Veliki brat VIP

Jedva cekam da im Pedja priredi party of the`80s :) Da se neke malo edukuju, mada je kasno za njih :)
Ogi je definitivno (fizicki) moj tip :) Nema mnogo plavih kod nas u Srbiji
Onaj mali iz No name...svaka mu cast kako je smeo da dodje :shock:

Ajooj ...nemoj da se ljutis,nista licno...ali stvarno mi nisi jasna, ne ti konkretno vec ne kapiram kada neko dodje i pita " ne komentarisete valjda to...ne pricate valjda o tome "...etc......
Ja kada vidim teme koje me ne interesuju tipa "Laserske epilacije"...."Fleke na cizmama"....jednostavno preskocim....ni ne zanima me zasto nekog drugog to "zanima"...

Eto nas "zaludnih " malo ubijamo vreme....To je sve.

Pozzzz

DjuraMornar:
Ajooj ...nemoj da se ljutis,nista licno...ali stvarno mi nisi jasna, ne ti konkretno vec ne kapiram kada neko dodje i pita " ne komentarisete valjda to...ne pricate valjda o tome "...etc......
Ja kada vidim teme koje me ne interesuju tipa "Laserske epilacije"...."Fleke na cizmama"....jednostavno preskocim....ni ne zanima me zasto nekog drugog to "zanima"...

Eto nas "zaludnih " malo ubijamo vreme....To je sve.

Pozzzz

Ne...uopste se ne ljutim..cak mislim da si u pravu..koga ne interesuje ne mora da cita..komentarise i slicno ..Sigurno da vise ja necu .Ne mislim da ste zaludni ..samo sam pitala ..kako mozete ...cak nije ni zabavno..Zato.. U svakom slucaju ..sve najbolje i pusa svima..

Maca je covek za koga mislim da ce se najbolje snaci u takvoj emisiji,Pedja bas podseca na Djankarla a Curcic je mnogo smesno stvorenje,neko zezanje sa njim je vrlo moguce,ali on kao pojava u onim roze boksericama... :) ostali muski ukucani nisu nesto upecatljivi,maneken doduse bas lepo izgleda
a zene...hmmm...Marta je simpaticna,Zorica-pitam se odakle su nju izvukli,jedino sto je osobena...Danijela je slatka,i izgleda bas mladoliko mislila sam da je dosta mladja,a pevaljke...pa morali su da ubace i malo estrade...nemam uopste lepo misljenje o njima ali mi se cini da je Olja malko elokventnija od brdjanke... u svakom slucaju,valda ce biti zanimljivo.

Nisam odolela radoznalosti i morala sam da odgledam sinoć...noćas :lol:

Pedja je simpatičan...ne liči mi na Djankarla ili kako se već vabio taj... :lol:

Crnogorac i onaj drugi lik, što su bili u bazenu noćas su mi isto simpatični...
Maca je lood...za sada moj favorit... :lol:

Brdjanka Goga i ona Bosanka...antipatične, za sada... :?

Marta...mislim da će brzo da pukne...isuviše se nameće...jeste primetili da je od starta počela da se nabacuje Maci, a on je carski iskulirao...nije mi simpa ni malo...deluje mi da je non-stop u nekom grču... :roll:

Ona glumica iz bazena...faca joj je " svakog trena ću se rasplakati"...jos je nisam procenila...

Olja...dorćolka...od takvih je sve za očekivati...videćemo...nije moj favorit, u svakom slučaju...

Onaj išarani fudbaler, il' šta je već...nije mi simpa...

Matora Šuica...ni za di je nije... :lol:

Back