Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.476
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si ćoravZašto ne namontiraju rakete i bombe i polete ako smiju.
Eeee da malo opiturani ali iste kante kao i prije 34 god.
Što baš Niš?Ništa, rukavica je bačena. Sad ćemo mi nabaviti sustav koji može dosegnuti Niš.
Da je to bar jedino što ne razumeš.Ne razumem sreću i oduševljenje članova iz okruženja, a ni članova iz dalekih zemalja. Je l to znači da su oni srećni zbog naše vojne moći koju će, ne daj Bože ako zatreba, posmatrati sa bezbedne udaljenosti?
Koncesija. Znaš da je dijeli šakom i kapom.Ne razumem sreću i oduševljenje članova iz okruženja, a ni članova iz dalekih zemalja. Je l to znači da su oni srećni zbog naše vojne moći koju će, ne daj Bože ako zatreba, posmatrati sa bezbedne udaljenosti?
Ko ti kriv.E bga kad ne živim u Dojč
![]()
Nisu dijelili dnevnice!Ne.Zasto bih to ja doputovala?
Ali voljela bih da sam mogla doci,zasto da ne?
Када се од Хирошиме и Нагасакија ратовало нуклеаркама? Немој да се петљаш изван твог фаха.Koliko vas zaista misli da će ovo moći da nas zaštiti od bilo koga?? U eri nukelarki mi šetamo ometača![]()
A gde si ti pročitao da sam rekla sa se ratovalo??? Suština je u stepenu naoružanja neke države. Države koje imaju nuklearni arsenal su i dalje super sile koje kreiraju geopolitičku scenu. Sad očekujem da mi kažeš mrš u kujnu i spremaj gibanicuКада се од Хирошиме и Нагасакија ратовало нуклеаркама? Немој да се петљаш изван твог фаха.
???A koliko vidim naši MiGovi-29 su leteli naoružani:
Koliko vas zaista misli da će ovo moći da nas zaštiti od bilo koga?? U eri nuklearki mi šetamo ometača![]()
Ne mogu da vjerujem da si propustila izlet u g.grad i ne znam ( obzirom da nisu izbori) je li organizirana i kakva dnevnica ovaj putNe.Zasto bih to ja doputovala?
Ali voljela bih da sam mogla doci,zasto da ne?
Zato što sam gledao uživo.???
Kako znaš dahe slika sa parade?
Али са књажевачким сиром! Најбољи је на свету, много других сам пробао.A gde si ti pročitao da sam rekla sa se ratovalo??? Suština je u stepenu naoružanja neke države. Države koje imaju nuklearni arsenal su i dalje super sile koje kreiraju geopolitičku scenu. Sad očekujem da mi kažeš mrš u kujnu i spremaj gibanicu![]()
Ti vjeruješ AI ??
Onda nema razloga da ne vjerujem tvojim očima...Cash piše iz daleke zemlje....zašto na slici dva aviona imaju samo na desnom krilu neku vrste rakete a dva uopće ne?Zato što sam gledao uživo.
Dobra šminka i pozerajPa nije ovo ni bilo namenjeno da plaši bilo koga oko nas, oko nas je NATO.
ovo je sve za unutrašnju upotrebu