Велика Србија данас

Да ли се залажете за Велику Србију ?

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja samo vidim da mnogo vas živi u prošlosti i zaziva slavnu - ili manje slavnu - prošlost.
Vama istorija dođe kao neka droga.

Na kraju krajeva i ovaj topik.
Nema teoretske šanse da neki Hrvat na domicilnom forumu pokrene temu o velikoj Hrvatskoj,
a da ga ne smatraju duševnim bolesnikom.

То све говори о вама. Тако раде новокомпоновани народи.

Ja samo vidim da mnogo vas živi u prošlosti i zaziva slavnu - ili manje slavnu - prošlost.
Vama istorija dođe kao neka droga.

Na kraju krajeva i ovaj topik.
Nema teoretske šanse da neki Hrvat na domicilnom forumu pokrene temu o velikoj Hrvatskoj,
a da ga ne smatraju duševnim bolesnikom
.

Sad ga pretera! Koliko je to "mnogo nas", i na cemu se zasniva ta procena? Na krsti? Cak i ovde imas dosta likova, koji su u najmanju ruku indiferentni prema ideji "Velike Srbije", pa ni ne zele da diskutuju o tome. Takodje je dosta onih koji osudjuju tu ideju. Mitomana i megalomana je zapravo jako malo, koliko god vi mislili da smo mi vecinski takvi. A to o Hrvatima i velikoj Hrvatskoj, nisam bas siguran... cesto cujem price Hrvatska do Zemuna i sl...

Poslednja izmena:
Sad ga pretera! Koliko je to "mnogo nas", i na cemu se zasniva ta procena? Na krsti? Cak i ovde imas dosta likova, koji su u najmanju ruku indiferentni prema ideji "Velike Srbije", pa ni ne zele da diskutuju o tome. Mitomana i megalomana je zapravo jako malo, koliko god vi mislili da smo mi vecinski takvi. A to o Hrvatima i velikoj Hrvatskoj, nisam bas siguran... cesto cujem price Hrvatska do Zemuna i sl...

Ma jesi to kad čuo u nekoj raspravi? Možda isključivo kao provokacija, a ne kao iole ozbiljna ideja.

Ma jesi to kad čuo u nekoj raspravi? Možda isključivo kao provokacija, a ne kao iole ozbiljna ideja.

Cenim i tvrdim, da je ideja Velike Srbije vise zastupljena u vasim glavama, kao beskrajni izvor argumenata. Nabijate nam na nos Garasanina, Moljevica, Drazu, Rankovica i sl.... a iznenadio bi se, koliko malo Srba zna nesto vise o tome. Ljudi smo kao i svi ostali, muce nas isti problemi svakodnevnice, zar stvarno mislis da vecina mozga o tome, vizira i planira taj projekat.... smesan si!

Poslednja izmena:
Cenim i tvrdim, da je ideja Velike Srbije vise zastupljena u vasim glavama, kao beskrajni izvor argumenata. Nabijate nam na nos Garasanina, Moljevica, Drazu, Rankovica i sl.... a iznenadio bi se, koliko malo Srba zna nesto vise o tome. Ljudi smo kao i svi ostali, muce nas isti problemi svakodnevnice, zar stvarno mislis da vecina mozga o tome, vizira i planira taj projekat.... smesan si!

A vidiš, kad ti ja kažem da Hrvati ne vole ustaše, onda ti to zvuči nevjerojatno. Ja možda robujem stereotipima, ali ni ti nisi daleko.

Кога још боли туки за то, они су измет од наших предака, отуд смрад...

Посвети се садашњости и будућности и врати се на тему...

Хтео сам да објасним неке чињенице ово нашем покрштеном пријатељу,

Back