Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ah, meni je bas drago sto je masa folerka izasla... Neka sad pametuje drugma, mada bi bio sevap i da borko izadje, glupljeg i smorenijeg lika moje oci ne videse.... Strahota... A onaj manekencic, uf stvarno bih ga tresnula jednom da mi bude lakse, koji pederko.... Mada, moram reci da mi je bilo žao kad je masa izasla i videla da ju je Bicko nominovao.... A tek bicko, kakav je to luzer umisljeni, ono ukazala mu se prilikaqa posle120 god na 5 minuta slave, pa mi sad tu pametuje i sere gladan.. U globalu svi me nerviraju osim repera, Milica i Zorica mi je ok lik. E da, i Mimi uopste nije glupa, cini mi se, prva impresija jeste zastrasujuca o njoj, ali kad se uporedi sa guskom kayom i onom izvestacenom bosankom u velikoj je prednosti... To je to sto se tice mene.... Eto tipujem da sledeci ispadaju sl. redom: Borko, Bicko, Sladja... ( kladim se da reperi namerno nece da nominuju eru da bi ga jos malo zajebavali i smejali se njegovoj gluposti....), a on je toliki pedofil... Kako neko moze tako da se ponasa prema deci koja mu mogu biti i unuke, ima li on cerke, sta misli kako se osecaju njihovi roditelji dok gledaju njihovu decu kako se pate sa manijakom. Inace na komentar koji je Milic izjavio ( da je najlepsi kompliment devojci kad joj momak kaze da bi na nju izdrkao), bilo koji momak od mene ne bi dobio samrcinu vec patiku u usta i polomljene zube... kakve banalnosti.... Izem ti takve komplimente i pih.....

Pa nije losa samo malo preteruje u vezi Bad copy oni uopste ne ogovaraju iza ledja..Ali kada ispadne i ako budu mogla da se postavljaju pitanja ja cu postaviti da mi kaze 5 pesama od slipknot ili maidena..

Znas sta, ja mislim da ona to uopste ne slusa :) Slabo pratim show, pa ne znam da li je rekla da slusa ili ne.

Ali mislim da je ok sto se oblaci tako nekada i to samo iz jednog razloga- cim moze tako da se obuce ne misli kao vecina narodnjaka da su rokeri i metalci narkomani i idioti.
U fazonu, ocigledno nije osoba koja diskriminise ili prostacki komentarise muzicare i postovaoce drugih muzickih zanrova, sto je ok.

ja mislim da ga ona kaya preteruje toliko se napalila na ono shta ce ti pevachica,ma nemaju ni gram,gramic,granulu,glanulicu,postoji li manje od ovoga.....ako postoji onda su gluplje nego shto sam mislila...
BAD COPY-rules.......

Nije ta Zorica tako loš lik, ali čini mi se da ponekad preteruje.
Stalno nešto komentariše Bad copy: kao odvajaju se, ponižavaju narodnjake, gledaju ih s prezirom i ostalo. A ovamo im se stalno šlihta i trudi se da bude zanimljiva i u fazonu.
A i ne bih baš rekla da su oni ti koji se odvajaju. Pre će biti da se tzv. narodnjaci previše forsiraju sa svim tim "raspevavanjem". Dobro momci to i trpe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back