Velike demonstracije protiv zakona o abortusu

Nije banalizacija nego treba jednostavno u zivotu sagledati problem a ne resavati ceo zivot posledice tog problema.
Najlakse je pljunuti - ukinimo abortus... Sta dovodi do abortusa? zasto u srbiji ima toliko abortusa? Eee svi se prave blesavi i zanemaruju srz problema.

Kako cemo? Lako cemo... Gde ima za jedno, ima i za dvoje pa posle kukaju i tuku se po stanu. Znači da se ljudi ne razlikuju, ne bi ni postojali.

Zato kazem da je ovo pitanje mnogo kompleksnije nego sto mislite. Najlakse je ceo zivot gledati povrsno sa ruzicastim naocarima... Ako si ti imala obrazovane roditelje, ne znaci da su takvu srecu imali i ostali.

ne znam koji ti dio nije...jasan pa evo;

1. protiv zabrane sam...iz vise razloga, od kojih si neke i ti naveo...
2. prekid trudnoce nije kao odlazak zubaru, ni priblizno...tako da nalazim zamjerku nacinu na koji pises o tome; nisu u pitanju jednostavne odluke...
3. drustvo koje je kadro organizirati npr. dopunsku nastavu iz oblasti religije
svakako je kadro uciniti isto i kad je seksualno obrazovanje u pitanju
4. da, pitanje je mnoooogo kompleksnije, a prekid trudnoce jest...samo posljedica....uzroci su razni...od ekonomskih do neobrazovanosti...

ne znam koji ti dio nije...jasan pa evo;

1. protiv zabrane sam...iz vise razloga, od kojih si neke i ti naveo...
2. prekid trudnoce nije kao odlazak zubaru, ni priblizno...tako da nalazim zamjerku nacinu na koji pises o tome; nisu u pitanju jednostavne odluke...
3. drustvo koje je kadro organizirati npr. dopunsku nastavu iz oblasti religije
svakako je kadro uciniti isto i kad je seksualno obrazovanje u pitanju
4. da, pitanje je mnoooogo kompleksnije, a prekid trudnoce jest...samo posljedica....uzroci su razni...od ekonomskih do neobrazovanosti...

Mene bi više brinule polne bolesti koje se prenose putem sexualnih kontakta ali malograđanstvo koje propagira zabranu abortusa to ne zanima - jer po starom svom običaju - te bolesti se sakrivaju do krajnjih stadijuma kada se u mnogim slučajevima javlja karcinom grlića materice ili sterilnost. Ginekolog? Šta to beše? :think: Za ovo sam od jednog moderatora dobio crveni karton i brisanje posta... Ali je posle vraćen na svoje mesto.

Da rezimiram, opsta kultura zivljenja je na katastrofalnom nivou, kako kod omladine a tako i kod starijih...

Secam se kad je moj drugar imao odnos sa nekom devojkom... I sad on stavlja kondom a ona zgranuta ga pita: " Šta će ti to, ti misliš da sam ja prljava? " :lol:

Srbija je sumrak 19 veka

Mene bi više brinule polne bolesti koje se prenose putem sexualnih kontakta ali malograđanstvo koje propagira zabranu abortusa to ne zanima - jer po starom svom običaju - te bolesti se sakrivaju do krajnjih stadijuma kada se u mnogim slučajevima javlja karcinom grlića materice ili sterilnost. Ginekolog? Šta to beše? :think: Za ovo sam od jednog moderatora dobio crveni karton i brisanje posta... Ali je posle vraćen na svoje mesto.

Da rezimiram, opsta kultura zivljenja je na katastrofalnom nivou, kako kod omladine a tako i kod starijih...

