Velika ljubav ili opsesija

Sada nisam zaljubljena ,ali kada se zaljubim volim do besvesti.Na primer blenem u tu osobu,pričam o njoj,nadgledam je gde je ,trčim,letim,izjavljujem joj po 3 puta ljubav itd.I da stalno razmišljam o toj osobi a ta moja zaljubljenost uglavnom traje mesec dana ili godinu i po.Pa sad nisam sigurna da li je to što mi se nekad desi i što radim kada sam zaljubljena prava zaljubljenost ili opsesija.Da li je neko od vas bio u takvim situacijama i da li mislite da je to zaljubljenost ili opsesija?
Ti mora da si u pubertetu.

Sada nisam zaljubljena ,ali kada se zaljubim volim do besvesti.Na primer blenem u tu osobu,pričam o njoj,nadgledam je gde je ,trčim,letim,izjavljujem joj po 3 puta ljubav itd.I da stalno razmišljam o toj osobi a ta moja zaljubljenost uglavnom traje mesec dana ili godinu i po.Pa sad nisam sigurna da li je to što mi se nekad desi i što radim kada sam zaljubljena prava zaljubljenost ili opsesija.Da li je neko od vas bio u takvim situacijama i da li mislite da je to zaljubljenost ili opsesija?
JESI TI ONA LUDA ŠTO JE UHODILA POŠTEN SVET

Pa suzdržavao sam se. Neko bi rekao kukavica, slabić, plaši se...a zamisli dodje ti neko i kao grom iz vedra neba kaže da te voli, da ovo, da ono...da misli da si ti ta hahahah zaboravio sam kakav je osjećaj ali znam da mi nije izlazila iz glave ni na 5 minuta. Previše je, može da te prijavi policiji za uznemiravanje. :D direktorima, pa otkaz...nije svejedno. A još ni ja sam nisam znao šta ću, previše misli. Treba balansirati, ne prejako jer je to opsesija, ne preslabo jer je to kukavičluk. Mislim.
Zasto, ako je ona srecna povremenim zaljubljivanjem? Zaljubljena dok je sex zanimljiv onda se odljubi i ceka novo zaljubljivanje, moze i vanzemljak da naleti kada joj je do sexa....pa se zaljubi....doduse nekada se desi i dete ili kresne druga svog sina....moze joj se....

Back