Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a odraz tolerancije je reći ''ŽENE SU SUPER KAD IH PLAĆAM'' ili ''MAŠO SAD ĆU TI GURNEM PRST U DU-PE'' (milić)

AAAALO BRE LJUDI!!!!!!!!

Nije ni to tolerancija. Ovo prvo je iskrena ispovest seksualno isfrustriranog čoveka, a ovo drugo malo grublja pošalica...(mada iskreno za ovu drugu rečenicu prvi put čujem) ali tema je bila Mimmmmi. Šta bi joj M. Miljanov rekao za ovaj glupi gest na kraju???

pogledaj malo forum VBa.
ja gledam i to i moje široko okruženje i odgovorno kažem da NIJE NAMEŠTENO.

kao prvo... nisam rekao da je nameshteno...Chak mi se chini da je ispalo fer jer su Ajs i Vikler govorili sve to Kaji iza ledja i ta situacija sa Erom... A na shta se pozivam? Na to da sam pratio njihovu karijeru mnogo pre ulaska u kucju Velikog Brata...Koju emisiju inache smatram idiotskom i koju sam pratio samo zato shto su se njih dvojica pojavili... Oni pre ulaska u kucju nisu preterivali sa onim shto se desilo vecheras ... svakako su prozivali i napadali... ali to shto se desilo sve pripisujem chinjenici da mogucje moralno nisu mogli vishe da izdrzhe..mozda izgleda trulo ... ali stavite se na tu poziciju...

jedino što možete Mimi da zamerite je što se nije rukovala sa Milićem?? pa šta?? NEĆE DA SE RUKUJE, posvadjani su... ZAR TO NIJE ODRAZ ISKRENOSTI NA KOJU SE TOLKO POZIVATE????

TAKO JE! a Ajs se izvinjava Milicu kao izvini ako sam te uvredio a posle nastavlja"on je kreten,debil......" stvarno sam mislila da su ti reperi bolji,ali nisu ni iskreniji niti manje ljige od ostalih koji su bili u kuci!

Ma kakav fakultet. Zavrsila je neku visu i sama je rekla.

da ... a i uopshte u toj emisiji ne verujem da vecjina gleda na to ko je koju shkolu zavrshio nego kako se ponashao prema drugim osoboma ili koliko je zabavan, koliko paznje uspe da privuce..konkretno zbog toga mrzim velikog brata ....izuzetno glupa emisija... U kojoj ponekad prave moralne vrednosti ne vrede nista...

Mimi ima 24 godine i živi u Nikšiću. Završila je višu poslovnu školu i fakultet za menadžment, a trenutno radi kao modni kreator.

sa zvaničnog sajta VB

a to su one obrazovne institucije pored kojih kad prodješ, moraš da paziš da te diploma sa prozora ne pogodi u glavu...:lol:

Šalim se, lepo je to što devojka polaže na obrazovanje, ali brate poenta je da me neko nasmeje i zabavi ako već gledam taj šugavi šou, a od njenog bivstovanja tamo pamtim samo: ''E kaži mi, da li sam ja i jednim svojim postupkom njemu dala povoda''......blać bać

Mozes da seres koliko hoces, ali Ajs i Skaj su zadali ogroman udarac kulturi 90 - tih i Pink dzetsetu. Naravno da ce da napusi Eru. Jok dozvolice da ga proziva jedna ortodoksna seljacina sa Ibarske magistrale, najobicnija kretencina sa satorskim mentalitetom?
Mimi se zamera sto je dosadna i bezlicna. Ima neke sulude tripove, kao da je sada 1850. dina. Kada tako sve znas, ajde reci mi jednu zanimljivu stvar koju je Mimi uradila.

to je ono shto sam pomenuo u jednom od prethodnih postova...oni su pre ulaska u kucu velikog brata pokazali veliki bunt prema takvoj kulturi(ako se to moze nazvati kulturom) ... i konkretno zbog toga ih JAKO CENIM...

