matt757
Aktivan član
- Poruka
- 1.165
npr, jedina završila fakultet i nije zavidna osoba?
Ma kakav fakultet. Zavrsila je neku visu i sama je rekla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
npr, jedina završila fakultet i nije zavidna osoba?
a odraz tolerancije je reći ''ŽENE SU SUPER KAD IH PLAĆAM'' ili ''MAŠO SAD ĆU TI GURNEM PRST U DU-PE'' (milić)
AAAALO BRE LJUDI!!!!!!!!
Znaci Milic joj nije gurnuo prstu u dupe (samo figurativno), tako da Mimika nije imala razloga da mu ne pruzxi ruku, jer je nije umaz'o govancempa jel bi voleo/la da ti to neko u najozbiljnije kontekstu kaže????
i posle je Mimi seljanka što se nije rukovala...RUKOVALA
BUDITE OBJEKTIVNI JEDNOM LJUDI BRE
pogledaj malo forum VBa.
ja gledam i to i moje široko okruženje i odgovorno kažem da NIJE NAMEŠTENO.
jedino što možete Mimi da zamerite je što se nije rukovala sa Milićem?? pa šta?? NEĆE DA SE RUKUJE, posvadjani su... ZAR TO NIJE ODRAZ ISKRENOSTI NA KOJU SE TOLKO POZIVATE????
Ma kakav fakultet. Zavrsila je neku visu i sama je rekla.
Mimi ima 24 godine i živi u Nikšiću. Završila je višu poslovnu školu i fakultet za menadžment, a trenutno radi kao modni kreator.
sa zvaničnog sajta VB
U vb je rekla da fakultet nije zavrsila i da je stala na drugoj godini. A te "sega mega drajv" fakultete moze i moja baba da zavrsi. Opet kazem nije losa ali nije zasluzila pobedu.
i to je vrlo nebitno da li je neko chuo za nju![]()
Mozes da seres koliko hoces, ali Ajs i Skaj su zadali ogroman udarac kulturi 90 - tih i Pink dzetsetu. Naravno da ce da napusi Eru. Jok dozvolice da ga proziva jedna ortodoksna seljacina sa Ibarske magistrale, najobicnija kretencina sa satorskim mentalitetom?
Mimi se zamera sto je dosadna i bezlicna. Ima neke sulude tripove, kao da je sada 1850. dina. Kada tako sve znas, ajde reci mi jednu zanimljivu stvar koju je Mimi uradila.
A što ćaleta? Ja čula da je neki automehaničar iz Požarevca![]()
Ovo je bio veliki brat VIP ( very important person, ili ti veoma vazne osobe) sto znaci da treba da budu poznati siroj narodnoj masi, a ne samo mami tati!
cale joj je nas naj poznatiji komentator zvonko mihajlovski onaj golgolgol crvena zvezda je sampion evrope...
imao je i par bisera npr u derbiju evo izlaze crno beli a evo i nasih,
i izlazi igrac sa brojem 3 minutes(cetvrti sudija je pokazao da ima jos tri minuta do kraja)
u nasoj reprezentaciji blistaju dva dejana jovan i dejan stankovic...itd.
e pa on je nju progurao na jednostavan zivot i jos neke nebuloze a muz na leteci start...
pa iskreno ja za nju nisam chuo... da budem iskren ni za nju ni petra ni kaju...ali poshto sam slabo upucen u modne kreacije i slicne stvari ne mogu reci da ona nije poznata posto ne pratim...
Ali nije to ovde tema.
..........Međutim, njena pobeda je već stigla pod senku sumnje, budući da je do pre dva dana na internet forumu „Velikog brata", koji je do tada bio veoma pouzdan, Ajs važio za najvećeg favorita. Tada se, međutim, situacija naglo promenila, a na forumima se pojavila informacija da je iz Crne Gore organizovano glasanje za njihovu predstavnicu..........