Велика војна парада “Снага јединства” у Београду

Ili je to, ili rade jer moraju, jer gde si video poštenog čoveka da podržava ovaj režim?
ja ipak mislim da su preumljeni vec, jer zna se da rusija ne da ukrajini, a on kaze niko ih ne tera u nato ili koaliciju voljnih, pa isto kaze i za belorusiju, kao "pa sta" i oni su u partnerstvu za mir, ali nece u nato?

kako, "pa sta", njima su rysi dali takticko nuklearno da izravnaju celu evropu ako treba, a sns botovi se hvale sa nekom outdated krasuhom?

mi da smo na vlasti vec bismo bili NUKLEARNA vojna sila kao belorusija, ali ovaj rezim je njih odhebao, i lupio im sankcije, i sada bi da se poredi sa njima - krajnje sns licemerje ogrezlih u lazi, ali ja mislim da su prosto preumljeni da misle po diktatu, a ne svojim glavama

Kaže nam Šizoje da je ovo bila najveća vojna parada u istoriji na Balkanu.

Da vidimo kako stvari zaista stoje:

1975. godine ulicama Beograda je marširalo 11500 vojnika, 760 artiljerijskih orudja, 113 borbenih i 506 neborbenih vozila, 45 lovačkih, 14 transportnih i 22 školska aviona, 35 helikoptera, kolona je bila duga 10,2 kilometra, a to je ukupno više od svega što vojska Srbije danas poseduje.
Desilo se to kada je on imao 5 godina i niko nije hteo da se igra sa njim u vrtiću.

sve je to od loseg vina, halucinira

Иако се на малобројним снимцима из ваздуха види да испред централне бине није било више од хиљаду, до две људи, Александар Вучић без блама се опет гађа бројкама.​

ХУЉА Вучић довукао шачицу ботова на параду, сад тврди: Било је 47.000 људи!?!

rezis ti, rezim ja ali i dalje NE CUJEM neko ime,politiiku,plan na 2-5-10+ godina.
sta se moze uraditi?svima je jasno da ovo treba cupati ali sta se nudi zauzvrat?
na stotinak pitanja niko ne daje odgovor.

super. mladi, nekaljani mudri studenti. nasa buducnost daj neku spiku.
ubedi me da ce mi biti bolje, ili kojim bismo PUTEM isli.

ali mojne mi dolazis sa onom prepetooktobarskom: "samo da skinemo slobu, pa CEMO LAKO
i stvarno, pojedincima je postalo lako posle pobede.

za te klince se to nije desilo. nit spada pod istoriju, a oni se sami ne secaju

tampon zona gde hoces da ti bude bolje a ne mozes nikako

tkd romantizovani moji studenti, nejde to tako. ostajemo uz ovo jer su jos plate i penzije redovne :cool:

"samo da skinemo slobu, pa CEMO LAKO
i sve slobine ministre, ukljucujuci i av-a, da lustriramo
ostajemo uz ovo jer su jos plate i penzije redovne :cool:
kako kome, ali nije vam posteno sto lazete narod ovako, kao da sns obezbedjuje plate i penzije, mozda sinisin prijatelj sa offshore racuna?

redovni ce sve vise da budu uterivaci dugova, ostacete i bez gaca

sve je to od loseg vina, halucinira

Иако се на малобројним снимцима из ваздуха види да испред централне бине није било више од хиљаду, до две људи, Александар Вучић без блама се опет гађа бројкама.​

ХУЉА Вучић довукао шачицу ботова на параду, сад тврди: Било је 47.000 људи!?!

Parodija a ne parada i još je sprečio beograđane da dođu :rotf:

...

U zemlji koja je odavno propala, korupcijom izjedena, izolovana i u zavadi sa svim komšijama, a iz svih ratova izašla kao gubitnik i davalac teritorija, ostalo je još samo jedno zrno što donekle liči na instituciju - IMG_20250920_224411.png vojska...
IMG_20250920_232526.png
Hrvatsko, srpsko, nebitno, sve je to naše.
IMG_20250920_225136.png
Jedna situacija u crnackom delu univerziteta u USA je izgledala ovako ...

Doslo par belaca studenata da jedu u menzi ...

E to , tu zedj za prikazom moci pa se ljudi priklone onome ko je bahatiji i bezobrazniji , i istera svoje, to je masovno kod dodjosa iz Bosne u Srbiji , a kazu mi i kod Krajisnika...
Od ranije znamo da je to fora crnogorskog jedinstva, nije bitno sta je govorio , nego ne moze da krece na crnu goru...

E toga se namnozilo u Srbiji i sad mora da se gledaju parade, da se gledaju kobre kako biju studente...
Adobe Express - file (1).png
...
Као нестраначка личност , као грађанин сам присуствовала паради , патриота је изнад странке и изнад сваке полтичке поделе , ти ниси полтички сазрео да то разумеш...
Adobe Express - file (3).png
Zaboravilo se da kada je Juga bila najjača i dobro opremljenja da je dobila po nosu tako da se ni do dana današnjeg nije oporavila. Svako izbjegava da uvrijedi vojsku, jer vojska je stabilnost i zaštita građana, bila, sada više ne mogu biti potpuno uvjerena u to.
Mnogi to ne gledaju kao demonstraciju vojne sile, već kao prijetnju. Opasna je ova igra!
IMG_20250920_223818.png
O poštovanje Lapsi
U jugi je bio gradjanski rat a to se sada nece dozvoliti ovim jehovinim svedocima da seire vise.:mrgreen:
Opasna opasna igrica tako da komšije bolje da gledaju u svoje nego u naše dvorište.
Adobe Express - file (2).png
a za to vreme sns botovima nalozeno da kukaju za kokainom koji uvoze iz juzne amerike...
Adobe Express - file (5).png
Kaže nam Šizoje da je ovo bila najveća vojna parada u istoriji na Balkanu.

Da vidimo kako stvari zaista stoje:

1975. godine ulicama Beograda je marširalo 11500 vojnika, 760 artiljerijskih orudja, 113 borbenih i 506 neborbenih vozila, 45 lovačkih, 14 transportnih i 22 školska aviona, 35 helikoptera, kolona je bila duga 10,2 kilometra, a to je ukupno više od svega što vojska Srbije danas poseduje.
Desilo se to kada je on imao 5 godina i niko nije hteo da se igra sa njim u vrtiću.
robot2.690-fotor-bg-remover-20250920233515.png

Da, jer su želele da postanu članice tog vojnog saveza. Pristupile svojom voljom podnevši zvaničan zahtev za članstvo.

Postoje mnoge zemlje koje su deo programa partnerstvo za mir, a kojima članstvo u NATO ne predstavlja strateški cilj.
To su zemlje označene narandžastom bojom. Zemlje označene zelenom bojom su one zemlje koje si pomenuo, a to su nekadašnje članice partnerstva za mir koje su u NATO pristupile svojom voljom. Niko im nije naredio da se priključe.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Partnership_for_Peace

Pogledajte prilog 1787517

Irska, Švajcarska, Austrija, Srbija, Rusija, Belorusija, Kazahstan, Kirgistan, Tadžikistan, Turkmenistan, Azerbejdžan i Jermenija su takođe članice partnerstva za mir, ali svim ovim zemljama nije cilj članstvo u NATO. Niko ih ne tera silom.

Evo i kako ide proces pristupanja savezu.
https://www.nato.int/cps/en/natolive/topics_49212.htm
Prvo da se uvede redovni vojni rok u odgovarajućem trajanju, posle ćemo na tenane o tome. :D

P.S. Naravno, nema ”učlanjivanja”.

Back