A što ćaleta? Ja čula da je neki automehaničar iz Požarevca :confused:

cale joj je nas naj poznatiji komentator zvonko mihajlovski onaj golgolgol crvena zvezda je sampion evrope...
imao je i par bisera npr u derbiju evo izlaze crno beli a evo i nasih,
i izlazi igrac sa brojem 3 minutes(cetvrti sudija je pokazao da ima jos tri minuta do kraja)
u nasoj reprezentaciji blistaju dva dejana jovan i dejan stankovic...itd.
e pa on je nju progurao na jednostavan zivot i jos neke nebuloze a muz na leteci start...

Ovo je bio veliki brat VIP ( very important person, ili ti veoma vazne osobe) sto znaci da treba da budu poznati siroj narodnoj masi, a ne samo mami tati!

pa iskreno ja za nju nisam chuo... da budem iskren ni za nju ni petra ni kaju...ali poshto sam slabo upucen u modne kreacije i slicne stvari ne mogu reci da ona nije poznata posto ne pratim...

cale joj je nas naj poznatiji komentator zvonko mihajlovski onaj golgolgol crvena zvezda je sampion evrope...
imao je i par bisera npr u derbiju evo izlaze crno beli a evo i nasih,
i izlazi igrac sa brojem 3 minutes(cetvrti sudija je pokazao da ima jos tri minuta do kraja)
u nasoj reprezentaciji blistaju dva dejana jovan i dejan stankovic...itd.
e pa on je nju progurao na jednostavan zivot i jos neke nebuloze a muz na leteci start...

ahahahha to onaj lik sho je rekao pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik...veoma inteligentno 8)

Ljudi koji pljuju po Ajsu i Skaju kao da su pali sa kruske. Kao da ne znamo da 99% muskaraca na taj nacin komentarisu devojke i zene. Ali jedno je biti iskren u zahebanciji i provaljivati sve sto ti padne na pamet, nego mudro cutati i igrati taktiku. Mozete Kopijevcima sve da zamerite, ali da su bili iskreni - jesu. A Mimi je klasicna seljanka, tatina cerkica koja je satro konzervativna samo zato sto je gleda pola CG... da se satirala od kurc@ svih 30 dana, manje zamerke bih imao na njeno ponasanje. A da ne spominjem sto nema nimalo smisla za humor i sto se tripovala od Miliceve zaje8ancije... Lepo je Milic rekao: "Ja sam izneo njen lik, ona ne bi postojala da nije bilo mene", sto i jeste tacno - jedino sto smo culi od Mimi je to kako pljuje po Milicu kako je mator. Bas da vidim da li bi rekla "ne" Berniju Eklstonu... Znaci, riba nije cak ni ******, vec klasicna seljancica malogradjanka... uzas...

Ja mogu da skontam one koji napadnu ajsa i viklera...ali da brane Eru..primitivca bez obrazovanja... e to bash ne mogu da svarim... i naravno ta cela pricha da je to Vip veliki brat a da za mimi chini se niko nije chuo...ne niko nego jako malo ljudi...

..........Međutim, njena pobeda je već stigla pod senku sumnje, budući da je do pre dva dana na internet forumu „Velikog brata", koji je do tada bio veoma pouzdan, Ajs važio za najvećeg favorita. Tada se, međutim, situacija naglo promenila, a na forumima se pojavila informacija da je iz Crne Gore organizovano glasanje za njihovu predstavnicu..........

..........Međutim, njena pobeda je već stigla pod senku sumnje, budući da je do pre dva dana na internet forumu „Velikog brata", koji je do tada bio veoma pouzdan, Ajs važio za najvećeg favorita. Tada se, međutim, situacija naglo promenila, a na forumima se pojavila informacija da je iz Crne Gore organizovano glasanje za njihovu predstavnicu..........

Sta je shachica crnogoraca u poredjenju sa milionskim Srbima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back