Велика војна парада “Снага јединства” у Београду

Jako sam ponosan što je jedan Zolika ponosan na Vojsku Srbije.
ovaj "zolika" je služio armiju i bio za ovu državu na ratištu više puta i ja sam ponosan na to da nisam pobegao odavde kao mnogi "veliki srbi" kojima je kasnije "oprošteno" od strane Đikija i Koštunice
u mojoj vojnoj knjižici je lepo napisano "učešće u ratu"

doveli ga

nekima nisu dopustili

Vi niste bili i dosta.
Bitno je da više ne plače nad Trianonom i ne zagovara republiku Vojvodinu. SNS apanaža mu ugasila nacionalne interese
Pa dobro, ukinuli mu, ukinuli, sta je to tebe briga? Sve moras da znas? Nie tema i ne pravite od coveka da nije bio kad je bio na paradi.

Bitno je da više ne plače nad Trianonom i ne zagovara republiku Vojvodinu. SNS apanaža mu ugasila nacionalne interese
zagovarace kad mu sns da signal

sve je to jedan sistem

sns nas toboz brani od agentskih njuski poput gruhonjica ane lalic pogacara canka...

od koga bi imali da nas brane ako nemaju ove svoje spodobe ?

i kako bi ondap okusali da proture deklaraciju o vojvodini koja je prdeknula u mitrovici ?

deklaracija je biali zdajnicki cin jer je trebalau ustavu da dodatn utemelji vojvodinu kao pokrjainu, jer je deklaracija glasila da enma srbije bez vojvodine. time se utemeljava vojvodina jos vise u ustavu

dok ce promenom sistem biti prosto ukinuta jer kao AUOTNOMIJA POD SRBIJOM NIKADA U SITORIJI NIEJ POSTOJALA DO POJAVE TITOISTA

bice to SEVER SRBIJE nista vise, ono sto su na velikoj skupstini odlucili srbi sa ovih prostora 1918 prisjedinjenjem srbiji

Da. Naterao te Sloba kao manjinu i nisi smeo da se buniš.Tada si naricao nad time i pljuvao one koi su te poslali,a danas ih za crkavicu slaviš. Jeftin đarma
to što ja mislim o ovoj državi i politici je moja stvar, ali nisam je kao neki drugi izdao.. pa ti vidi

Vi niste bili i dosta.
ko si ti da nekome kazes dosta ?

ko si ti da nekome kome nisu dopustili da bude na paradi kazes dosta?

policajac na snimku jasno i glasno obajsnjava zasto ih ne pustaju na paradu

dakle nekima je zabranjeno a ''odabrnaim lojalistima'' je dopusteno
Pa dobro, ukinuli mu, ukinuli, sta je to tebe briga? Sve moras da znas?
ovo je nasa drzava takodje

ne moze nista da nam se ukida a lojalistima rezima da se dopusta

NEMA VISE SVOJATANJA DRZAVE SHVATI TO

nijete ni sram da to napises...

@snejks ja sam protivnik tvojih nekadašnjih ideja o Vojvodini. No,tada sam te više poštovao. Imao si svoj stav, a ja svoj. Danas si bleda senka nekadašnjeg sebe.Visiš po mitinzima. Izdao si svoje ideje i samog sebe i slušaš šta ti vođa kaže, Za crkavicu
Pa ti uvek vise cenis nesto nakaradno a ne nesto ljudski.

Ostavi ga na miru!

Ljudski je imati svoj stav i uverenja.Nakaradno je da to menjaš za crkavicu.. i da te kao tele vodaju po mitinzima. Sramota za ratnog veterana i ponosnog Mađara. Mađare jako cenim .Često se ne slažemo,ali cenim njihov nacionalni ponos. Snejks nije jedan od tih koje cenim. Režimski potkupljen lik. Nakad aje bio član DS-a i snažno uz njih dok ga nisu otpustili. Sada je uz ove. Sutra će biti nešto treće
Nije otupeo svoju ostricu i to je najbitnije. nevazno je gde se sada "nasao".

I ne filozofiraj mnogo!

ovaj "zolika" je služio armiju i bio za ovu državu na ratištu više puta i ja sam ponosan na to da nisam pobegao odavde kao mnogi "veliki srbi" kojima je kasnije "oprošteno" od strane Đikija i Koštunice
u mojoj vojnoj knjižici je lepo napisano "učešće u ratu"
:tick:

@Kerkyra , mislim da se sećam i svog prvog učlanjivanja na forum. Tada su ljudi uzeli da ismevaju moj nick, a ti si se našla kao neki pravednik, pa si došla da me braniš. Mislim da je to moje prvo sećanje na forum. Tada si se drugačije zvala. Ja sam tada bio samo Tenkre-bez 2
Secam se....to su bila neka druga i bolja vremena, kad se nije sve uzimalo za zlo, naprotiv, sve je bila najpre sala.

Hvala ti na tom podsecanju. :heart:

Secam se....to su bila neka druga i bolja vremena, kad se nije sve uzimalo za zlo, naprotiv, sve je bila najpre sala.

Hvala ti na tom podsecanju. :heart:
Tada nas je bilo više i baš je bila dobra zezancija. Mislim da ste mi ti, Tixi, Nosfi, Refer i još par likova bili prvi kontakti. Naki su na žalost bili mnogo stariji od mene i više nisu među nama. Uvek se sa setom sećam tog perioda. Druga vremena... Podseti me, koji beše tvoj nick. Evo, sad razmišljam i ne mogu da se setim

Back