velicina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam malopre pročitala da upravo ti efendija insistiraš na tome da je 12 cm sasvim dovoljno i previše, pošto se oseti 10 cm. i svi su se zalagali za što duži. a ja, mislim, da je debljina ipak nešto bitnija. ali valjda vi znate bolje.

ja sam malopre pročitala da upravo ti efendija insistiraš na tome da je 12 cm sasvim dovoljno i previše, pošto se oseti 10 cm. i svi su se zalagali za što duži. a ja, mislim, da je debljina ipak nešto bitnija. ali valjda vi znate bolje.

Mene forum ubedjuje vec tri godine da je 12 cm dovoljno pa sam poceo da se primam. A debljina jeste bitna ako nemas tehniku.Gurnes ga i ona oseti svakako.Ako je tanji a dugacak, i imas tehniku, radi cuda, veruj mi. Meni zaista nije debeo ali radi posao samo tako, zbog duzine. I tehnike.

Hm, mene zanima nesto drugo!
Koliko se razlikuje dozivljaj obdarenog i manje obdarenog muskarca?
Onog debelog, kom je svaka zena uska, i tananog?
I da li se muskarci sa duuugim osjecaju uskraceno za uzivanje, jer im je dobar dio muskosti ostao izlozen atmosferskim uticajima, umjesto da bude udomljen u zeni?

Znaci, da li je bolje biti mali ili veliki? Bez osvrta na zadovoljstvo koje zeni isti pruza!

Hm, mene zanima nesto drugo!
Koliko se razlikuje dozivljaj obdarenog i manje obdarenog muskarca?
Onog debelog, kom je svaka zena uska, i tananog?
I da li se muskarci sa duuugim osjecaju uskraceno za uzivanje, jer im je dobar dio muskosti ostao izlozen atmosferskim uticajima, umjesto da bude udomljen u zeni?

Znaci, da li je bolje biti mali ili veliki? Bez osvrta na zadovoljstvo koje zeni isti pruza!

Prema iskustvima koja sam cuo od zena razlika izmedju debelog i tanjeg (ali ne pretankog) je u tome sto debeli osecaju kao dobro natopljen sundjer u vagini. Dok tanji imaju vecu cvrstinu i mogu da dodirnu svasta nesto ako je dobra tehnika.
Ja se licno ne osecam uskracen za uzivanje ( 20cm ) jer boli samo odpozadi. Medjutim ako doticna legne potrbuske ili se nagne prema meni u poluklececi stav 3 cm se smanji efektivna duzina.
I najvaznije, ne postoje presiroke zene. To su price za malu decu. Uostalom bar 90 posto forumasica zna kako osete svoj prst ka stave dole ili su stavljale. I znaju sta je u njihovim masturbatorskim fazama nedostajalo-oaj osecaj dublje unutra kombinovan sa osecajem tih famoznih 5-8 cm koji se 'osecaju' na pocetku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back