Corto Malteze
Veoma poznat
- Poruka
- 12.221
voleo bi da ispadne burek, jeste naporan 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelena je mnooooogggoooo glupa, a ni Zeka nije mnogo bolji!!!!
I pored toga volela bi da on ostane, a da Burek konacno ispadne!
Mene i ona Tanja nervira, ali izgleda sam u manjini, jel moguće da vam je ona OK?
jeste,prosta je....mada ljudi...razumite...jelena ima 19...tanja 21 god
nemozemo njih da komentarisemo,i njihove postupke...to su jos klinci
Slažem se s tobom.A možda Ivan Ljuba nije jedina pozitivna osoba.Nažalost takve ljude malo ko primecuje.Veliki Brat je za osobe koje nemaju svoj zivot,gledaju tudji,rugaju im se i gledaju Grand Paradu.Osobe koje udju tamo dosadno im je u zivotu, ne rade nishta i oce brzo da na'vataju pare i da se pojave na televiziji.Ivan Ljuba je bio najnormalniji tamo,zasluzio je pobjedu i ulozio novac u znanje.
Uzas!
p.s.iako sve gore navedeno,volim da ga gledam i nisam od onih ''jao to je strasno'' a svaki dan gledaju ,a ne prizanju..nADAM se da ce uci neko ko je kao Ivan ili Dragana.Neko iole normalan.VIP je bio strasan i ocajan to vec nisam mogla da svarim.
ovako......ja sam iz Rashke,jednog malog mesta blizu Kosova....za neupucene prve Srpske drzave....ali nije ovo tema o tome...!!! e sad igrom slucaja imam drugare na Kosovu,cak iz mesta odakle je "gospodin" ,doticni "BUREK"....!!!! U razgovoru sa tim drugarima saznao sam sledece... taj Burek nije ni 2% ona osoba koja je u kuci VB-a....on "ne pije" medjutim bilo je situacija da se napije ...verovatno od "visnje"....xaxa.....sva ta laz o svemu,njegovom "teskom zivotu, siromasnom zivotu,bez vode ,struje cega vec je neka izmisljena laz kojom on zeli da izazove neko sazaljenje....mislim glupo mi je i da mu pomenem ime.....jer ti ljudi na Kosovu su zgrozeni njegovim predstavljanjem svih tih ljudi......!!!! jer se sada stice pogresna slika o svima njima.......ukoliko ima nekih pitanja recite........ pozzz
I meni se čini.Samo neznam sta je to bilo u 4hObaj Burek tje zaista na kraju da pobedi.. :shock:
Ko je gledao VB juche oko 4h ujutru, zna zashto.![]()
NERAZUMEM. HOĆEŠ REĆI DA JE ON IPAK FOLIRANT.JA SAM MISLILA DA JE ON BAS TAKAV.SIROV.NAPADAN.DOSADAN.NAPORAN.JELENA TREBA DA POBEDI KAKO JE IZDRZALA NJEGOVO PRISUSTVOPOZDRAV KOMSHIJA...
Ja sam iz Np-a. Slazem se 100 % sa tobom. Mada zdrav razum moze odmah da shvati da je to Burekovo ponasanje nenormalno!!!!![]()
Sta je sa ovim ljudima koji ga podrzavam stvarno bih voleo da saznam....:-?ops:
![]()
NERAZUMEM. HOĆEŠ REĆI DA JE ON IPAK FOLIRANT.JA SAM MISLILA DA JE ON BAS TAKAV.SIROV.NAPADAN.DOSADAN.NAPORAN.JELENA TREBA DA POBEDI KAKO JE IZDRZALA NJEGOVO PRISUSTVO
Obaj Burek tje zaista na kraju da pobedi.. :shock:
Ko je gledao VB juche oko 4h ujutru, zna zashto.![]()