Velicina Je Bitna ,Nije Bitna?

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
neki momak u nekom drustvu zavitlavao jednu devojku....

i pita ona njega u jednom trenutku - jel ti vise dajes na velicinu ili na tehniku...
na tehniku - odgovori mladic
znaci jos jedan s malim - odgovori devojka :rotf:

Da, pa kad je najasi neki mazgov da joj oci ispadnu. Tako je moja najbolja drugarica Danka jurila samo sa velikim i debelim muskim polnim organom, pa joj naleteo neki konobar nije znala gde se nalazi, a on naucio da cim ga vide devojke padnu u nesvest zbog izgleda, od tada Danka samo odmerava u prosecnim vrednostima, sadasnji decko joj je sasvim dobar sa 16 cm.

Da, pa kad je najasi neki mazgov da joj oci ispadnu. Tako je moja najbolja drugarica Danka jurila samo sa velikim i debelim muskim polnim organom, pa joj naleteo neki konobar nije znala gde se nalazi, a on naucio da cim ga vide devojke padnu u nesvest zbog izgleda, od tada Danka samo odmerava u prosecnim vrednostima, sadasnji decko joj je sasvim dobar sa 16 cm.
Znas li Cico koliko cm staje u Vaginu?
oko debljine nema potrebe, jer se ona bas dobro siri.:lol:

Poslednja izmena:

Rekoše mi da sam tol'ki imo na rođenju ! :hahaha:
Ali, kasnije se smanjio....

Back