Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako me je iko iznenadio od ukucana jeste sky...ajd da njemu stoji da vata u jednom trenutku curu a kasnije da je ogovara,no to radi samo zbog ajs-a i da bi ispao neka faca..koga cure jure a sve su za njega bicharke...ajs mi je i dalje dobar jer se on odpochetka tako ponasha pa kontam da je inache takav...ali sky je folirant na nivou ere i njegovog plaknaja bez suza...i kakava je fora da podjebavas ionako laku zensku ..bar ne bih zbog njenog deteta,ako je vec njena majka takva...i zao mi je kaje jer mislim da se zacopala u skya

Sad sam odgledala reprizu jer me je bas interesovao razgovor izmedju Viklera i Ajsa o Kaji. Vidim da svi komentarisu to, pa rekoh da pogledam sama.

Zgrozila sam se, momci su totalno jadni i odvratni kao i njihovi komentari. Cak je ispalo i da su komentari Ere Ojadnica suptilniji i vise dzentlmenski od njihovih. Nisam znala da neko moze njega da nadmasi, ali eto njima je uspelo.

Mislim da je Ajs ljubomoran na Skaja i da je njihovo prijateljstvo nikakvo. Drze se zajedno jer tako funkcionisu u kuci, ali u sustini su lazni prijatelji.
Secam se da je Vikler ranije imao obicaj da sedi zagrljen u dnevnoj sobi sa Sladjom i da je negde u tom periodu Nigrutin nominovao Sladju. Nedavno je nominovao i Kaju. Ocigledno ima neki problem - ili je *****, ili je ljubooran na Skaja.

U sustini, zgrozili su mi se do maksimuma.

P.S Ako Kaja ima nekog sponzora, moze Vikler da popije neku turu batinica napolju....

momci su totalno jadni i odvratni kao i njihovi komentari. Cak je ispalo i da su komentari Ere Ojadnica suptilniji i vise dzentlmenski od njihovih. Nisam znala da neko moze njega da nadmasi, ali eto njima je uspelo.
To sam od pocetka pricao..kako se samo ljudima moze servirati svasta..pogledaj rezultat ankete..sad bi svi drugacije glasali ili nece priznati da ne vide dalje od nosa.

Gospodo preterali ste sa recnikom.
Slobodno nastavite da pricate negativno o stanarima kuce koji vam se ne svidjaju ali gledajte da ti komenatri budu dostojanstveniji i da u sebi ne sadrze teske reci i vredjanja.
Pravilnik Krstarice strogo zabranjuje vredjanje i omalovazavanje javnih licnosti.

Sve se moze reci i na kulturniji nacin. Ako ne umete onda pokazujete da ste gori od tih koje vredjate.

Hvala.

Neznam što se tolika frka digla oko SKY-a. Pa čovek je samo pokazao kakva je ona fuxa ustvari. 20 dana priča kako neće zbog svog deteta dozvoliti da se bilo šta desi između nje i nekog ukućna bar dok je unutra, kad ono...Jedini koji nešto vrede i imaju mozga u toj kuću su BadCopy i MIlić. Neka pobedi bolji od njih dvojice.

Era (patriota koji psuje crkvu i svoj narod naziva go**ima)
Kaya (sve se videlo ali dobiće ona koju partijicu po nosu od sponzora zbog onog)
Slađa aka LambdaSonda (jeste li primetili da nikada nije nominovala Eru iako je spopada na veoma bezobrazan način)
Anestezija (NoComment)
Petar i Mimi su generalno OK

Ja se izvinjavam ako sam neku ruznu rec upotrebio..takodje imam izbor srazmerno godinama sta cu gledati i mogu prebaciti na drugi kanal..ali svakako takav recnik i vaspitanje tih..nazovimo javnih licnosti na tv-u..vredja inteligenciju mladje populacije..koja ipak jos uvek ne moze proceniti sta je dobro..to bi ukucani bar malo trebali imati u vidu pri takvom ponasanju.

