, ali tada bi porasla mogućnost da porodice i prijatelji ukućana masovno i koordinirano glasaju.

Još nešto - zašto ovu Vesnu zovu Vesnaja, jel joj to neki nadimak, ili je osoba druge nacionalnosti, pa joj je to Vesnaja pravo ime? Nekako mi je neobično da nadimak bude duži od imena, a ako je druge nacionalnosti, zašto se onda ne predstavlja pod punim imenom? :roll:

Tek sad gledam izbacivanje.Ovaj Elmir je bas faca-faca.Jedini je smekerski napustio kucu-nemoj da bi ko zaplako.3,2,1-dovidjenja.I izasao.Bez patetike,cmizdrenja,cmakanja...Dovidjenja i to je to.Kralj.

Sta je tu smekerski u njegovom izlazenju. Allooooo!Alllooooo! Mrs!!!! Jel to!?

Pa nije ni Danilo cmizdrio ,a ni Zeka ni Burek.E sad sto su neke guske cmizdrile za Zekom recimo to je druga prica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back