velicina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mani se medija. evo ja posto mi je "mali mali" te pitam jesi li ga merio sa ortacima?
moja okolina (podatci iz recimo 3 srednje) su tu oko 16 svi do jednog, e taj jedan je GUJJA (26 kao TOP)....mediji su mahom u pravu jer se uzorci prave na osnovu recimo 1000 ljudi. pa ti vidi.
iznad proseka si i imas sve moje cestitke.

Ja samo primećujem
da muškarci nikad nisu zadovoljni
smanjuju ga ako je veliki
povećavaju ako je prosečan
ekstremi su jako retki
a sve je tako jednostavno. :-)
Pa sad, ko razume, shvatiće. :-)

........................................................................................................................................................20cm

Ajde sada svaki forumas da iscrta svog miska:mrgreen:.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ma super,ali da li ti vise prija 8 ili 20cm?postajem sam sebi naporan.:roll:

Преформулиши питање. На пример на овако нешто: "Шта ти више прија <мали_број>cm на мушкарцу који те по свему осталом привлачи, или <велик_број>cm на мушкарцу који ти је тотално одбојан?"

И где запе за 8цм? Па то је мање од прста...

auu bre Bogarte,nisam mislio na velicinu polnog organa kao pitanje izbora muskarca,naravno da se ne gleda to,vec da nije istina da mali moze da zadovolji isto kao i veliki,i vidis da se zene slazu.Sta sad ti tu neke filozofije...

....yebala vas više ta veličina qurca....
...stvarno mi se gadi više, kada neko počne da se fali sa standardnim veličinama i debljinama i obimima itd. itd....
...još će uvesti i sertifikate po iso i hasap standardima, koje ako ne ispunjavaš ne možeš ni da pomišljaš na sex.....
...moj je koliki da je i neće porasti(valjda)...

e stvarno ne smarajte vi sto se smarate.Prvo ovo je zezanje,i kao takvo je slobodno za razna lupetanja.Niko se ovde ne hvali,samo se postavljaju pitanja po meni na mestu.Ja pitam odgovori ko hoce,a ti sto se smaras ja stvarno ne znam kako da ti pomognem,ne otvaraj temu koja te kao ne zanima.

...izvini batice ali naslov teme me je namamio,ali ja sam mislio da si ti pisao o veličini ljubavi....
...o istinskim veličinama našeg nacionalnog bića...
...aaaa ne o qurcu...

funny-2-2.jpg

:lol:

stavrno.....sta sam sve ovde procitao....jos malo pa ce uvesti rendgen na facebook pa cemo znati sve o svakome...kome je koliki *****,ko je kad svrsio,koja je imala mecu,dubina,sirina,rastegljivost,itd-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back