Велика војна парада “Снага јединства” у Београду

Ti tvrdiš da je mali broj razlog zašto su se dobro pokazali.
Zašto se onda Abramsi ili Chelellngeri nisu dobro pokazali?
Osim toga, to su tvrdili Ukrajinci, ti očigledno znaš bolje od njih :D

https://slobodnadalmacija.hr/vijest...-ih-iz-pozadine-stiti-tesko-topnistvo-1250337
Ja nisam rekao da su su se T-55 dobro pokazali u Ukrajini. Uostalom, T-55 su se loše pokazali, počevši od izraelsko-arapskih ratova preko pustinjske oluje i ratova u Jugoslaviji, u Iraku pa do Libije i Sirije. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja nisam rekao da su su se T-55 dobro pokazali u Ukrajini. Uostalom, T-55 su se loše pokazali, počevši od izraelsko-arapskih ratova preko pustinjske oluje i ratova u Jugoslaviji, u Iraku pa do Libije i Sirije. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ti tvrdiš da je njihov mali broj razlog zašto su se dobro pokazali.
Ja te onda pitam zašto se Abrams i Chelellnger nisu dobro pokazali jer je i njih mali broj?

Izraelsko arapski ratovi
:hahaha:

Dobar si, kao i oni "analitičari" koji pljuju novi t72 a kao argument uzimaju 1 zaljevski rat :D

Ti tvrdiš da je njihov mali broj razlog zašto su se dobro pokazali.
Ja te onda pitam zašto se Abrams i Chelellnger nisu dobro pokazali jer je i njih mali broj?

Izraelsko arapski ratovi
:hahaha:

Dobar si, kao i oni "analitičari" koji pljuju novi t72 a kao argument uzimaju 1 zaljevski rat :D
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Ruski tenkovi su se pokazali kao slabi u svim ratovima, a ne samo u pustinjskoj oluji. Jedna protivoklopna raketa dovoljna da ode kupola

@lapsi

narodu koji nije sendvicarski je zabranjen pristup

naparaduse moglo samo po odobrenom spiskucacijevaca dovedenih u autobusima kao u torovima...
Kako meni niko nije tražio ništa pri ulasku u prostor gde se vojna parada posmatrala , nas trojica smo došli kolima koji smo ostavili u garaži merkatora , prošetali se , prošli kroz šator koji je bio postavljen na jednom od mnogih prilaza i kroz metal detektor , morao sam doduše da bacim plastičnu flašicu kisele vode koju sam nosio sa sobom jer nije se moglo ući sa tim ali ebeš flašicu.
Tuda je ušlo MORE ljudi nikome nisu zabranili pristup tako da je nekome zabranjen prilaz je čista budalaština izmišljotina i laž.

Kako meni niko nije tražio ništa pri ulasku u prostor gde se vojna parada posmatrala , nas trojica smo došli kolima koji smo ostavili u garaži merkatora , prošetali se , prošli kroz šator koji je bio postavljen na jednom od mnogih prilaza i kroz metal detektor , morao sam doduše da bacim plastičnu flašicu kisele vode koju sam nosio sa sobom jer nije se moglo ući sa tim ali ebeš flašicu.
Tuda je ušlo MORE ljudi nikome nisu zabranili pristup tako da je nekome zabranjen prilaz je čista budalaština izmišljotina i laž.
jes ovi lazu jel ... pa cuje se i pripadik policiej da priznaje i objasnjava zasto im ne omogucavaju ulaz na paradu

slab pokusaj

mora da sam slike skinuo sa interneta a ne sam ih pravio

Prilozi

• 20250920_110750.jpg
    20250920_110750.jpg
    198,2 KB · Pregleda: 4

Back