Velika Srbija

...ajde malo uzmi igraj total war ili civilization IV ...osvoji ceo svet...cisto da se smiris malo...
Kako si ti dobar doca. Pa da su to preporucili Hitleru ne bi bilo WW2.
Evo ja sad osvojio ceo Meksiko i severne ande u jednoj staroj igrici i stvarno mi nije do Velike Srbije. Mada proci ce me to.

Одакле излазе овакви ликови?
Један о великој Србији,
други о Босни из 2000 год. п.н.е,
трећи о радикалима као свецима,
четврти о прошлости СМ као потомак папагаја...
пети о јасеновцу као дечјем забавишту
шести о ЦГ као чистилишту.......

Па докле бре више,
направите неки свој форум,
па гланцајте ципеле тамо...... :wink:

Pepeo:
Одакле излазе овакви ликови?
Један о великој Србији,
други о Босни из 2000 год. п.н.е,
трећи о радикалима као свецима,
четврти о прошлости СМ као потомак папагаја...

Па докле бре више,
направите неки свој форум,
па гланцајте ципеле тамо...... :wink:

eto zato sam ja sebi napravila svoju temu... :wink: a ti se jos cudis...ccccc

Ha-Nocri:
Slazem se sa tobom da je pun gluposti, ali je i teritorija znacajna... vece trziste. Doduse ako udjemo u EU bicemo veliki kolika je sama EU. Ali ojasni ti to nekom ko je zatucan.

Ја мислим утицају који ће обезбеди да будемо равноправни са суседима и да утичемо
на поштовање права Срба у другим државама.
Нико не говори о томе да имамо утицај као нпр. Француска или Немачка да не помињем
неке још веће и јаче земље.

Nikola Forkapa:
Jeste , jeste Total War i Civilization ostavljam pagiju,a ja sam pravi rat vec doziveo ,izgubio mnogo ,ali sam shvatio poentu koju ce pagi moci da shvati samo ako dozivi.

...a otku ti znas da ja nisam izgubio vise u ratu od tebe...
...tvoj je problem sto ne smes sebi da priznas da si ispao magarac, pa se i dalje zaludjujes velikom srbijom kao extra idejom...
...a istina je da ni ovolickom srbijom ne znamo da vladamo...
...a ja sad treba do kraja zivota da se plasim za svoju decu zbog takvih kao sto si ti...

Naravno da mozemo imati veliku Srbiju, ali to se vise care ne radi oruzjem i "cakijom" nego ekonomski. Trebamo sve snage utrositi na ekonomski oporavak i na povecanje nataliteta i posle je sve samo pitanje vremena. I da verujem da to mozemo postici.

pagi:
...a otku ti znas da ja nisam izgubio vise u ratu od tebe...
...tvoj je problem sto ne smes sebi da priznas da si ispao magarac, pa se i dalje zaludjujes velikom srbijom kao extra idejom...
...a istina je da ni ovolickom srbijom ne znamo da vladamo...
...a ja sad treba do kraja zivota da se plasim za svoju decu zbog takvih kao sto si ti...

Plasi se onih koji ubijaju nas narod,a ne onih koji imaju hrabrost da kazu sta misle i cemu se nadaju.Ne zelim da ovaj narod uvek bude slihtara Amerima i drugima. Zasto ne bi malo mi bili pravi Srbi i ne odricali se svojih vekovnih ognjista.

Nikola Forkapa:
Plasi se onih koji ubijaju nas narod,a ne onih koji imaju hrabrost da kazu sta misle i cemu se nadaju.Ne zelim da ovaj narod uvek bude slihtara Amerima i drugima. Zasto ne bi malo mi bili pravi Srbi i ne odricali se svojih vekovnih ognjista.

Па ко каже да нисмо прави Срби?
Мали смо, мали,
и велики кад огладне могу да нас поједу..... :wink:

Nikola Forkapa:

...ok...evo ja imam hrabrosti da kazem da se nadam da ovde nikad vise nece biti rat...
...i veruj mi da u zivotu necu ispucati metak, a uradicu za srbiju mnogo vise nego takvi sto se busaju...

Nikola Forkapa:
Mali u odnosu na koga ,Ameriku?Pa pobedjivali smo mi i jace od njih(Svabe 2 puta).

Хм, јел слушаш себе?
Како смо то победили швабе?
Сами?
Не бих рекао..... :wink:

Да, у односу на америку, русију, кину, итд.....
У односу на све развијене земље, много мали,
а кад си мали, не иде да се пуваш и бусаш у груди јуначке,
већ да чекаш, и стојиш по страни.... :wink:

Nikola Forkapa:
Mali u odnosu na koga ,Ameriku?Pa pobedjivali smo mi i jace od njih(Svabe 2 puta).

Ne veci smo i jaci od Amerike. Samo si jednu malecku cinjenicu zaboravio. Njih ima oko 300 miliona, a nas jedva 9. Tako da, ni u pogledu ekonomije, ni u vojnom ni u bilo kom drugom pogledu mi Amerima ne smemo ni da prismrdimo. Za 2 sata mogu ne samo Srbiju da uniste nego CEO BALKAN. Ne mislim na nuklearke.....

Ne veci smo i jaci od Amerike. Samo si jednu malecku cinjenicu zaboravio. Njih ima oko 300 miliona, a nas jedva 9. Tako da, ni u pogledu ekonomije, ni u vojnom ni u bilo kom drugom pogledu mi Amerima ne smemo ni da prismrdimo. Za 2 sata mogu ne samo Srbiju da uniste nego CEO BALKAN. Ne mislim na nuklearke.....
E sad. Ti nisi isao u vojsku? Prosle bi bar 2 nedelje. :D

Greater Serbia map proposed by the leader of extreme-nationalist Serbian Radical Party, Vojislav Šešelj, in the late 1980s. Što se mene tiče, ne podržavam Šešeljevu ideju, ali RS i RSK bi trebalo da budu deo Srbije.

Prilozi

• 464.jpg
    464.jpg
    44,7 KB · Pregleda: 4
stefan.v.:
Greater Serbia map proposed by the leader of extreme-nationalist Serbian Radical Party, Vojislav Šešelj, in the late 1980s. Što se mene tiče, ne podržavam Šešeljevu ideju, ali RS i RSK bi trebalo da budu deo Srbije.
nepodrzavam ali se slazem ustvari se neslažem nego imamo iste principe ustvari samo mislimo isto ma ne, ne ustvari ja mislim......

USTVARI MRŠ U KREVET :evil: :evil:

i papicu da si pojeo

Back