velika RS

~Petar~:
covek je baja,
car
hvali se kako je sjeb'o radikale tamo, kako to treba tako i ovde
a oni i dalje balave na njega

to je umece :D

ima naravno i drugih stvari, vaznijih, kod tog dodika, al' ovo mi je simpa

Додик није сјебао радикале, и политичка сцена Србије и РС се не може поредити. Чисто да споменем да је овдје ДС подијељен на 3 странке које заједно немају ни 100 гласача, што најбоље говори о апсурду спомињања радикала и прављења паралеле. Овдје су сви патриоте, и разлика између СДС, СНСД-а, ПДП-а је минимална, и нас овдје одликује јединство у готово свим питањима, поготово националним. И још нешто да споменем, овдје у народу који изузетно прати политичку сцену Србије радикали су најпопуларнији, па ДС и ДСС. Иначе Чеду и компанију дословце мрзимо, а да не спомињем Б92 и Вучо, Кандићке, Бисерко и сличне који се не скидају са телевизија у ФБиХ.

naravno da ne mogu da se porede srb i rs.

a ja mislim na ovdasnje radikale, svrsavanje na dodika uprkos njegovoj spiki o njima, podrsci ds-u, muvanja sa kostunicom i dinkicem...
a nije da me previse zanima koliko ds ima tu, dal' je podeljen i koga vi volite iz srbije, koga mrzite

Никола:
Додик није сјебао радикале, и политичка сцена Србије и РС се не може поредити. Чисто да споменем да је овдје ДС подијељен на 3 странке које заједно немају ни 100 гласача, што најбоље говори о апсурду спомињања радикала и прављења паралеле. Овдје су сви патриоте, и разлика између СДС, СНСД-а, ПДП-а је минимална, и нас овдје одликује јединство у готово свим питањима, поготово националним. И још нешто да споменем, овдје у народу који изузетно прати политичку сцену Србије радикали су најпопуларнији, па ДС и ДСС. Иначе Чеду и компанију дословце мрзимо, а да не спомињем Б92 и Вучо, Кандићке, Бисерко и сличне који се не скидају са телевизија у ФБиХ.
To je prava stvar,ili si Srbin i za Srbiju,ili idi u svoju maticnu drzavu...ovako cuce u Srbiji i laju kako nista ne valja,a s druge potkopavaju Srbiju.S drugima treba saradjivati samo ako imamo interesa.

Yopa:
Dodik je svetski mega car.

Doduse, kad imas protivnike poput Silajdzica (IQ 2) i Komsica (IQ 3), ne trebaju ti prijatelji. Sto se kaze preko Drine:"Lako je tebi budalu zayebavati."
Jedini njegovi pravi neprijatelji su Silajdžić i Tihić. Hrvati u BiH su prilično mirni, sa njima nema problema, mislim da se više ne vole muslimani i Hrvati, ali to je njihov problem. Avaj, Dodik Silajdžića nosa na malom prstu, nije mu dorastao, onu bikvu Tihića i da ne pominjem. Bio sam se brinuo kada je SBiH smenila SDA na vlasti u Federaciji, jer sam smatrao da je Silajdžić puno opasniji od Tihića. Sreća te sam se prevario. Jedino u čemu Siladžić prestiže Tihića je mržnja i podlost.

filatelista:
Dodik jeste dobar političar. Jedan od retkih koji shvata da je država velika onoliko koliko je ekonomski jaka, a ne sa nekom novom livadom. Prateći trendove u BIH, vidim da se po svemu brže i bolje razvija od federalnog dela i to je dobro. Čak je i počela da opada stopa nezaposlenosti i dolaze velike i značajne investicije.
jel' iz Srbije?

Karlito Brigante:
To je prava stvar,ili si Srbin i za Srbiju,ili idi u svoju maticnu drzavu...ovako cuce u Srbiji i laju kako nista ne valja,a s druge potkopavaju Srbiju.S drugima treba saradjivati samo ako imamo interesa.
Znaci ti ne pljujes sada kada su demokrate na vlasti haha
E vidis, za nekog je to dobra strana Srbije, a za nekog losa. A ti da teras neke iz drzave ako ne misle ko ti :o
Pravi si demokrata ;)

Back