Secam se kad je moj drugar imao odnos sa nekom devojkom... I sad on stavlja kondom a ona zgranuta ga pita: " Šta će ti to, ti misliš da sam ja prljava? " :lol:

Srbija je sumrak 19 veka

Нема промискутета нема полно преносивих болести

Srbija je sumrak 19 veka

da, to jeste ogroman problem...+ cifre su u porastu....
medjutim mi ovdje, navodno, raspravljamo o necemu drugom...

ne, nego treba da mislim da je zivot jedna...krasna bajka
u kojoj se lose stvari dogadjaju samo drugima, meni nikako...
i te...druge se uopce ne moram truditi razumjeti jer su, za razliku od mene, po
defaultu...gresnici i slicne gluposti...

a ovi..."snimci" ti, pretpostavljam, sluze ko reality check; kao
malo gledas pa places i zgrazas se kako bi ti nivo weltschmerza u krvi osto
dovoljan za napade pravednickog gnjeva?

blago tebi Pinki...tvoj svijet je tako ruzicanstven?
:lol:

inace, Pinki svijet je stvarno posto...agli mjesto
evo, ja ti rekoh da si...nepopravljivo romantican, a ti se duris...
a mod...mod nista razumijo nije...?:zcepanje:

inace, Pinki svijet je stvarno posto...agli mjesto
evo, ja ti rekoh da si...nepopravljivo romantican, a ti se duris...
a mod...mod nista razumijo nije...?:zcepanje:

Разумео ја разумео он

Не свет није ружно место свет је предивно место које ви са својом мржњом према животу уништавате , са својим егоизмом и материјализмом

Разумео ја разумео он

Не свет није ружно место свет је предивно место које ви са својом мржњом према животу уништавате , са својим егоизмом и материјализмом

znaci, naocale rade poso...kako bilo, drago mi je da si posjetio okulistu
mozda ces sad manje kukati okolo....mislim na one bajke o otudjenju, dehumanizaciji...
sunovratu moralnih vrijednosti...
ili je ovo samo tvoje vidjenje...konacnog rjesenja po... principu:
ti me volis, ti me ne volis...? :zper:

znaci, naocale rade poso...kako bilo, drago mi je da si posjetio okulistu
mozda ces sad manje kukati okolo....mislim na one bajke o otudjenju, dehumanizaciji...
sunovratu moralnih vrijednosti...
ili je ovo samo tvoje vidjenje...konacnog rjesenja po... principu:
ti me volis, ti me ne volis...? :zper:
Врагана да би човек комуницирао са неким мора да има основна начела принципијелности која ти немаш ,можда ће ветар ломити храсту грање али трска ће сигурно нестати у пожару

Врагана да би човек комуницирао са неким мора да има основна начела принципијелности која ти немаш ,можда ће ветар ломити храсту грање али трска ће сигурно нестати у пожару

e, zato ih ti vala imas...koliko i nickova...
sve u prikladnom ritmu; lijeva noga, desna noga...los dan, dobar dan...:zcepanje:

Abortus je cisto ubistvo, i takve osobe treba kastrirati, da ne ubijaju i dalje.

Jeste ubistvo,ali ovaj drugi deo recenice zvuci kao da prica neki nemilosrdan covek,pogotovo kada pomislim na mlade ljude koji tek pocinju da zive i nemaju pojma o zivotu,zato je potrebno da ih neko vodi,zato bi trebalo da porodica i drustvo informisu mlade,da ih ukljuce u svet odraslih i pomognu im da se upoznaju sa tim svetom u koji oni padnu na dupe i ne znaju sta ih je snaslo kada posledice pokucaju na vrata.Zabrana je nista ako se ne preduzmu mere prevencije,abortus se moze uraditi na crno sto moze dovesti do smrti.Po meni svaka devojka koja pozeli abortus morala bi da ode kod psihologa da se pokusa resiti problem,a da ne dodje do abortusa,primenom mnogih preventivnih mera procenat abortusa bi se valjda smanjio.

Jeste ubistvo,ali ovaj drugi deo recenice zvuci kao da prica neki nemilosrdan covek,pogotovo kada pomislim na mlade ljude koji tek pocinju da zive i nemaju pojma o zivotu,zato je potrebno da ih neko vodi,zato bi trebalo da porodica i drustvo informisu mlade,da ih ukljuce u svet odraslih i pomognu im da se upoznaju sa tim svetom u koji oni padnu na dupe i ne znaju sta ih je snaslo kada posledice pokucaju na vrata.Zabrana je nista ako se ne preduzmu mere prevencije,abortus se moze uraditi na crno sto moze dovesti do smrti.Po meni svaka devojka koja pozeli abortus morala bi da ode kod psihologa da se pokusa resiti problem,a da ne dodje do abortusa,primenom mnogih preventivnih mera procenat abortusa bi se valjda smanjio.

Да видиш по питању абортуса ја сам немилосрдан

Back