mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.398
Da to znam da kada cveta nema ništa od ožiljavanja, mogao si neku mladu granu da izabereš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, pogotovu što za drvenaste mora hormon.. Alii, boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije Pamet u junakaDa to znam da kada cveta nema ništa od ožiljavanja, mogao si neku mladu granu da izabereš.
Verovao ili ne, u WC papiru joj je najbolje. I seme da staviš u WC papir pa će najbrže da isklija.. Jako dobro umeri vlagu - ni previše ni premalo.Ruzmarin i lavandu oživljavam ceo život, u martu zabadam oko kućebu zemlju. Ne sme u cvetu nikako. Ruzmarin se lepo prima lavanda teško.
Sem toga hormon... Iz reznice izlaze žile korena bočno gde su bili listovi pa bi tehnički tu trebalo mazati a ne samo dole. Vrlo pipavo. Žena juče umotala reznicu u toalet papir pa stavila u kesicu sa vodom. Meni deluje smešno al ajde.
To samo je pogledam odnosi se na živu ogradu bez bodlji. Bugenvil i ne, naročito ne u cvetu.Da, pogotovu što za drvenaste mora hormon.. Alii, boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije Pamet u junaja.
Nego taa, o kojoj si pisao da ožiljava lako (dok je samo pogledaš),.. je li to ova ?
Pogledajte prilog 1736554
(sitan cvet, jako puno cveta)
A tu granu nisam tako tuto-kompleto stavio.. Izmasakrirao sam je.. slikaću (uradio sam, kao u knjizi).
A ja ti velim - boj ne bije sv. oružje, već..To samo je pogledam odnosi se na živu ogradu bez bodlji. Bugenvil i ne, naročito ne u cvetu.
Instagram girl samo vrti klipoveVerovao ili ne, u WC papiru joj je najbolje. I seme da staviš u WC papir pa će najbrže da isklija.. Jako dobro umeri vlagu - ni previše ni premalo.
Znači, supruga ti je stručnjak za biljke, a ti si više pisac.
Ne znam prošle godine sam sadio grančicu sa delom jače grane, lovor i još ponešto još nisam obišao da vidim dokle je stigloA ja ti velim - boj ne bije sv. oružje, već..
Proceniš da li je biljka u vegetativnoj (i reproduktivnoj) fazi...
Fali vazdušna vlaga.. Ne sme da klone. Nema TURGOR.Ruzmarin i lavandu oživljavam ceo život, u martu zabadam oko kućebu zemlju. Ne sme u cvetu nikako. Ruzmarin se lepo prima lavanda teško.
Sem toga hormon... Iz reznice izlaze žile korena bočno gde su bili listovi pa bi tehnički tu trebalo mazati a ne samo dole. Vrlo pipavo. Žena juče umotala reznicu u toalet papir pa stavila u kesicu sa vodom. Meni deluje smešno al ajde.
Pogledajte prilog 1736557
Okolo providna kesa ili balon za vodu (od 5 litara i eto propagatorJa mogu samo u hladovini da je držim nema u gradu vlage.
Truleks krpe drže vlagu?
'aljinica boje lilaNego taa, o kojoj si pisao da ožiljava lako (dok je samo pogledaš),.. je li to ova ?
je l to znači da je u toj fazi lakša za oživljavanje.Ako je biljka u vegetativnoj fazi ( ubrzano i bujno raste), u njoj već ima dosta hormona rasta
mario, pa praznom flašom poklopiš, vlage radi.Propagator komaraca jeste baš sam lud![]()
aj ne maleriši, biće dovoljno dobro.Ee, ali to sve možda ne bu dovoljno dobro.
Imali su Hormon i tadaaj ne maleriši, biće dovoljno dobro.
radili i pre pojave hormona.![]()