Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Procitao sam danas u novinama da je Zorica nocas opet prsla.Nasrnula je na Milica. Zena je odlepila skroz.

Aha,opet Zorka izaziva.....
U Kuriru je danas izashlo mnogo vesti u vezi vb vip evo sad cu da kazem,pa nek prochitaju oni koji nisu kupili:
1.Kao Kaya je bila u shemi sa Goranom Bregovicem
2.Svadja izmedju Milica i Zorice zbog Sladje
3.Petar,je pre ulaska u kucu vb orgijao u gay klubu....ima tamo i slidze neke,kao petar s nekim gay people...i tako:lol:

Ima 60 godina. Ma deda moze da joj bude, kakav otac :) Verujem da je devojcicin otac mladji od njega :)
Ja sam prilicno liberalna osoba. Ako je muskarac stariji od zene 20 godina, podrzavam brak/vezu ako su njih dvoje srecni i tako im odgovara, takodje i ako je zena starija od muskarca. Mislim, najbolje bi bilo da je ta razlika manja odnosno normalna, ali ako se ljudi bas vole i srecni su treba da budu zajedno, jer nije bas monstruozno.
Ali ovo je stvarno previse i jeste monstruozno! Potpuno je neukusno da se on kao covek od 60 godina udvara devojcici od 19.
Da se nalozio na neku zenu od 40 banki, to bih nekako mogla da razumem, ali ovo je dete.
ODVRATNO!
Normalno je da muskarac pa i od 100 godina :) gleda mladju zenu,pa i komentarise :| ...ali majko mila,da joj se udvara?to je mozda neka vrsta pedofilije :shock:
i to se vidi da ona NIJE ZAINTERESOVANA za njega.
ma ne smeta mi to toliko kod njega,sta me boli (ustvari malo mi smeta)uvo,bas je primitivan.
ZORICA NAPOLJE!Ne zna se ko je gori,Bicko ili ona (Bichka sam znala da ce pozvati jos dok je trajao VB ''normalni'' )...mozda ipak Zorica ali mi POSEBNO skace na nerve sa onim njenim Iron Maiden majicama...a nema pojma staj e to.

Kakvi seljavi, stvarno mi nije jasno kako su za rokere mogli da daju 1 i 2 glasa a za narodnjake po 5, nikako mi nije jasno, bar da su dali po 3 za rokere pa jos i nekako da podnesem.

A to sto su reperi izvodili, jel to neka nigrutinova(tj. od bad copy-ja) pesma? Bas je ekstra, samo je preterao sa spominjanjem droge, ali je ipak ok pesma.

Kakvi seljavi, stvarno mi nije jasno kako su za rokere mogli da daju 1 i 2 glasa a za narodnjake po 5, nikako mi nije jasno, bar da su dali po 3 za rokere pa jos i nekako da podnesem.

A to sto su reperi izvodili, jel to neka nigrutinova(tj. od bad copy-ja) pesma? Bas je ekstra, samo je preterao sa spominjanjem droge, ali je ipak ok pesma.

Pa zato sto bi ih posle Zorka izmlatila. :mrgreen:

Kaja solidno pjeva,mozda je malo falsirala na onim bas visokim notama...
Sky dobro pjeva i dobro svira gitaru (tu me iznenadio sa gitarom)
Ni ona pjesma od Skya i Ajsa nije bila losa...
a STA je ono Bata pominjao neku krticu?Please explain...

Milic bolan
je gazda
Sky zna ponesto na gitari i bubnjevima zaista za postovanje
al za sve njih tamo Milic je muzicki pojam
kolika god budala bio
covjek je dobar muzicar
prvo su bili Mica,Zoran i Goran
pa tek onda B.Dugme

Dok sam sinoc gledala vb vip u 22h,prvenstveno me jhe iznervirao Milic stvarno ga je preterao,ali na kraju kada sam porazgovarala sa ostalima,u stvari shvatila sam da je Milic veliki perfekcionista.
On je odlichan muzichar,i zaista svaka mu chast,zeleo je da od njih izvuche maximum.....
Ali samo kako mi je bio smeshan Era dok je slushao Milica kako mu objashnjava....:lol:

Covjek je tezak muzicar za rad ali odlicno zna kako treba stvari da se odvijaju,organizacija na prvom mjestu
mislim,dje nadje ono gure od Zorice Markovic da mu nesto lupa
dzora ona,neka stavi malo lanaca na sebe
nek se pokaze
koliko je trendi
jadno,pih

Zorica Markovic se bruka,toliko starija zena bi znala kako da se ponasha pred televizijskim kamerama...
Razocharala me je mislila sam da je zena koja je pametna razumna.....a ne onakva sa onakvim psovkama,pa gle hoce i da se bije......

oce da bije Cika Milica
zgrabi mu lihvarka onaj mikrofon
ja sam mislio pojesce ga zena
uuuuaaarrrrrgggghh
nasrnu ka sizofrenicarka
al Milic je ignorisao do samog kraja
uxx
ja bih je rastrgao,zena nije uravnotezena
kretenka sa sagorelom kosom
i onom trbusinom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.