Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1.Burek nosi vunene carape zato sto ne radi podno grejanje
2.Burek jede sva ona sr.nja iz tanjira zato sto mu je preko glave bureka a i u frizideru nema vocne salate
3.Burek depilira grudi zato sto ne moze ledja
4.Burek voli Jelenu zbog Bekama i Viktorije
5.Burek je ipak jedan prostodusan i neizvestacen covek

Sad kada je BUGS BUNNY izasao sledeca osoba out bice BUUAAA STO ME NIKO NECE BUUAA,JA SAM LEPOTICA,BUUAAA,ZGODNA SAM LJUBI ME MAJKA BUUAAA i naravno najbolja drugarica koja mi je kao druga majka je Natasa

SSSR izvini ali mislis li ti da fakultet moze da pomogne nekom da bude Covek u pravom smislu reci ? Znam dosta njih koji nazalost imaju fakultete ali ne i druge kvalitete...Znaci njime lece komplekse.I ja studiram ali mi nikada nije palo na pamet da omalovazavam bilo ciju diplomu i na bilo kom fakultetu...Ako je priznato od strane Ministarstva i Drzave zasto bih se ja protivila?
Burek mi se ne svidja, jer je podmukao i sve radi smisljeno.Ako on napada,onda je super,lupa gluposti samo tako...a kada neko njega napadne, digne nos i uvredi se, jer ko moze da dirne njegovu malenkost Gospodina Bureka?
Bice jos ubacivanja u to sam sigurna!!!! :)

:mrgreen:Ovo podebljano me odusevilo kada sam procitao.Da li si ti svesna koje su to skole(tj.fakulteti) u pitanju?!:mrgreen: Takve stvari zavrsavaju obicno ljudi koji su ceo svoj zivot posvetili svojoj gradji i teretani,a glava je jako prazna.Menadzmenti u sportu i slicni fakulteti se zavrsavaju bez ikakvih problema,a prolaznost je jako velika i primamljiva za svakoga cak i za neke Rome koji nisu ni zavrsili osnovnu i nisu bas toliko osposobljeni za skolovanje.U svakom slucaju ovo bi 100 % zavrsili da imaju para kao Zeka,medjutim nemaju svi bogate roditelje.
Jako sam ljubomoran na Zeku i nemoj da me ljutis i nerviras...Lepsi je od mene,studira bolji fakultet...:roll: :mrgreen: (necu ti reci koji ja studiram,ali sam pri kraju),ima svoju kurton ligu(ili kao je vec zove) dok sam ja frajer iz zonske lige,i ima prolaznost kod klinkica,a ja nemam!!!:evil::lol: Ja se iskreno nadam i zelim da ti jednoga dana pridje i da se smuvate-NAJISKRENIJE! Onda ce praksa da ti pokaze gde si pogresila.Ti si cini mi se iz NS-a kao i on,tako da ima tu necega...:-D

Mrzi me ostalo da komentarisem...Samo cu ovo jer je opet jedan komentar pun predrasuda...vidis,nisi ni znao da imas toliko problema jel da?;-)
Kao i Zeka i ja zavrsavam slican faks,al posto imam para,moze mi se...sut u goozoo;-)Jesi li ti elektro?:roll::lol::arrow:
Da,iz NS-a ofkors...sooooo,Zeka mi se i nije nes' svidjao iskrena da budem al pored ovakvih komentara obozavam ga!

rekoh vam ja za bosance da su kraljevi...samo ih posmatrajte...pogotovo elmer...samo se izlezavaju i zezaju...uvek u duetu...najjace mi je bilo kad pitaju milosa oko zenskih,da da svoj komentar...a on odvali...nemogu,znate ja treba da se zamonasim....ova dvojica ga odmah hvataju u masinu.....elmer pita..a u koji manastir cs da ides...laki...ma jok bre zeza se covek....de ce on u monahe....mislim...imaju fora dosta..onako relativno dobrih...
i crnogorac mi je ok...mada je preozbiljan cesto

"Elmer je najjachi, Elmer je najjachi..."
Ljudi kad vec nadjete favorita onda mu makar nauchite ime!
Elmir!
Skontao Macu iz VIP sezone pa video da takvi tipovi imaju shanse za finale pa ajd da se i on prijavi...

Zeka je ispao jer je glup. Jebesh razlog. I Burek je glup pa shta?
Strashno...

"Elmer je najjachi, Elmer je najjachi..."
Ljudi kad vec nadjete favorita onda mu makar nauchite ime!
Elmir!
Skontao Macu iz VIP sezone pa video da takvi tipovi imaju shanse za finale pa ajd da se i on prijavi...

