Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nigrutin ima neki tezak problem. Takodje mislim da ima teze probleme u komunikaciji sa suprotnim polom, decko ne zna da se ponasa u drustvu devojaka. Moze on da prica do sutra kako je imao devojke i sve to, ali imam utisak da je pre svega neka vrsta zenomrsca.
U glavnom unapred ima negativne stavove prema devojkama i ne gleda ih kao ljude, vec kao da su neka druga bica koja ne zive na njegovoj planeti.
Nema drugarice, kao to je za njega ne moguce... S obzirom na to kakve sam sve gnusne i masne komentare cula od njega, ne verujem da bilo koju devojku moze da gleda normalno bez potcenjivanja, predrasuda i bojazni da je, kako on kaze, fuksa.
To je sve odlika muskarca koji nije bas imao uspeha kod zena i ne snalazi se u drustvu istih, pa im onda iza ledja daje pogrdne nadimke, prica kako i sta bi on radio i ljubomoran je na ljubavne uspehe svog prijatelja.

Naravno da ima problem..ne mora reci nista..po pogledu se vidi..kao sto je na pocetku zezao mirjanu za silikone..ona mu se gadi ocigledno..pa je kaju izabrao kao najmanje isfoliranu u kuci..naravno da ubije lakse vreme a mozda i omrsi brk.

Bad Copy mogu da budu cool samo napaljenim klinkama i klincima koji su u fazonu "treba ljude postaviti na svoje mesto"...samo da bi nekog postavljao na svoje mesto, treba ti prvi da pokazes da si "na mestu". Od kada su usli, imam isto misljenje o njima...primitivizam, dzovanluk, prostakluk, nepostovanje, samo upakoano u urbaniji, gradski fazon pa olako maskira oci onima kojima je ionako suzen vid i razum pri proceni ljudi, pa cene i karakterisu ljude prema tim nekim spoljasnjim pakovanjima.
I kao sto po pravilu uvek biva, ipak takvi ispadnu mnogo veci seljaci i prostaci, nego oni ciji prostakluk i seljakluk, ismevaju a samo su druga strana jedne iste medalje. To je interesantan fenomen u ljudskoj pshihologiji, izdizanje iznad drugih, ali ne mozes sebe izdignuti na nacin na koji oni rade.
Skaj se nije ljubio sa Kajom zato sto je bio u svetoj misiji prosvetljenja sirokih narodnih masa o njenom postenju i moralu, vec zato sto je bio zagoreo, sto mu se dopala, sto mu se mozda i dalje dopada i zato sto je zeleo da se ogrebe za malo pljubaca i neznosti. Samo sada pokusava da sebe izdigne iznad situacije, pa pokusava da se predstavi boljim nego sto zaista jeste. Po principu, sa kurvom sam, ali nisam ja kao ona, ja sam bolji...nikako da shvate ti ljudi da sa kim su takvi su i da nisu ni bolji ni gori od nekoga, vec samo onaj drugi faktor koji je potreban da se takva situacija (u ovom slucaju narodu pokazan kao nemoral) dogodi. Oboje su isti.

Samo sto ja zaista ne vidim po cemu je ona to nemoralna i po cemu je taj poljubac toliki nemoral, i to kolika je neko fuksa, ne treba da dokazuje onaj ko zeli da iskoristi za svoje male sitne interese taj nemoral, vec onaj ko je zaista sa strane. Niko za sebe nikada i ne kaze da je nemoralan, da je fuksa ili bilo sta, vec je to uvek neko drugi, a oni funkcionisu po principu "ja sam super moralan tip"...

Ali jednostavno, momci su dokazali da su nevidjeni kompleksasi, da su olicenje svega onoga protiv cega se toliko "bore". Mozda bi vise trebali da porade na svojim kvalitetima, svojim pesmama, da na delu dokazu svu tu svoju nazovi superiornost u odnosu na druge, koji su mozda u bransi koja se njima ne svidja, postigli mnogo vise, pa nemaju toliku potrebu da druge ponizavaju i vredjaju da bi dokazali svoj uspeh i kvalitet. Kao sto je i poznato, kompleks vise vrednosti je ustvari kompleks nize vrednosti, a oni to na svom primeru, dokazuju.

Bad Copy mogu da budu cool samo napaljenim klinkama i klincima koji su u fazonu "treba ljude postaviti na svoje mesto"...samo da bi nekog postavljao na svoje mesto, treba ti prvi da pokazes da si "na mestu". Od kada su usli, imam isto misljenje o njima...primitivizam, dzovanluk, prostakluk, nepostovanje, samo upakoano u urbaniji, gradski fazon pa olako maskira oci onima kojima je ionako suzen vid i razum pri proceni ljudi, pa cene i karakterisu ljude prema tim nekim spoljasnjim pakovanjima.
I kao sto po pravilu uvek biva, ipak takvi ispadnu mnogo veci seljaci i prostaci, nego oni ciji prostakluk i seljakluk, ismevaju a samo su druga strana jedne iste medalje. To je interesantan fenomen u ljudskoj pshihologiji, izdizanje iznad drugih, ali ne mozes sebe izdignuti na nacin na koji oni rade.
Skaj se nije ljubio sa Kajom zato sto je bio u svetoj misiji prosvetljenja sirokih narodnih masa o njenom postenju i moralu, vec zato sto je bio zagoreo, sto mu se dopala, sto mu se mozda i dalje dopada i zato sto je zeleo da se ogrebe za malo pljubaca i neznosti. Samo sada pokusava da sebe izdigne iznad situacije, pa pokusava da se predstavi boljim nego sto zaista jeste. Po principu, sa kurvom sam, ali nisam ja kao ona, ja sam bolji...nikako da shvate ti ljudi da sa kim su takvi su i da nisu ni bolji ni gori od nekoga, vec samo onaj drugi faktor koji je potreban da se takva situacija (u ovom slucaju narodu pokazan kao nemoral) dogodi. Oboje su isti.