Ma bash me briga meni ce sky ostati takav kakvog sam ga prvi put videla i gotovo,ne interesuje me....Skoro i da sam znala da je onakav....ne znam samo shta ste ochekivali...mislim..poslushajte njegove pesme,bad copy-eve pesme,one nemaju nikakav smisao a josh gore kakav text,ali dzabe meni je sky lik i tachka

u pravu je bila Zorica da ce svi tek da pokazu svoje pravo lice! stvarno,kako vreme prolazi,tako su mi se svi zgadili i volela bih da pobedi-NIKO!!!

Pa Niko nije u kuci

6p809z.jpg

Normalno je da devojke ne vole Ajsa i Skaya. Oni su moci takvog fazona. Slusajte njihove pesme. Prozivaju zenske mane. Devojke su samo osobe za sex i nizasta drugo. To sto vi kazete klinacki. pa da bas klinacki. takve su osobe i tacka. Ti idi pa se vataj sa nekim drugim niko te ne tera. Ali znaj bices prozvana od strane njih. jer ces juriti momka koji ce da puzi za tobom i da bude tvoje kucence. Oni to nece. Morate razumeti u kuci su zatvoreni. Mozda ni Kaja ni Skaj nebi ovo uradili da nisu zatvoreni. To sto ste gledajuci spanske serijice navikle da sve bude lepa ljubav kao iz snova pa ov je bas suprotnost tim izmisljotinama. Veliki Brat je realnost. tacno da nije trebalo da prozivaju. Ajzaku je naravno krivo sto nema devoje za njega. jer ziveti zatvoren je strasno. A Kaja i skaj su jedini koji pokusavaju da ubiju apatiju u zatvoru. Skaj nije preterano ni trcao za njom ona se dosta nabacivala. Ali stvari ce se vremenom izgladiti. Digle ste paniku na obicno pricanje. Ajs i Vikler su stari drugari jedan drugom zele dobro u kuci. ne zele jedan drugog da ostave na cedilu ili da jedan drugog ostavi zbog devojke. kakvi bi to ljudi bili kad bi jedna Kaja posvadjala dva druga. Ta prijateljska veza ih je odrzala da uspeju na sceni. To je ono sto klasicnim devojkama moze da smeta. Vikleru Ajzak mnogo vise znaci nego kaja. Ali sigurno je vise postuje nego Era ili Milic koji bi samo da ga uvale dok jos imaju vremena jer njiva sat odkucava. A verujem da su se tako ponasali i dok su bili mladi. kaj i da cuje njihov razgovor nebi se mnogo naljutila. Bila bi svadja ali bi se razgovorom sve resilo. I uvek imajte u glavi to je zatvor nije to normalna situacija i ljudi se ponasaju drugacije da bi spasili svoje zivce. To sto kazete da su zagoreli i da jur sve zivo to je isto tacno. Reci mi jednog slobodnog muskarca koji bi odbio Kaju,a uz to da su zatvoreni u kavezu. Nijedan. Mozda jedino Pera. hahahah. Nije Vikler trebao da proziva toliko Kaju. To je greska ali nije to toliko strasno koliku ste vi digle prasinu. Vikler joj cak cini i uslugu sto je ne ceni toliko jer ona je majka i trebalo bi mnogo zrelije da se ponasa. Ali izgleda da je vikler zreliji i da konta situaciju. Dosta.

U ovoj prici je nazalost ocigledna jedna stvar koju je vise vas naravno vec uocilo. Ajs minira svaki pokusaj Skaja da pridje nekoj devojci (isto bi se ponovilo i da Sky sada pokusa da pridje nekoj drugoj).I u drugim situacijama Ajs je dominantan u ovom nazovi "paru".Sky se najcsce povinuje odlukama Ajsa ( to smo videli kod nominacija).Jedino se pobunio kad je Ajs hteo da nominuje Kayu i ranije Sladju. Moj drugar koji studira psihologiju nazvao je ovo konkretnim imenom. Mislim da se Ajs ne ponasa kao ljubomorni muskarac jer ne pokazuje nikakve karakteristike takvog,vise se ponasa kao zaljubljena i ljubomorna supruga.

