velika molba za jominija i irona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е комшо, увек си био велико :heart:

Ma komšo, Jerry je dobar momak. Svi mi umemo da podilejišemo. Često je "tvrd" i kao takav izvanredna je meta za drugu stranu, da ga provociraju i tako to ... Ali upravo zato je i zanimljivo.

I sam znaš, da imaš pacijente koji ti se lepe za komentare, i jedva čekaju da provociraju. Svima se to manje-više dešava.

Poenta je da "preživimo" i naučimo kako da u granicama "glođemo" jedni druge. Kao kad s drugarima pričamo uživo. Bez teških svađa. Tako je interesantno i to je ono što je zabavno ovde i zbog čega trošimo vreme pred ekranom.
 
da se Jerry Roperu skine ban, on je na neki način deo ovog foruma i predlažem da se njemu dozvoli da se vrati sa svojim nickom,

verujem da će svi pristati i da je to u interesu foruma
ipak članove od 7 i kusur hiljada postova nije tek tako lako odbaciti

Apsolutno! Jerry je jako simpatican i zaista je doprineo mnogo ovom pdf (to sam primetila iako sam tek od skoro ovde). Bez njega nije toliko zanimljivo ... nisam primetila da je vredjao bilo koga (osim uoci izbora, ali treba ga razumeti, mnogo se iznervirao).
 
:heart:Molitva za Jerry-ja:heart:

Aj da zapevamo ...:lol: Moooolitvaaaaa ...
g150.gif
 
Па нормално да Џерију треба скинути БАН - И НЕ САМО ЊЕМУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Марлон, веКсла....... и други стари чланови чији је допринос да овај пдф буде најпосећенији свакако потпуно евидентан.
Cudno, ili nije?!
VeKsla, Dzery, Marlon....
Odredjena politicka grupacija u nemilosti:rolleyes:
Na "zapadu" nista novo:(
 
pisi ujka vaso...da se dzeri vrati,i da mu se da cinovnicka plata
salim se...meni je momak vrlo drag.....od mojih prvih postova....pa do sada....jednostavno,nije pdf politika to bez dzerija,koji je uvek bio korektan iako nedelim njegovo misljenje gotovo nioko cega,ali je svoj stav obrzlagao fino i kulturno...plus mi je drag jer je bio pripadnik 37 mhz brigade....slican nam je bio ratni put...pa mi je momak zato drag,nevezano za forum,iako se nikada nismo sreli....bar da znamo...mozda u ratu...ko zna
 
Jarry je najčešće bio pristojan. Nikad se nisam složila ni sa jednom njegovom izjavom, ali se ne sećam da je nekoga vredjao. Ne znam šta je bilo i zašto je banovan, ali jesam za se vrati, iz sve snage.

Pojavili su se neki primitivni ljudi koji nisu u stanju da podnesu snagu kontraargumenta, ja sa Jarry-ijem nisam nikad imala raspravu tog tipa.

Jarry je skroz ok.
Slazem se potpuno. Video sam par puta da je uvredio ljude, ali tu nisu bile psovke ukljucene. Sada sto su njegove ideje sulude je druga stvar. Glasam za unbanning ;)
 
Чекај бре, ваљда се и Џери ту нешто пита!
Па мајку му, не мислите ваљда да ће један поносни Србин да се извињава, да лиже тамо где је пљувао!
Ја то себи никада нисам допустио, без обзира на број постова који је остао тамо негде... Наша дела ће увек да живе, не дај се Џери!

СРБИЈА СЕ САГИЊАТИ НЕЋЕ!!!

... ал` сад стварно!
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top