Samo sto ja zaista ne vidim po cemu je ona to nemoralna i po cemu je taj poljubac toliki nemoral, i to kolika je neko fuksa, ne treba da dokazuje onaj ko zeli da iskoristi za svoje male sitne interese taj nemoral, vec onaj ko je zaista sa strane. Niko za sebe nikada i ne kaze da je nemoralan, da je fuksa ili bilo sta, vec je to uvek neko drugi, a oni funkcionisu po principu "ja sam super moralan tip"...

Ali jednostavno, momci su dokazali da su nevidjeni kompleksasi, da su olicenje svega onoga protiv cega se toliko "bore". Mozda bi vise trebali da porade na svojim kvalitetima, svojim pesmama, da na delu dokazu svu tu svoju nazovi superiornost u odnosu na druge, koji su mozda u bransi koja se njima ne svidja, postigli mnogo vise, pa nemaju toliku potrebu da druge ponizavaju i vredjaju da bi dokazali svoj uspeh i kvalitet. Kao sto je i poznato, kompleks vise vrednosti je ustvari kompleks nize vrednosti, a oni to na svom primeru, dokazuju.

POTPISUJEM!

A da li neko zna kome idu pare od nagrade?
Pre pocetka se spominjalo da ne ide njima nego da oni biraju gde prihod ide u humanitarne svrhe (posto svuda u svetu zarada pobednika VIP VB-a ide u humanitarne svrhe). Da li je ostalo tako ili ipak oni pune dzepove? I da li kao i prosle godine dobijaju po hiljadu jevreja za svaku nedelju koju provedu u kuci?

Normalno je da devojke ne vole Ajsa i Skaya. Oni su moci takvog fazona. Slusajte njihove pesme. Prozivaju zenske mane. Devojke su samo osobe za sex i nizasta drugo. To sto vi kazete klinacki. pa da bas klinacki. takve su osobe i tacka. Ti idi pa se vataj sa nekim drugim niko te ne tera. Ali znaj bices prozvana od strane njih. jer ces juriti momka koji ce da puzi za tobom i da bude tvoje kucence. Oni to nece. Morate razumeti u kuci su zatvoreni. Mozda ni Kaja ni Skaj nebi ovo uradili da nisu zatvoreni. To sto ste gledajuci spanske serijice navikle da sve bude lepa ljubav kao iz snova pa ov je bas suprotnost tim izmisljotinama. Veliki Brat je realnost.

izgleda da si i ti samo jos jedan povredjen muskarac ,nesrecne ljubavne proslosti, iskompleksirani zenomrzac, bas kao i Vikler i Nigrutin ! o tome kako su obojica bili ostavljeni i povredjeni(i naravno patili) u proslosti pisali su mnogi casopisi,pa je takvo i slicno ponasanje i razmisljanje karakteristicno za mnoge povredjene muskarce. to je slicno kao i onaj muski kompleks "sve zene su sponzoruse".

pa pazi cinjenica je da su danas ovde oko 80 % riba fuxe, sponzoruse, drolje naravno cast izuzetcima...........ono to niko nije izmislio to je jednostavno tako, to bi i slepac video.

I da pobedjuje Ajzak svidelo se to nekima ili ne,i ne kapiram one sto pljuju po Ajsu,on je ono za razliku od Viklera bio isti i iskren celo vreme (a sad sto se nekima nije svidelo nesto sto je rekao to je vec drugo)..........
Jel realno ko drugi zasluzuje te pare, niko .....jedino Borko mozda,iako nije bio zanimljiv ono vidi se da je decko na mestu,il ajd cak i Petar iako ga ne gotivim uopste i uopste generalno ne volim takve likove ono al ajde ono ima tezak zivot, ostao je bez roditelja koliko sam cuo, burazer mu u zatvoru,mali necak mu je u domu.......nema nigde nikog (mada i on ono ima sljaku po inostranstvu,pare, pa kapiram da mu taj kes i nije toliko potreban)
Ovi ostali sta mislim : Milic koji jeste ono car, al ono vidi se da ume da bude bas teska osoba, a i ono mator je on, njegovo vreme je proslo.........onda Era takodje slicno misljenje ko za Milica + drzi motel,drzi ovo,drzi ono ne sta ce sa lovom vise.
A od zena realno jedino je Zorica zasluzivala da uzme pare, mislim sta imamo ovu silikonku Kaju koja tu kao propoveda neki lazni moral,onda onu glupacu Anastaziju koja ne zna 3 recenice da sklopi..........i ajde tu su Mimi i Sladja koje su ono OK devojke u manjoj il vecoj meri, al ono totalno nezanimljive, ne znam sto su ih i zvali uopste a i + i one imaju kesa, ono imaju preko neke revije,"fesn-vikove" kurce-palce.......

Tako da ono kad sve oduzmes i saberes Ajs najvise zasluzuje da pobedi.

ne,ono kao niko sad ne voli bad,a svi na anketi glasali za njih....
Jedan od njih dvojice pobeđuje,iako mislim da su imali veće šanse kad su bili jedno.......
ovo je MOJE I SAMO MOJE mišljenje ako ga neko deli u redu...ako ne ništa....8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back