Jel provalio neko kako Borko, ne bi li se dodvorio Ajsu i Skaju i sprijateljio sa njima, izigrava dvorsku ludu za njih, zasmejava ih kao... ?
A sve to izgleda bez veze... (zabranjene su druge reci :) )

A sto rece Beladona, Nigrutin ima neki tezak problem. Takodje mislim da ima teze probleme u komunikaciji sa suprotnim polom, decko ne zna da se ponasa u drustvu devojaka. Moze on da prica do sutra kako je imao devojke i sve to, ali imam utisak da je pre svega neka vrsta zenomrsca.
U glavnom unapred ima negativne stavove prema devojkama i ne gleda ih kao ljude, vec kao da su neka druga bica koja ne zive na njegovoj planeti.
Nema drugarice, kao to je za njega ne moguce... S obzirom na to kakve sam sve gnusne i masne komentare cula od njega, ne verujem da bilo koju devojku moze da gleda normalno bez potcenjivanja, predrasuda i bojazni da je, kako on kaze, fuksa.
To je sve odlika muskarca koji nije bas imao uspeha kod zena i ne snalazi se u drustvu istih, pa im onda iza ledja daje pogrdne nadimke, prica kako i sta bi on radio i ljubomoran je na ljubavne uspehe svog prijatelja.

Jel provalio neko kako Borko, ne bi li se dodvorio Ajsu i Skaju i sprijateljio sa njima, izigrava dvorsku ludu za njih, zasmejava ih kao... ?
A sve to izgleda bez veze... (zabranjene su druge reci :) )

A sto rece Beladona, Nigrutin ima neki tezak problem. Takodje mislim da ima teze probleme u komunikaciji sa suprotnim polom, decko ne zna da se ponasa u drustvu devojaka. Moze on da prica do sutra kako je imao devojke i sve to, ali imam utisak da je pre svega neka vrsta zenomrsca.
U glavnom unapred ima negativne stavove prema devojkama i ne gleda ih kao ljude, vec kao da su neka drugabica koja ne zive na njegovoj planeti.
Nema drugarice, kao to je za njega ne moguce... S obzirom na to kakve sam sve gnusne i masne komentare cula od njega, ne verujem da bilo koju devojku moze da gleda normalno bez potcenjivanja, predrasuda i bojazni da je, kako on kaze, fuksa.
To je sve odlika muskarca koji nije bas imao uspeha kod zena i ne snalazi se u drustvu istih, pa im onda iza ledja daje pogrdne nadimke, prica kako i sta bi on radio i ljubomoran je na ljubavne uspehe svog prijatelja.

:lol: wow...ti ga sigurno dobro poznaješ čim si izvukla takve zaključke ;)

@ rustic
potpuno si u pravu.
Ali tu postoji jos jedna situacija.
Sky se ne ponasa isto kad je Nigrutin tu i kad nije. Pred njim se brate folira svetski. To nije ista osoba sa i bez Nigrutina.
A sto se tice samog Nigrutina sve vise sam sklon teoriji da je on zesce ljubomoran na sky-a i to moguce vrlo lako iz nekih "ko zna kojih pobuda" (cak se moze postaviti pitanje, otkud potreba za tolikim omalovazavanjem zenskog roda u njegovim pesmama)
Ljudi, oni su preko tri nedelje u toj kuci, zelja mora da postoji, Era i Milic su poludeli za onim devojkama, Borko ih gutra ocima ali mukica nema mooda da im pridje, sky se isto "snasao" samo onog manekena i Nigrutina devojke nisu uopste interesovale i to je meni iskreno veoma "sumnjivo" Posle 3 nedelje apstinencije i to u zatvorenom prsotoru, ljudi se normalno (psiholoski potvrdjeno) okrecu jedni drugima jer se stvaraju mini komune i tada ce ti i najveci gabor izgledati kao najlepsa devojka.

Slazem se u potpunosti.
Ja uvek i trazim svog favorita medju devojkama.
Mozda ipak Mimi pre Sladje ,jer je ostala ista kao i kad je usla u kucu,a cesto je uspela da me nasmeje do suza nekim svojim izjavama. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back