Zeka je ispao jer je glup. Jebesh razlog. I Burek je glup pa shta?
Strashno...
Da, ali Burek nervira SVE uqćane a to ne mož' svako i zato ga treba ostaviti. :)
A šta ti imaš protiv ELMERA, a? :shock:

BTW: Se ti malo zaljubiška u tog Zeku? :D

Da ali može da se izgubi na monogo bolji nači,tj. može da se mnogo bolje da se iskoristi!:mad:

ma dobro...malo razonode nije na odmet...ali pazi...tv prenos imas mozda dva puta dnevno po pola sata...to i nije neko gubljenje...a ni neko pracenje...ljudima vise vremena ode na neki politicki talk show koji traje dva sata minimum...svi pricaju u glas i deru se...a na kraju kad ucute....voditelj uspe jedino da kaze...e u ovim kesama imate poklone nasih sponzora...
mislim....od dva zla izaberem ono manje...nsto pitkije za gledanje...bez opterecenja

Da, ali Burek nervira SVE uqćane a to ne mož' svako i zato ga treba ostaviti. :)
A šta ti imaš protiv ELMERA, a? :shock:

BTW: Se ti malo zaljubiška u tog Zeku? :D
Ajde sto nervira ukucane, to josh i mogu progutati, ali sto nervira i mene! Ej...
A shto ga zovete "Elmer"?
Hehe... Nemam nishta protiv shmekera ali ne padam na njih.

Elmir mu je ime...a fora sa Elmer je....znas lika iz crtaca sa duskom dugouskom,onog celavog koji onako mutavo prica,...
e taj se u nasem prevodu zove Elmer davez :):)
cisto fora,mesto elmir,elmer....po liku iz crtaca

I da, extra što je Zeka ispao. Glupljeg lika u životu nisam video. Priča kako je patriJota i kako bi pre dao Novi Sad nego Kosovo, koje nikad sem na slici nije ni video... :D

Ma ,kako on uopšte može da utiče na to...Nisam čuo da je to rekao, ali ako jeste to je klasičan čep:roll:....Gluposti, patrijota.....Misim:-)......

Ljudi Tanja uopste nije losa osoba,ne shvatam zasto ste protiv nje,devojka je sasvim ok! Jestel videli sta uje morala da radi dok su se ovi drugi smejali njoj,pacenici! A mogla je ladno da izadje i da im obori zadatak,ali devojka je lav! Toliko place jer je dusa od devojke i jer je osecajna a ne potuljara kao Burek! VRATITE DANILA.......DANILO I TANJA SU JEDINI CAREVI...... BUREK OUT! UAAAAAAAAAA BUREK MARS NAPOLJE!!!!

Tanja????:evil: Koja crna dobrica? Obična prostakuša....ajde što je nepismena, ali ne ume da izgovori rečenicu, a da ne opsuje, izgleda mi tupavo i jakoooo iskompleksirano!!!
A ono je radila jer je mislila da i drugi to rade!
Kaže pobegla od tanjira, možda fizički jeste, ali psihološki je i dalje ista, ne može joj još 5 VB-a pomoći!
Danilo jeste pomalo neurotičan, ali bar inteligentan....ovolika količina gluposti od preostalih ukućana zamara! Užas!:|

Ja sam je tako doživeo, jbg, svi bi pukli u onoj atmosferi.....Veliki brat im daje više slobode oko nekih stvari a onda ih na'rani crvima.......Nije ko prvi, mada uopšte nisam nostalgičan:roll:

SSSR izvini ali mislis li ti da fakultet moze da pomogne nekom da bude Covek u pravom smislu reci ? Znam dosta njih koji nazalost imaju fakultete ali ne i druge kvalitete...Znaci njime lece komplekse.I ja studiram ali mi nikada nije palo na pamet da omalovazavam bilo ciju diplomu i na bilo kom fakultetu...Ako je priznato od strane Ministarstva i Drzave zasto bih se ja protivila?
Ne samo sam hteo da kazem kako mi smetaju komentari o njegovoj "obrazovanosti" :lol: Jer ovde je bila prica "decko je prepametan i uljudan".:roll:Pa eto,da ja stvarno tako gledam ko je sta zavrsio i ko sta studira i cime se bavi,Bureka bi najvise mrzeo, ali ga ipak gotivim...:-D Ovaj Zeka se pravi pametan i naduvan je mnogo,ali sta da se radi kada ima obozavateljke u tom svom foliranju...;-)

mini_me:
Mrzi me ostalo da komentarisem...Samo cu ovo jer je opet jedan komentar pun predrasuda...vidis,nisi ni znao da imas toliko problema jel da?
Kao i Zeka i ja zavrsavam slican faks,al posto imam para,moze mi se...sut u goozooJesi li ti elektro?
Da,iz NS-a ofkors...sooooo,Zeka mi se i nije nes' svidjao iskrena da budem al pored ovakvih komentara obozavam ga
Jaaaoooojjj sad si me pogodila!!!:evil:Zastoooo mi to radis???????????Nemoj da mi tako nanosis dusevni bol i patnju zbog Zeeeeke!!!!!!Aaaaaaaaaaa.........:lol:
Pretpostavljao sam da ste ti i Zeka na istom nivou......inteligencije i ponasanja.Da ste bogatasi se vidi iz aviona,ja sam onaj negativac koji je kao Robin Hud.Otimam od bahatih i bogatih i dajem siromasnima.:wink:Studiram pravni fakultet,a mi pravnici ne zatvaramo usta i volimo da se svadjamo...:mrgreen:
Sto se komentara tice,oni su najiskreniji i najiskrenije zelim da budete zajedno.Ne daj boze da ti pridje neki dobar decko,samo ce da se razocara u tvoje kvalitete.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back