- Poruka
- 3.335
i ja sam i centra grada,sta znaci da sam iskompleksirana...nisam gledala vb,samo ulazak,pa ne znma ko je Masha
Devojci je bitno da u njenom predstavljanju se naglasi da je iz CENTRA BGD nije dovoljno da se kaze da je samo iz BGD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sam i centra grada,sta znaci da sam iskompleksirana...nisam gledala vb,samo ulazak,pa ne znma ko je Masha
uuuuu,oshtre rechi?
zashto mislish da masha nije u pravu?
Zorica je mashine rechi dokazala mnogim postupcima.....:x
Isto ko kad Zemunci kazu da zive u Zemunu,a ne u BG
Devojci je bitno da u njenom predstavljanju se naglasi da je iz CENTRA BGD nije dovoljno da se kaze da je samo iz BGD
од ове Зорице нема горе особе у кући . . :mad: . . прсла је скроз
Isto ko kad Zemunci kazu da zive u Zemunu,a ne u BG
smokvicice, sve sam isto htela da napisem, mozda nije krtica, ali sam skoro sigurna da joj je to zadatak, prosto ne verujem da starija zenska osoba, koja je prosla sve i svasta u zivotu, majka, moze tako da se ponasa, kapiram da moze da pukne ponekad, i to je OK, ali da radi na tome da sve devojke rasplace NAMERNO, ne verujem, nemam pojma...ne pratim redovno,pa ne znam da li je prikazano ko je krtica i kakav joj je zadatak.sinoc sam gledala zoricine ispade,da li je moguce da je ona dobila zadatak od velikog brata da se isposvadja sa svima?bilo mi je sumnjivo sto je dva puta rekla kaji,jesi li ti bila sa petrom u ispovedaonici,pa ne mozes o tome da pricas,pa ne mogu ni ja.nisi glupa zakljuci sama.cudno mi je to njeno ponasanje,jer mi se zoka od pocetka dopala,bila je nekako pozitivac i stekla sam utisak da je ljudina.(mada je zapravo ne volim,kao sto ne volim ni jednog narodnjaka)a mozda i gresim...
Oni reperi deluju jako nevaspitano...jeste li videli reakciju kad je usao Era? Ko god da je, stariji je od njih i osnovni red je da mu normalno pruze ruku i kazu dobro vece.
Nikad starija ekipa nije bila...
I opet, pola "VIP-ovaca" totalni anonimusi
Ja ne bih izdrzala ni dve sekunde da sam 24 casa zatvorena s EROM!!!
Taj covek je ono malo.... koje vulgarnosti prica, od mene bi zaradio 100 samara:mad:
Hate him!!!
Mada, Ajzak & Wikluh naravno nose pare....![]()
Jel moze neko da mi kaze sta je Milic rekao Mimi da je sanjao?![]()
Cula sam da ljudi pominju to zaprepascenim tonom, a necu biti kod kuce pa zbog toga necu moci da gledam reprizu.