Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесу гинули за интересе прво ВБ, а после САД, али не баш без оружја и униформи. Мало си претерао. Нису се они показали као лоши војници, него су водили искључиво туђе ратове.Da ali bez oruzja, slave dan i dogadjaj kad su najgore naebali u istoriji, propali pokusaj ovladavanja Dardanelima u 1. sv. ratu. Prvo kratak mars regularne vojske a zatim potomci ucesnika svih ratova koje je Australija vodila bez oruzja i uniformi, nesto kao odavanje pocasti BEANIOCIMA Australije u Turskoj, Koreji, Vijetnamu, Avganistanu itd.
Ма какав "врховни командант"? Има два сведока да је служио војни рок.
А вероватно ни портир из њихове амбасаде. Кога бре интересује не овде, него у свету, заменик министра Француске? Или министар, или председник? Испушене луле.Stefanović o paradi: Ni zamenik ministra Francuske ne bi bio tu da nije kupovine rafala
https://nova.rs/vesti/politika/stef...ancuske-ne-bi-bio-tu-da-nije-kupovine-rafala/
Parade su bez oruzja i orudja bar ja nisam video (na televiziji) nikada paradu sa naoruzanjem ni u jednom glavnom gradu drzava i teritorija Australije. "Svoje ratove" vode samo sile boranija, kao Australija ili Jugoslavija se uvek prisljamce nekome jer se same ne mogu odbraniti ili osvojiti nesto.Јесу гинули за интересе прво ВБ, а после САД, али не баш без оружја и униформи. Мало си претерао. Нису се они показали као лоши војници, него су водили искључиво туђе ратове.
Ово је за Србију историјски нетачно и ти то одлично знаш. У Балканским ратовима и Великом рату је повратила своје историјске територије, а што их је касније изгубила је друга прича. Тачно да је тада имала савезнике, али у суштини све је то вратио српски војник у опанцима. Како рече један француски генерал "Срби пешке, ми на коњу и никако да их стигнемо". Немојмо да багателишемо најславније странице наше историје!Parade su bez oruzja i orudja bar ja nisam video (na televiziji) nikada paradu sa naoruzanjem ni u jednom glavnom gradu drzava i teritorija Australije. "Svoje ratove" vode samo sile boranija, kao Australija ili Jugoslavija se uvek prisljamce nekome jer se same ne mogu odbraniti ili osvojiti nesto.
Bio je ćata.Ма какав "врховни командант"? Има два сведока да је служио војни рок.Рачуна се и оно на Палама са "кишобраном".
Zasto su sklapali savez sa Grcima, Bugarima kada su mogli sami? Potvrdio si sta sam napisao mali nikad sami, to nije potcenjivanje vec realne mogucnosti. Australija je uz pomoc Amerikanaca zaustavila Japan na Novoj Gvineji jer sama mozda ne bi uspela, isto vazi i za Srbiju sama verovatno ne bi uspela, nije to nikakva sramota.Ово је за Србију историјски нетачно и ти то одлично знаш. У Балканским ратовима и Великом рату је повратила своје историјске територије, а што их је касније изгубила је друга прича. Тачно да је тада имала савезнике, али у суштини све је то вратио српски војник у опанцима. Како рече један француски генерал "Срби пешке, ми на коњу и никако да их стигнемо". Немојмо да багателишемо најславније странице наше историје!
Аустралија је водила само туђе ратове, нико њих није напао, а камоли освојио.
Potpuno delim misljenje, parada bez Rusije nije parada, pa ni bez Kine, svaka cast vojsci ali bih volela da je vise vojnika i ljudi, tehnologija sama po sebi ne znaci ako ne postoji "srce junacko".Значи,
Вучић је већ прошлооооооост!
Народ му неће опростити ИЗДАЈУ, а нарочито ову "на небу"....
Без обзира на све, Руси су увек били и остали они којима Срби највише верују.
НЕДОСТАЈАО је..... !!!
![]()
https://www.slobodnaevropa.org/a/paradno-za-putina/26639375.html
Hoćemo još i Bosnu i to je to.Pri tome zlonamjerno zaboravljaš kako je nastala NDH i kako ste zajedno za AU napali Srbiju.Dakle u dva velika rata pokušali ste na štetu Srbije da iskoristite priliku i dobili batine.Vi ne da niste pandam Izraelu vi ste kontraprimjer, vi ste beskičmenjak država koja u sjenci Nato pakta prati preko plota šta radi Srbija.Čega se bojite?Srbe ste već protjerali iz Hrvatske pod patronatom Nato alijanse, zato ste ubrzano i ušli u taj savez, morali ste vratiti uslugu za Krajinu jer ste svu logistiku i vojnu i političku dobili od njih 1995 godine, da vojno rješite pitanje Srba u Hrvatskoj.I nije vam dovoljno?
Sta si ovde napisao da je Australija boranija?Parade su bez oruzja i orudja bar ja nisam video (na televiziji) nikada paradu sa naoruzanjem ni u jednom glavnom gradu drzava i teritorija Australije. "Svoje ratove" vode samo sile boranija, kao Australija ili Jugoslavija se uvek prisljamce nekome jer se same ne mogu odbraniti ili osvojiti nesto.
Zar nije? Pogledaj komsije u J.I. Aziji niko ispod sto miliona mlade populacije, bolji polozaj i klima. Jugoistocna Azija se toliko promenila u zadnjih 20 godina za ne verovati a sa daljim usponom Kine napredovace jos brze.Sta si ovde napisao da je Australija boranija?![]()
I ja htela da budem lepa Brena kad sam bila malaHoćemo još i Bosnu i to je to.
Znam da hocete.vi vase mi naseHoćemo još i Bosnu i to je to.
Mi želimo i vaše.Znam da hocete.vi vase mi nase![]()