Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.448
Грађанин Додик је својим присуством УВЕЛИЧАО параду.
Дословно УВЕЛИЧАО. Физички
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, spremate se za obranu Srbije. Tako pričate.Znamo i to zato se spremamo
Pogledajte prilog 1787839
Tako je za odbranu Srbije i Republika Srpska je deo našeg sveta.vi vašu herceg bosnu.Ne, spremate se za obranu Srbije. Tako pričate.
Šta vas briga za druge države? To nisu vaša posla. Vi razvijate obrambenu vojsku. Dakle, ako netko napadne Srbiju.
A dobro...Tako je za odbranu Srbije i Republika Srpska je deo našeg sveta.vi vašu herceg bosnu.
Laž, sve što Srbija poseduje je bilo tu, osim stvari koje nisu stigli da prefarbaju i osposobe za pokret, jer dosta stvari se raspada.Znamo i to zato se spremamo
Pogledajte prilog 1787839
Vraćaš mi za branitelje a? PoštenoVučić: Naša parada je uspješnija i veća od hrvatske
Pogledajte prilog 1787777
Jedina osoba na svijetu koja je u stanju nadmašiti HDZ.
![]()
![]()
![]()
@Grom_sa_neba!, @момоа, toliko sam vam već puta rekao - ne morate Ga slaviti, ali da ste pametni, slavili bi ga.
Грађанин Додик је својим присуством УВЕЛИЧАО параду.
Tebi i tvom Vučiću?
Vraćaš mi za branitelje a? Pošteno
Zar ti nije čudno da to kaže ustaša? Je l' si pomislio nekad da ti ne želi dobro (želi Vučića), baš zbog toga što je Ustaša?
cak ga i ustase hvale kaze da dobro vodi Srbiju
komentari?
Koga ustaše hvale...cak ga i ustase hvale kaze da dobro vodi Srbiju
komentari?
Zar ti nije čudno da to kaže ustaša? Je l' si pomislio nekad da ti ne želi dobro (želi Vučića), baš zbog toga što je Ustaša?
Jel imaš neki komentar o KiM, ili bežiš ko *****?
cak ga i ustase hvale kaze da dobro vodi Srbiju
komentari?
Jel imaš neki komentar o KiM, ili bežiš ko *****?
I to ti ne smeta? Veliki si ti licemer.da izdao je kim
al tako je sebi obezbedio 100% podrsku zapada, vidis da vas blokadere sem nekih portira niko u EU ne prima
al budi realan kao ja
izdali bi kosovo i vi blokaderi za podrsku zapada, tu ste isti
Što je, naravno, opravdanje za Veleizdaju?da izdao je kim
al tako je sebi obezbedio 100% podrsku zapada, vidis da vas blokadere sem nekih portira, i hrvatskih ustasa poput Picule i Bartulixe niko u EU ne prima i niko ne sljivi
budi realan kao ja
izdali bi kosovo i vi blokaderi za podrsku zapada, tu ste isti
Ujak nema razlog da gnoji za razliku od pete kolone.Zar ti nije čudno da to kaže ustaša? Je l' si pomislio nekad da ti ne želi dobro (želi Vučića), baš zbog toga što je Ustaša?
I to ti ne smeta? Veliki si ti licemer.
zamisli da je pohvalio Tadića, verovatno bi ti bilo sumjivo, zar neUjak nema razlog da gnoji za razliku od pete kolone.
Kao što si bio u Hrvatskoj i lomili ti shoferkusmeta mi, zato ne glasam za njega
al vecini srba ne smeta
prvom tebi ne smeta
ja sam samo realan
90% srba zabole za kosovo , samo gledaju svoje dupe i svoj interes
ti prvi
eto napisi kad si posledji put bio na Kosmetu
ja sam otprilike jednom mesecno u Pristini i Gracanici