Veliki brat VIP

sinoć naletim na direktan prenos...
ne znam koje ali retko odvratna gubica.
neki lik masne crne kose, neobrijan, baš baš aljkav...
krivi usnu ,štro mangupski dok govori, i rola slovo r...
kako odvratna faca!!!!
nit znam ko je nit šta je..ali mi odvratannn
inače mnogo mi se dopada fudbaler.
divim mu se.

Gledala sam nekoliko puta. Vidi se da su oni neki svoj svet, pomalo izopačen, sebičan, opasan, prepreden. Samo mi onaj fudbaler, koji mi je u početku bio totalno antipatičan, deluje iskreno, unosi emocije u ono što radi, uživljava se i to mu daje jednu tako dragu crtu...
Inače ih upoređujem sa likovima iz običnog VB-a i mogu da zaključim da je prvi serijal bio mnogo emotivniji. Možda zato što je to bio običan svet, zato što nisu navikli na kamere, zato što nisu znali kako to izgleda, i najzad - zato što su proveli duže vremena nego što će ovi.

Meni je i dalje Ivan Ljuba zakon! :D
Niko mu nije sličan. Ne verujem da će VB, bilo onaj sa običnim svetom ili ovaj VIP, imati takvog pobednika.
Meni on baš nedostaje u kući... Zato i gledam retko... tek bacim pogled... Mora da sam odlepila. :)

E posto ja to ne gledam...a zaintrigiralo me zasto se Vranjes rasplakala?

Nekako mi je repulsivno sve to,pogotovo bi vecinu njih ocenila za odbojne , pa onda necu ni da se nerviram zbog odbojnih , al eto ponekad me nesto zaiteresuje.Hoce neko da mi odgovori dakle?

Ma sve je to ona najgora bagra. Osim mozda onog fudbalera, mada je pomalo smesan sa onim fluorescentnim gacama. Jutros u 5 sedi lik sam u onoj sobi i peva iz sveg glasa neku pesmu, neki turbo-folk, ne mogu sad da se setim koja tacno.

Citam komentare o tom fuCbaleru, Sasi...Djaniju, a od njegovih bivsih kolega, fudbalera...koliko je plemenit, human...bas mi je zadovoljstvo kada tako nesto cujem...da okolina ima lepo misljenje o nekome, jer je uglavnom prisutna pljuvacina na svakom koraku... :smile:

Iako ne postizavam da bas pratim, navijam za njega... :razz:
ostali su mi manje-vise antipaticni... :?

SANDRINAbg:
Izbacise Martu...dooobra... :lol:

Samo da Djani ne pukne skroz...citam danas da ne jede nista i ne spava uopste...samo cirka i peva, heheh :lol:
Ma lupaju gluposti...ne znam koji je cilj tih novina...
Bas danas vidim komentarisu taj text ovi na VB forumu sto prate live po ceo dan...ni govora o tome nema da on nista ne jede...a i da ne spava...tako je bilo jednu noc, kada je ostao budan zbog zurke i nije mu se spavalo...

Ogavan mi je taj text iz Kurira...
Sasa je sjajan mladic

Ma jeste...simpa je...moj favorit... :lol:

Citam da je to komentarisala i ona psiholog, Mandicka...da mu je zdravlje ugrozeno, ali posle se mislim da ovi iz Emotiona ne bi smeli toliko da rizikuju...ma dobro...zna se kakve su to novine :wink: :lol:

Back