- Poruka
- 1.701
Pricam uopsteno.
Da, da razumeo sam te. Ali to znači da si i ti posekla šume, zagadila vazduh, napravila nuklearku .... !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pricam uopsteno.
Како када је комунизам и против православне Србије и против православне Русије. Па сети се само како су Романови побијени.
Не лапрдај, Романови нису представници вере и Бога
Биће да ти лапрдаш. Комунизам је пројекат владара из сенке да униште и Србију и Русију. Романови су побијени зато што су били представници Бога и православља.
Какву бре планету , ти живиш у Србији
Не хули лудаче на данашњи дан
Drugarice, a Srbija je na Marsu![]()
Биће да ти лапрдаш. Комунизам је пројекат владара из сенке да униште и Србију и Русију. Романови су побијени зато што су били представници Бога и православља.
Не хули на данашњи дан
Неко ко меша православље и комунизам је све сем нормалног.
Drugarice, a Srbija je na Marsu![]()
Tvoje bidžule su ga već preorale. Oni samo hoće da isprave pogrešno kopanje od strane divljaka !
dam khitu na panj da će ruje opet nesto da "izvedu" i sami sebi nesto da potope,unište, nebitno- syebat će nesto garant po običaju
sacuvaj nas bože pijanih rusa i oružja u njihovim rukama
eno neki dan im se opet srušio avion ti rusi nisu normalni
Правилно jе отпузао у рупу. Значи код њих појавио информација - ШТА ми ће тестирати на мору.
На земље, у Русиjи тестови су већ спроведене. Остало на мору.
![]()
![]()
Nije cudno kad imas hiljade aviona da se neki i srusi...ali kad imas samo 2 aviona,i oni se sudare u vazduhu,e to mogu samo sampioni ...
treba imati mooda i syebat sam sebi 100% avijaciju, a niko ne smije da te napadne, ajte vi to napravite. ima "šipci" da vas pojedu za doručak sve sas one gazele što ponekad polete
Ovo bi moglo da nešto znači dugoročno.
Američki brodovi odlaze iz Sredozemlja a ruski u velikom broju dolaze.
Nešto se veliko sprema.
malo nas je, al nije da nema...To braco ! Neka se zna ko je gazda !
Ovolika sila usred Sredozemlja uliva spokoj i raduje svakog normalnog Srbina ...![]()
Ради се о рониоцима диверзантима са великим деценијским искуством, не знам да ли та јединица још постоји али јесте еквивалентна руским.
priblizva se vreme napada na iran